- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Големи са !!! :[
Еми и гаджето ми има големи..ненормално големи но честно казано аз тва не го гледам щото не е толкова важно за мене![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Еми...не искам да те "плаша",но щом си само на 13,се предполага,че ще продължаваш да растеж...От което следва,че и гърдите ти ще стават по-големи...Ъх...дано не станат прекаленно големи,защото това си е найстина много грозно...Просто трябва да изчакаш една определена възраст,след като вече си се развила и след това можеш да ги намалиш.Друг начин не мога да се сетя.
проблеми с гръбнака, пък и ще увиснат рано..радвай им се, докато можеш![]()
Хммм...ами виж нищо според мен сега ръстеш и със сигурност ще се издължиш на ръст и те няма д аизглеждат толкова големи![]()
скрий се...
xD otreji gi
За проблемите с гръбнака си много прав/а..стой изправена ВИНАГИ и гледай ако носиш нещо по тешко ръменете ти да са на 1 ниво..познат проблем затва ти казвам,гадничко еПървоначално написано от asasfdf
![]()
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
Оххх ужас разбирам те тцтц и аз така
На 16 съм 180 висока 50 кила чашка D нося и направо не се понасям ами дългите ми крака са отвратителни направо съм заприличала на Наоми Кембъл с циците на Камелия ужас ужас
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Наоми Кембъл с циците на Камелия"Първоначално написано от fear.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаеш ли какво,не се притеснявай,че имаш толкова големи гърди,това само може да те радва,може да те зареди само със самочувствие,хайде несе притеснявай,ще се оправиш!![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Еми..Ъъх...Това чудо не ти ли тежи? Аз скоро ще навърша 13 (след около 1 месец), нося сутиен B70, висока съм 160см и тежа около 40 килограма и много си се харесвам...Имам приятелка с подобен проблем и тя има доста огромни "цицки"![]()
ама тя сега е 9 клас...Ти се радвай на това, което имаш сега, но ходи винаги изправена. Не носи чанти по 10 килограма! И носи от онея стегнатите бюстиета, мен ако питаш, за да не увиснат бързо...със сутиена то стаа едно цицене
![]()
Успех![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Едни се молят за големи,други за малки...абе разменете си ги![]()
Every man dies
But not every really lives
щом си с големи цици що не пишеш ЛС за една турска чекия![]()
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
е няма какво да направиш![]()
Аз мисля че разтежа може да спре до някое време ...... мисля че са ти пораснали на 1 път и че има възможност повече да не растът но ......
ако продължи така потърси лекарска помощ няма как просто
-=To Live Is To Die =-
Нас какво ни интересува, че са ти големиИ мойте са големи, ама не се хваля
![]()
Направи добро- яж л***о !
Ейй как се изхвърляте значи тцц.Айде ела да видиш мойте проблеми.Да бе аз съм с 97 гръдна обиколка,стегнати гърди,стегнат корем,стегнато дупе.И на всичко отгоре съм момче.Разбих ли ти мечтите![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не се изхвърлям, ако мен имаш в предвид.Просто мисля, че тази тема е безслислена не може за здравни проблеми и болести да пише, че са и големи циците, ако беше с обиколка 150 см тогава вече е проблем. Растежа на гърдите в нейната възраст е нещо нормално
Направи добро- яж л***о !
ех дай малко на мене![]()
Ейй как се изхвърляте значи тцц.Айде ела да видиш мойте проблеми.Да бе аз съм с 97 гръдна обиколка,стегнати гърди,стегнат корем,стегнато дупе.И на всичко отгоре съм момче.Разбих ли ти мечтите![]()
![]()
![]()
Абе има какво да направи...Като навърши пълнолетие,ако й пречат да си ги намали.Но според мен тая тема я е написала ей така за кеф,щото е нямала кво да прави вкъщи..."Имам големи цици,кво да правя??"...Колко такива скапани теми се изписаха...Първоначално написано от kristiana[
Еми незнамРадвай се
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Radvai seeee![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
abe jenski kvi sa tiq grudni obikolki na po 15-16 godini? seriozno vas krava li vi e kurmila do 7 godishni 4e da ste s takiva cici. ne 4e ne me me kefqt golemite cici no na taq vuzrast super neestestveno
![]()
Така...пък аз се срамувах, че имам големи...както и да е млъквам!
Повече искам да имам малки-по-удобно и по-добре изглежда. Не ми пука дали ще ме обиждат, че съм плоска! Обаче все пак трябва да се радваме на това каквото имаме тъй че...няма какво да се оплакваме!
Хубава тема, само дето не схващам какво общо има с раздела здравни проблеми и болести, но както и да е.![]()
Don't worry, be happy!