- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разни дрънкулки xD
Hey girls^^...знаете ли някакъв магазин/Сф./ ,в който да се продават шарени гривнички,герданчета,пръст енчета,обечки...яко им се кефа![]()
I love the rainbow![]()
В София не знам, но немога да не се сдържа да не се изфукам, че в Пловдив имаме Бижу ленд.![]()
ха в Пловдив...каквото го има в провинцията го има и в София![]()
:P
![]()
![]()
Във всеки магазин за бицута (тип нераждавейки) имаА вече и в магазините 1001 стоки (всичко по 1 лв.) също
Щом едни селянки от моя клас са се накичили (а те имат навик да не дават повече от 2-3 лева за такива неща...)
"Мънистото" ама е в Люлин 3...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ами трендито на пиротска... тамм има адски много дрънкулки и са много добри![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Ооооо Бижу Ленд го ОБОЖАВАМ!!!Първоначално написано от babity
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
"Ооо , знам много , но няма да кажа , защото не искам някой да знае от къде си пазарувам ! "![]()
![]()
- това беше отговърат на въпроса , който ти зададе , но аз го зададох на една приятелка !
Не , че имам нужда от боклучки , но просто от любопитство я попитах .
![]()
![]()
![]()
Иначе има толкова много , че ... Знам доста , но защо не се разходиш по Витошка или Раковска ...
![]()
Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няааааакой е мноооооот тъп!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бих казала дооооооста тъпПървоначално написано от babity
![]()
^тъп,тъп,ама е прав/а.
виж в 'слънчоглед' или в 'на тъмно'. и двата магазина са на ул. Иван Вазов
има и в обикновените кинкалерии разни мъниста,от които да си сътвориш нещо сама
може и да е, ама не е на мястоПървоначално написано от extreme_
![]()
защо? просто казва,че е невъзможно в столицата да няма такъв магазин,а в Пловдив или в Каспичан да има.![]()
пффф... че защо да е невъзможно? не казвам, че нямате такъв шибан магазин, защото не знам и не ми пука, ама да си мислите, че там имате всичко.. прекалено е!
тъпо,тъпо,та вдлъбнато...
нормално е да има всичко. най-големият град в България и по случаайност нейна столица.
ако тук нямаме всичко,къде да има?
в Дупница ли?
хах що да е невъзможно бе?!Тва че сте от сф не ви прай боговеПървоначално написано от extreme_
Само да питам, някой от Пловдив спомена за някакъв магазин Бижу ленд, или нешо такова. Може ли да ми кажете къде точно се намира?![]()
ако не се бъркам с нещо друго тряа да е зад МакалалиПървоначално написано от fiama
не е задължително като е най - големият град да имате всичко, което има и в останалите. Може да имате магазини еквиваленти, то е ясно, ама точно всичко да е същото... съмнява ме!Първоначално написано от extreme_
+1Първоначално написано от babity
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
dam supper tapПървоначално написано от Anabel
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
В Пасажа има един магазин дето освен дрехи има и разни дрънкулки на доста прилични и ниски дъже цени. Иначе има в Пунто, Мънистото, Умбопо, No name, Слънчогледа, Мухоморка...това се сещам
В София,на Кърниградска(май така се казваше) - една от преките на Витошка от към страната на Съдебната Палата има магазин,където можеш да си направиш точно това,което искащ = No Name се казва...По Патриарха,от Френската надолу като тръгнеш...туко що направиха един,много е шарен и изглежда супер як...
По Графа,особено преди KFC точно...има няколко такива магазина...а при Orange някъде има и индийски магазини,супер яките неща вътре...
По Пиротска също ще намериш много...От Халите като тръгнеш нагоре,от лявата страна на един ъгъл се пада, има магазин за шнолки и такива джунджурии...
Има още много,като цяло където и да отидеш,и на пазара на някой краен квартал,ще намериш магазинчета за джумджуриийки-нормално...
![]()
![]()
ужасно сте забавни,като започнете с такива спорове...
В София има огромно разнообразие спрямо другите бълг.градове,но няма всичко!Темата е за друго,спрете да говорите глупости,защото лично аз точно в Дупница съм яла най-уникалните италиански пици и спагети и подобни специалитети....
thugs get lonely too...
+1 верно в..в Сф има най-голям избор и разбообразие,квот и да си гоеорим..така а иначе по темата има,както казаха и другите => Слънчоглед,На тъмно,No Name,Мухоморка,Пласибо има и още :PПървоначално написано от extreme_
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Мухоморка,На тъмно,Мънисто, Тренди(там са по фешънски)
и тези са в общи линии![]()
Първоначално написано от comics