- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кристали за коса
какви кристали ползвате,на каква марка и колко струват горе-длу![]()
![]()
ami a pozvam kristali ,,MAGY,,Mn sam dovolna pridavat blqsak na kosata.Struvat okolo 6-7 lv![]()
![]()
Ей , и аз мислех да пускам тема за малко съвети относно тези кристали , но вече си намерих нужната информация и утре ще отскоча до някой козметичен магазин , за да си купя !![]()
Awe kvi sa teq gluposti vmesto da pusnesh oshte edna takava tema ti taq gledashПървоначално написано от dark_sw
![]()
![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
на Biopharma към 5-6 лева саама не виждам голям ефект и мисля да ги сменям
![]()
Лично аз още не съм ползвала кристали,но съм чувала,че качествените и хубави струват 15-20 лв.Във фризьорския салон,където ходя,се продават и по 12-13 лв.Различно е за всяка марка.
na bio pharma nekwi
stawat![]()
Ми къв ефект искаш да има от кристалите-те се нанасят покрайчетата за да не са сухи и да не цъвти!А по темата:Първоначално написано от kindergarden
и аз използвам на Biopharma и съм доволна-косата ми цъвти по малко!нз колко струват ама явно са колкото тва момиче каза.
Е , нали е за това темата - хората да се информират един друг , но тъй като аз вече имам нужната информация няма смисъл да задръствам раздела с поредната тема за кристали !Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
![]()
![]()
еми пише,че трябва да има блясък,а не съм забелязалаПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
И моите са на Био Фарма и съм доволна
И косата цъФти по-малко.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами не мога да пропусна да се заяда,затова искам да питам,това е написано с големи букви заради цената ли?LOREAL 25 LV..Понеже ми е известно вече,че за теб цената е изключително важна,средство,което използваш за фукане горе долу... така заядох се,кеф ми е вече,спокойна съм .
![]()
А по темата,и аз мислех да пусна такава тема за повечеинформация,ноо след като вече е пусната супер.![]()
Утре ще се прави оборот в аптеката...![]()
Ем за блясъка не отричам, но ако искаш блясък си вземи някой балсам за блясък-на мен дори и от балсам не за блясък, а за мазна коса ми става блясък на косатаПървоначално написано от kindergarden
![]()
Значи купих си на Биофарма течни кристали. Искам да попитам на мокра или суха коса се слагат и като се изправя след това те задържат ли ефекта ? Плс по-бързо да отговорите,защото сега излизам от банята и да знам кога да си ги сложа![]()
Имаш упътване за ефектите в замисимост от това дали ги слагаш на суха или мокра коса.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не,нямам опътване,само тубичката нямам кутия дажеПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Моите са някакви италиянски със червен етикет.
може и на мокра коса може и на суха.аз си слагам винаги след къпане и после ако сметна за нужно пак си слагам вече на суха...доволна съм.и моите кристали са на Био Фарма.
Моите са на Biopharma и струват към 9лв-60мл.Имаше и по-голямо шишенце за към 10лв и немога да кажа 4е са лоши