.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Противозачатъчни хапчета????

Значи ... Интересува ме полезно ли е на 16 годишна възраст да се приемат , има ли някакво забавяне в растежа и общо взето дали може да ми стане нещо ако ги приемам на тази възраст?

Мерси предварително

Ами ако пушиш не е добре да ги приемаш.Аз съм на 15 и като отидох при гениколог той ми каза да изчакам още 2 години.Най-добре говори с гениколог

Re: Противозачатъчни хапчета????

Цитирай Първоначално написано от macka123
    Значи ... Интересува ме полезно ли е на 16 годишна възраст да се приемат , има ли някакво забавяне в растежа и общо взето дали може да ми стане нещо ако ги приемам на тази възраст?

Мерси предварително
    Искаш да ги приемаш по свое желание или като лекарство, предписано от гинеколог....Някакви странични ефекти няма до колкото аз съм запознат...има 1-2 месеца по-неприятни,в които отранизмът ти свиква, но при всички положения този въпрос го задай не тук, а в кабинета на гинеколога си, защото абсолютно той трябва да ти избере и предпише хапчетата...Все пак съм момче де, някое момиче по-добре да пише...но малко или мн се понаучих покрай причтелката ми...успех
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Re: Противозачатъчни хапчета????

За възрастта немога да ти кажа дали е вредно да започнеш, но като цяло противозачатъчните днес са доста по леки и с доста по-малко странични ефекти.ИМа и големи плюсове - като например не те боли корем при менструация, тя трае 3 дни, гърдите ти стават по-големи, а лошите са че при пиене повече от 1 година без прекъсване се наблюдава напълняване...това е в общи линии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си