.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Как да го забравя?

Добре...ще започна отначало. Има едно момче от мойто даскало...той е 8-ми клас аз съм 7-ми. В началото много го харесвах...ама много...и след време се запознахме от един сайт за запознанства и нали като минавахме по коридора здр ала бала и т.н. казах на една фр да го пита кво мисли за мен щот нали се познават и той казал,че не може да ме трае.Като го чух и ми стана гадно и му се ядосах и си помислих че едва ли не го мразя,но след ден-два ми мина и сега пак имам някакви чуства към него,но са слаби.Незнам как да го забравя ,а много искам да не го забелязвам вече.Някой може ли да помогне?

Град
    София
    nameri 4ovek koito pove4e te obi4a ot nego

ама ...не не....не така...ми просто ....ама то мен никой не ме обича просто искам да го забравя

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ми с времето ще го забравиш

Град
    София
    ей моми4е не се от4айвай и аз по едно време си мислех 4е съм наи грозния на света,но осузнах 4е не е така ще го забравиш бъди 100% сигурна за вси4ко си има време!

Мега фен Аватара на Chacho
    Нямаш чувства към него, просто те привлича. Розовите очила ще ги свалиш само с времето. Все пак може дотогава да се случи така, че да си допаднете, кой знае..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    зимай мене ша та обичам много силно
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ako si bila luda po nego ako e bilo i tolkova rano i tova ti e neshty kato nqkoe mom4e koeto vinagi she si imash edno na um za nego vinagi shte imash trapka kam nego...emi sorry ama nikoga nqma da go zabravish napalno..smisal ako e tolkova silno..no shtom vendaga 4ustvata ti sa ostlabnalai da de taka ti kazvash zna4i sig sled 1 mesec savsem shte go zali4ish .. se shte si namerish druga zaribqvka ili mom4e ili mom4eta ili priqtelki abe prikazvam ti 4e edno mom4e ne e zadaljitelno da se zamestva s drug a prosto s neshty.. ;] abe kazvash si zabraqm go i tva e ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

ем...ше пробвам...мс за вниманието

Супер фен
    Град
    Панацея
    с мерак
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си