Здравейте много съм объркана и за това реших ,че може би вие ще успеете да ми дадете смислен съвет.

Значи с приятелят ми сме заедно от две години и нещо вече, но мисля че нито аз нито той се чувстваме по сущият начин. Имайки впредвид че ние сме адски разлицни хора ... не само че сме различни националности но просто че което аз харесвам той не и обратното. Лично аз виждам че съм се променила адски много за тези две години и то само и само характерите да ни се съвпаднат по някакъв начин но колкото и да е предишното "аз" ми липсва. Липсват ми приятелите липсват ми купоните всичко ми липсва. Да наистина от както съм с него съм видяла много ходихме на сумати й ексурзии но все пак предишният ми живот ми липсва. Наистина давал ми е много но не виждам да ми е дал някаква промяна в себе си за да може това между нас да проработи. Напоследък започнахме да се караме доста често и то за глупости но тези глупости показват доста защото са глупости но от типа на защо той не иска да идем на дискотека или пък как може аз да не съм пипала крава през живота си ( това беше онзи ден и се извини но все пак ). Не мисля че разликата в години ни е толкова голяма аз съм на 17 а той на 21. Няма смисъл да ви казвам колко много го обичам и че той мен ме обича същото защото това вече е ясни щом сме заедно от толкова време но вече незнам дали искам да бъда с него. Чувствата ги има но просто факта че сме с противоположни характери ме убива. И сега незнам какво да правя искам да съм с него но в същото време не искам. Моля ви дайте някакакъв съвет . Благодаря ви предварително !