Здравейте. Вчера си говорихме с една от най-добрите ми приятелки за гаджетата ни. Та тя ми сподели нещо което ме озадачи.Значи с нейния приятел излизат вече накъде 6-7 месеца . Тя е на 17 , а той малко по голям от нея. Та си говорехме, че откакто излизат заедно не спали никога досега. Да поясня че тя е девствена все още , а нейния приятел си има нужния опит във връзките. Отначало не е искала да бърза , за да се опознаят първо. До тук хубаво. ДАно вече ходят 6 месеца, тя му е показва, че вече е готова за голямата крачка, но явно той нещо нещо не бърза да го направят. Въпреки че отноше нията им са напълно нормални, неразделни , дори когато сме заедно в компания той се държи мн внимателно с нея, често и казва че я обича ,а бе с една дума идеалната двойка. Лично аз й казах , че причината поради която той не бърза , е може би защото той прекалено мн на нея иска първия път да е незабравим. Но все пак малко е странно ти показваш на даден човек , че вече си готов,обичате се изпитвате сексуално влечение един към друг и въпреки това да не сте правили секс. Честно казанао не знам как да и помогна, защото виждам , че на нея и е кофти от и започва да се чувства гадно. Дори ми спомена че обмисля идеята да скъса с него.Вие какво мислите по този въпрос?