- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За разликата е годините(защо е проблем)
Значи много хора питат дали е проблем,според мен,да проблем е!
Ще обясня по-надолу защо и ето я моято история като пример.
Аз съм 12 клас,тя 9 клас.Обичаме се много,карахме се,сдобрявахме се,разделяхме се,събирахме се,но още се обичаме и си го казваме.
Аз обаче или ще ходя студент или ще ходя да работя.Завършвам след 2 дни,после балове,после матури,после изпити,после цяло лято купони или заминавам веднага след матурите.
Тя е малка обаче и си остава тук.Не й стига обещанието,че ако отида да уча ще се връщам за нея по 2-3 дни на седмица.Явно не вярва,че мога да бъда само с нея без да й изневерявам.Тя вярва повече в приятелите си,отколкото в любовта ни.Дори съм сигурен,че ще ме забрави с тяхна полза и те ще и помагат всеки ден ,защото ни завиждат.
Пълнолетно момче с непълнолетно момиче не се получава и то при разликата повече от 3 години.Връзката е обречена на провал,изпитанията са твърде много,акъла и твърде малко.Вярно момента в който се запознахме беше гаден и труден,но да теглим чертата на всики хубави мигове,защото тя се страхува да рискува.Детенце си е ...Та разлика от 3 години когато единия е пълнолетен а другия не си е твърде много за една връзка.Това е мнението ми.Правят се на жени,държат се като жени,мислят като деца...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес