.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

изрусени косъмчета по ръцете

Здравейте, преди няколко дена се изрусих косъмчетата по ръцете си и сега се чудя дали ще им се върне предишния цвят или ще си останат така.Всмисъл дали ще трябва да търпа гадостта от това да ги изрусявам пак, защото чувтвото по кожата е ужасно-парещо, гъделичкащо, сърбящо, се едно че си крастав.Изрусила съм ги със силто избелващ син прах на евтерпа. Моля тези които имат опит или наблюдения да ми кажат нещо по въпроса.Благодаря ви предварително!

Град
    Sofia
    nz dali 6te se vuzvurne predi6niq cvqt,ama ako stane si gi izrusi s kislorodna voda,Tq sluji za izrusqvane i ot neq ne boli ili surbi.

Re: изрусени косъмчета по ръцете

Цитирай Първоначално написано от mackata90
    Здравейте, преди няколко дена се изрусих косъмчетата по ръцете си и сега се чудя дали ще им се върне предишния цвят или ще си останат така.Всмисъл дали ще трябва да търпа гадостта от това да ги изрусявам пак, защото чувтвото по кожата е ужасно-парещо, гъделичкащо, сърбящо, се едно че си крастав.Изрусила съм ги със силто избелващ син прах на евтерпа. Моля тези които имат опит или наблюдения да ми кажат нещо по въпроса.Благодаря ви предварително!
    защо не ги премахнеш с епилатор или кола маска??

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Какъв е смисъла да ги изрусяваш? Тъй като гледам не е особено приятно .. тогава просто ги махни с епилатор или кола маска ... не сърби, не гъделичка .. малко боли, но болката е моментна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

мии то няма смисъл да ги махам щот са мн малко и те така не си личат изобщо, ам те кат са избелини нз как ще може даси възвърне цветалллняма ли някой с опит

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ами тя ако ги маха с кола маска после като почнат да й растат нови няма ли да стои грозно?щото то нали трябва да порастнат на определена дължина и то си личи..

Аз си бях изрусявала космите веднъж, но с кислородна вода. Нищо не усещах, но после цвета на косъма се възвърна. За съжаление не мога да ти кажа за колко време.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    Цитирай Първоначално написано от sky_l
    nz dali 6te se vuzvurne predi6niq cvqt,ama ako stane si gi izrusi s kislorodna voda,Tq sluji za izrusqvane i ot neq ne boli ili surbi.
    Мога да кажа от личен опит че с кислородна вида събри много и се появявт бели точки,който траят малко,но пак се налага да ги изрусяваш!нищо не е трайно.аз също си ги изрусявам през 5 дена,но в никакъв сручай не ги епилирай !!!! това е моят съвет
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Град
    sofia ;]
    да,недей да ги епилираш...но ти решаваш все пак
    незнам защо,но поне на мен не ми се получава ефектът с тва изрусяване.Пробвала съм само на един косъм и не стана

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    аз си ги изрусявах като по-малка и да връща им се цвета,след няколко седмици въпреки,че сега като има слънце и са подложени на неговата светлина може и по-бавничко да стане А иначе това с кислородната вода си е коварно,особено преди като още продаваха амоняк,той нали се слагаше,за да засили ефекта,майко как пареше и ставаха едни бели болезнени,аз даже веднъж се изгорих доста лошо.защото не уцелих съотношението перхидрол,амоняк,от както ползвам кола маска съм си перфе хехе
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си