- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е вашето мнение по въпроса?
Здравейте. Вчера си говорихме с една от най-добрите ми приятелки за гаджетата ни. Та тя ми сподели нещо което ме озадачи.Значи с нейния приятел излизат вече накъде 6-7 месеца . Тя е на 17 , а той малко по голям от нея. Та си говорехме, че откакто излизат заедно не спали никога досега. Да поясня че тя е девствена все още , а нейния приятел си има нужния опит във връзките. Отначало не е искала да бърза , за да се опознаят първо. До тук хубаво. ДАно вече ходят 6 месеца, тя му е показва, че вече е готова за голямата крачка, но явно той нещо нещо не бърза да го направят. Въпреки че отноше нията им са напълно нормални, неразделни , дори когато сме заедно в компания той се държи мн внимателно с нея, често и казва че я обича ,а бе с една дума идеалната двойка. Лично аз й казах , че причината поради която той не бърза , е може би защото той прекалено мн на нея иска първия път да е незабравим. Но все пак малко е странно ти показваш на даден човек , че вече си готов,обичате се изпитвате сексуално влечение един към друг и въпреки това да не сте правили секс. Честно казанао не знам как да и помогна, защото виждам , че на нея и е кофти от и започва да се чувства гадно. Дори ми спомена че обмисля идеята да скъса с него.Вие какво мислите по този въпрос?
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Може би иска да й направи сефтето по-специално![]()
не знам защо, ама на мене ми се струва, че мацката ти е предложила по по-заобиколен начин, ти да и направиш сефтето![]()
Do you speak Salsa? .......
Може да е хванал някоя болест![]()
![]()
По темата : както каза ти , иска първият и път да е незабравим.
Няма ли да спрете да гледате проблемите на другите ДВОЙКИ???!?!?!?!Те са заедно и сами трябва да решават ЛИЧНИТЕ си проблеми!А тя,щом иска да го реже за това,той не я заслужава,ако наистина я обича толкова много...![]()
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
Той е педерасТ, а тя е малка курветинаАко толко и се е доебало, мога да и дам да ми го поджвачка малко
![]()
za pruv put 4uvam momi4e da iska da skusa s mom4e 6ot ne iska da pravqt sex...![]()
Има два варианта или иска първият и път да е много специален, или го е страх, че е девствена и може да се обърка нещо. ;]
Не мисля , че е тва проблема щом е опитен...или го е страх, че е девствена и може да се обърка нещо. ;]![]()
Pri tva govorim za devstvenicaПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
Mоже би прекалено много държи на нея и за тва неиска да прави като с другите момичета....
Вие жените НЕ знаете какво искате!!...
Ако иска сеск 1-вия месец - използвач
Не иска секс до 2-рия месец - обитак
Туй жената е ебати ташака ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Леле, той се чуди как на нея да и е по-хубаво, а тя иска да го къса![]()
То не е лесно да си жена в днешно време...
А и съм сигурна, че явно не му е показала достатъчно, че го иска, защото никое момче не се дърпа, особено при желание при отсрещната страна..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Чак пък да къса с него!??!?!
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Pri taq mai taka se polu4ava..
ebasi tupoto e ako skusa s mom4eto zaradi Tva..,no tq si znae-qvno mnogo durji na proslovutiq SEX
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Ами ако си говори че е много опитен а в същнсот и той е девтвен може би го е страх да не оплеска нещо.Може също да не го е правил с девствено момиче.Вариянти много
Zashto narata im e tolkova trudno prosto iskreno da si pogovorqt. Tolkova mnogo nedorazumeniq na tozi svqt biha izcheznali ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
spored men pyrviqt pyt vinagi e nezabravim , nezavisimo ot obstoqtelstvata , dali e hubav ili ne ... vse 6te se gur4i momi4eto i 6e kurvi i durpa i t.n. , 1q pyt e kofti kra4ka koqto trqbva da se premine s fizi4eski i psihi4eski usiliq ... tova 4e ne burza e mn hubavo , no neznam , spored men istinskata lubov e ruka za ruka s dobriq zdrav sex![]()
А тя сливи ли има в устата, че не му казва това, което я тормози?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мисля,че той държи много на нея и иска да е специален първия път.Но може пък и тя да не му показва качествено,че е готова
offline forever!
+1Първоначално написано от x3eme
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
+1 Изумен съмПървоначално написано от x3eme
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!