- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Големи са !!! :[
Имам един проблен и ме е малко срам да го споделя с вас.. хехе на 13 сам и сам жисока аколо 1,65 обаче гърдите ми са прекалено големи .... нося сутиян 80/85 Ц и мн се притеснявам от това ... всички казват 4е не е проблем но за мен е... какво да правя според вас ...![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от State oF MinD
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
лелеее поечето момичета искат да имат големи цици (аз също макар че и сега не са малки
)а ти се оплакваш леле еми като не ги харесваш ебаах го отрежи ги
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ела при мен, аз знам какво да правя![]()
Първоначално написано от Say It Right
Я престанете да се заяждате...
Еми не знам какво да правиш, има операции за намаляване, ама си малка.
Единствения вариант е да се примириш. Знам, че не помагам, но това е всичко, което мога да ти кажа!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
nosi hubav stegnat sutien 4e da ne uvisnat!!! 6toto ako sa golemi i uvisnali ve4e e kofti![]()
дано да нямаш проблеми с гръбнака само от тежестта =D иначе др проблем не виждам...
от студената вода циците ти порастват. Значи, за да ги намалиш трябва да ги миеш с топла вода![]()
![]()
Че кво лошо има да си големи? Носи само по-такъв сутиен, че да ни увиснат, че тогава отива на зле.
ем кефи се бре, знаеш ли колко момичета мечтаят да имат цици като твоитемоите започнаха да растат малко по късно(7ми клас) и още не са спрели, а съм 10ти
![]()
аз също искам по малки цици, въпреки че не са чаааак толко големи.. 165 см съм висока, а гръдната ми обиколка е 105 см.. не знам дали е много или нормално, но просто ми пречат![]()
ама пък е по добре с големи цици, от колкото с малки![]()
ay caramba
прережи си вените = край на проблемите !![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
това като го видях имах чувството, че ще припадна...Първоначално написано от cookie_power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Спокойно, има още да растеш. И в един момент ще ти бъдат съразмерни с тялото, макар да ми се струва, че и сега са. Те не растат вечно, така че в един момент ще си с нормални за тялото ти гърди.
Ако не, възможно е като родиш да се смалят, поне при майка ми така е станало.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
еми нз то няма нищо лошо ако те е страх да не увиснат ходи бягай малко в някой парк или и аз нз
Еми купуваш сладък сутиен със сладки блузки и си ги носиш радвай сеа и те няма да ръстат кои знае колко щом са стигнали до тук все пак си в пубертета
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Аз държа мацката дето обиколката и е 105см да даде снимка или поне да каже кой номер сутиен носи защото в такива теми мн се изхвърлятеМойта обиколка е 96-97 и нося 38 ДД (80 Д в бг) и имам чуството че изобщо не можете да си представите колко мн е това.
Иначе момиче какво да ти кажа... Гадно е особено като си толкова малка още ама най-важното е да не се сдухваш и да не се изгърбваш(иначе може мн да увиснат). Не можеш да ги скриеш така че не се опитвай ами си ги носи със самочуствие. Също внимавай с деколтетата защото при по-голям бюст мн лесно може да изглежда просташко...![]()
да ти имам проблема...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
еми явно не си ги харесва, аз също не харесвам големиПървоначално написано от pinki
Първоначално написано от slun4ice
мисля че нещо не съм направила както хората![]()
може ли някой да ми каже как да ги измеря. в смисъл явно не ги меря правилно. по точно гръдната обиколка![]()
и определено не нося сутиен D
омгъ, аз съм идиот![]()
ay caramba
ха странно защо като поискахме снимков материал и изведнъж се усети, че не си се измерила както трябваПървоначално написано от cookie_power
![]()
не, просто сега ги прочетох всичките постове.. имам 2083 писма в пощата и вече не я отварям![]()
наистина
та как се мерят?
ay caramba
ами без сутиен се мерят и на нивото на зърната![]()
ми начи правилно го правя... в смисъл пак си показва 105 см.. нещо не е както трябва.. сигурна ли си че твойта е 97?
ay caramba