.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

кристали за коса

какви кристали ползвате,на каква марка и колко струват горе-длу

ami a pozvam kristali ,,MAGY,,Mn sam dovolna pridavat blqsak na kosata.Struvat okolo 6-7 lv

Ей , и аз мислех да пускам тема за малко съвети относно тези кристали , но вече си намерих нужната информация и утре ще отскоча до някой козметичен магазин , за да си купя !

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ей , и аз мислех да пускам тема за малко съвети относно тези кристали , но вече си намерих нужната информация и утре ще отскоча до някой козметичен магазин , за да си купя !
    Awe kvi sa teq gluposti vmesto da pusnesh oshte edna takava tema ti taq gledash
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на kindergarden
    на Biopharma към 5-6 лева са ама не виждам голям ефект и мисля да ги сменям

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Лично аз още не съм ползвала кристали,но съм чувала,че качествените и хубави струват 15-20 лв.Във фризьорския салон,където ходя,се продават и по 12-13 лв.Различно е за всяка марка.

na bio pharma nekwi
    stawat

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Ми къв ефект искаш да има от кристалите-те се нанасят покрайчетата за да не са сухи и да не цъвти!А по темата:
    и аз използвам на Biopharma и съм доволна-косата ми цъвти по малко!нз колко струват ама явно са колкото тва момиче каза.

Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Awe kvi sa teq gluposti vmesto da pusnesh oshte edna takava tema ti taq gledash
    Е , нали е за това темата - хората да се информират един друг , но тъй като аз вече имам нужната информация няма смисъл да задръствам раздела с поредната тема за кристали !

Значи аз съм се прецакала.. ползвам на Ducray и струват 24лв. Поне има ефект.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Ми къв ефект искаш да има от кристалите-те се нанасят покрайчетата за да не са сухи и да не цъвти!А по темата:
    и аз използвам на Biopharma и съм доволна-косата ми цъвти по малко!нз колко струват ама явно са колкото тва момиче каза.
    еми пише,че трябва да има блясък,а не съм забелязала

И моите са на Био Фарма и съм доволна

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    И моите са на Био Фарма и съм доволна
    И косата цъФти по-малко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на o0ps
    Моите са на "Сери" и са около 11-12 лева.

LOREAL 25 LV..
    Ами не мога да пропусна да се заяда,затова искам да питам,това е написано с големи букви заради цената ли? Понеже ми е известно вече,че за теб цената е изключително важна,средство,което използваш за фукане горе долу... така заядох се,кеф ми е вече,спокойна съм .
    А по темата,и аз мислех да пусна такава тема за повечеинформация,ноо след като вече е пусната супер.
    Утре ще се прави оборот в аптеката...

Seri бяха към 17лв щот опаковката беше по-голяма.

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    еми пише,че трябва да има блясък,а не съм забелязала
    Ем за блясъка не отричам, но ако искаш блясък си вземи някой балсам за блясък-на мен дори и от балсам не за блясък, а за мазна коса ми става блясък на косата

Значи купих си на Биофарма течни кристали. Искам да попитам на мокра или суха коса се слагат и като се изправя след това те задържат ли ефекта ? Плс по-бързо да отговорите,защото сега излизам от банята и да знам кога да си ги сложа

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаш упътване за ефектите в замисимост от това дали ги слагаш на суха или мокра коса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Имаш упътване за ефектите в замисимост от това дали ги слагаш на суха или мокра коса.
    не,нямам опътване,само тубичката нямам кутия даже

Моите са някакви италиянски със червен етикет.

може и на мокра коса може и на суха.аз си слагам винаги след къпане и после ако сметна за нужно пак си слагам вече на суха...доволна съм.и моите кристали са на Био Фарма.

Моите са на Biopharma и струват към 9лв-60мл.Имаше и по-голямо шишенце за към 10лв и немога да кажа 4е са лоши

Град
    Пловдив
    Моите също са на BioPharma и съм доволна от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си