- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Големи са !!! :[
Днеска се мерих и показваше 98см...Първоначално написано от cookie_power
Ок,де може пък да ти е широк гърба...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo momi4eta iskat golemi ti malki
![]()
(sun)~{}*
Оффф твоето се нарича избиване на комплекси.....това според мене е нереално!Аз с обиколка 110 висока съм 158 и се чудя как да се оправя,а съм на 16,пък ти....
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
екскююз ми, някой не знае как се използва сантиметъра...висока съм колкото тебе, нося сутиен 80 Ц, обаче гръдната ми не минава 100 в никакъв случай
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ееми споко!
аз съм 1.65 аа носа 75б или ц-зависи! Някои мои фр мн се нерват щото имат голям бюст-дразнело ги ! Са те дразни ама знаеш ли колко жени искат да имат поне толкова ама нямат!
Спокооо...не се плаши...всички сме така, като сме на твоите години..аз например като сложих сутиен за първи път ми беше супер притеснено и се опитвах да го прикривам по всякакъв начин .... а ся като се сетя и напрао ще умра от смях ...спок ще свикнеш![]()
Ако си слабичка с големи цици... да ти имам проблемаПървоначално написано от miss_love_95
![]()
Az ti go imamПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
i az na tvoite godini noseh C, samo 4e obikolkata mi be6e 65
spoko sega s1m 75 E , ne e tolko stra6no, ako si nameri6 frendki deto ne tri zavijdat de
uspeh v tova
![]()
Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036
!sKaM_g0 съгласен съм с теб всички искат да имат големи цици ето ти големи а относно по-темата не знам господ е дал на всекиго каквото трябва.![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
cookie_power написа:
аз също искам по малки цици, въпреки че не са чаааак толко големи.. 165 см съм висока, а гръдната ми обиколка е 105 см.. не знам дали е много или нормално, но просто ми пречат
ама пък е по добре с големи цици, от колкото с малки
Епа не е така пък. След време големите ти цици ще станат дълги
, а тея които сега са с малки , и след време ще си е така. По- добре малки и стегнати от колкото големи и да ми се влачат по земята.
. Това беше шега , но има и малко вярно. Та за големия бюст - ами винаги си има и + и - . Мн жени си правят пластични операциии само за да си увеличат гръдната обиколка. Мойте цицки са си малки ама мен си ми харесват. Симпатяги
![]()
![]()
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
ако не -начи приличаш на нощно шкафче.Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
алелуя.
Да, наистина е кофти да не можеш да облечеш блуза с по-голямо деколте, защото всички започват да те гледат в циците! Примири се, няма какво друго да направиш.
Music will save the world!
q se sablei 4isto gola i gi snimai nie 6te ti kajem kfo da pravi6
momi4eta.. q slojete snimki s gardite si da gi vidim bre..![]()
абе тая тема стана да избивате комплекси с тфа колко са ви големи бе момичето пита нещо вие спорите на коя колко са и големи гърдите тцтц![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Оффф колко още такива теми ще пуснетеСтавате смешни вече
Ми надарена си радвай се ..... какво се оплакваш
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
И моята гръдна е 97 см , но мисля че в нормално за височината ми -175Първоначално написано от slun4ice
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първоначално написано от mistake
![]()
![]()
зависи...
Първоначално написано от ™G-Baby™
Както каза пред мен ,кефи се.Знаеш ли колко момичета искат големи и заради това си слагат силикон.А мойте като са 130см.,ко' да кажа.Е някой път си тежат де,даже и гръбнака ме боли някой път.
НА 18г съм,метър,68.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
ами вий сега трябва да се гордееш с това което имаш хиляди момичета и жени си си слагат селикон а ти си ги имаш ест радвай се да в начслото е така но се свиква моята сестра е по сащия начин не че и мойте са малки не че се хваля но е така пак съм на 14 с най-голям бюст съм от класа ми пак кво не се оплаквам свисква се и трябва да се гордееш с това което имаш защото има мн жени които нямат изобщо
spokoino,ne se pritesnqvai ot tova,ti znae6 li,kolko mn moi4eta ima s malki gurdi i iskat golemi,ne se oplakvai,mi se radvai![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
LiLGrizzly
momi4eta.. q slojete snimki s gardite si da gi vidim bre..
хаха ето един дето измислил решение на проблема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miss_love_95
Аз така не мога да преценя какво да ти кажа, моляте изпрати ни снимка... и ще вземем рационално решение!
Ne si mislete, che da imash golemi gyrdi e golqma radost. Tezi, koito nqmat sa tyjni, che sa im malki, no tova vodi i do problemi. Imam edna priatelka, koqto ima izkrivqvane na grybnaka ot tejestta na gyrdite i sigurno skoro shte se naloji da pretyrpi operacia,zaradi tova. Preslava e drug primer, tq imashe nai-ogromnite cici, koito vsichki mereha, zavijdaha i za tqh, kefeha i se i t.n., a kakvo stana, tq gi namali po zdravoslovni prichini.
Десислава беше с по- огромни, но и тя ги намали.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960