.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

и аз да попитам...

Значи имам следният проблем, водя полов живот от около 2 години, но в последните няколко месеца нещо не е както трябва. Усвщам, че когата с партньора ми започнем да правим секс аз не мога да се възбудя качествено. Мокричка съм, даже съм като чешма , но до там, не усещам нищо друго като признак на възбуда и това след не по-малко от 15 минути любовна игра и още толкова-лизане. Също така, когато прониква в мен нищо не усещам, не съм много широка, нормална съм си, но не изпитвам нищо. Просто чувствам члена му, който се движи в мен, но това не ми носи нито приятни, нито неприятни усещания. Не го правим много често, средно по веднъж в седмицата, тъй като той прекарва делничните дни в друг град, нито го правим механично-има чувства между нас... Въпреки това не се получава. Проблема не е в него, когато поискам е нежен, когато поискам е груб, угажда ми и гледа да ми направи хубавото, а не става... От какво може да е това и какво да направя?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Ако често правите секс в една и съща обстановка е заради това.писва все едно с също намерете друго място в друг апартамент или на хотел и ще е много по-приятно и разнообразно.Върши работа и аз съм била така.

Опитайте на "по-екстремно" място... И разнообразявайте по често
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

нека приложи други техники, разнообразете малко , кажи му за проблема си , мисля че ще те разбере и ще се побъхти повечко върху теб ... и това веднъж седмично често правене на секс ли е аз горе долу по 3-4 пъти в седмицата го практикувам и си мислих че е ок - в рамките на нормалното вие кажете по колко пъти го правите с обичаните ви половинки

Am..ako vseki put e vse na 1 mqsto..ili se polu4ava pri edni i su6to obstoqtelstva ... i e nqkvo kato po scenarii..moje bi naisinta 6te se 4uvstva6 taka.. i az ti predlagam da raznoobrazite obstanovkata..nqkude na VUn :P,,deto vse pak nqma koi da vi bezpokoi..no da e ipo-interesno i vulnyvashto (polqnka..gori4ka-ne6to takova)...moje bi togava 6te svur6i6 i si4ko 6te si e nared.. :P ...YspeX
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Мега фен Аватара на amatorium
    Sama spored men si otgovarqsh v poslednite izrecheniq. Lipsva vi trupka; novost; predizvikatelstvo ... neshto novo i goreshto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sama spored men si otgovarqsh v poslednite izrecheniq. Lipsva vi trupka; novost; predizvikatelstvo ... neshto novo i goreshto.
    Глупостиии просто да си сменят малко обстановка пози ала бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си