- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние
Здравейте, с моят приятел съм от 9 месеца. Много ни е хубаво заедно, много се обичаме, но възникна един проблем- той заминава да учи в чужбина, а аз си оставам тукТолкова ми се иска да сме си заедно, да си ме гушка, да ме целува, да си гледаме заедно филмчета и да си споделяме всяко малко нещо...
В момента му имам пълно доверие, но се опасявам че нещата доста ще се променят, ако не веднага то с течение на времето. С бившето ми гадже проблемът да се разделим беше същият, но разстоянието беше нищожно по-малко..
Въпросът ми е как да запазя пламъка на любовта, прекарвайки месеци наред сама...Моля помогнете
Ще бъда кратък, искрен и ясен - търси си нов
Още 100 теми една след друга,няма ли да пуснеш?Щом той,заминава,значи не ви е писано да сте заедно...разбирам,те кристално ясно ми е!![]()
basi,kak ste nagvazili momi4eto![]()
Ako naistina se obi4ate tova 6te e sladka bolka i proverka na liubovta vi,pf predi malko pisah komentar v na "sexita" temata ,sq ne mi se pi6e pak,temata e podobna!
мненито ми е като на останалите- няма смисъл. Да не мислиш, че той няма да си намери там, където отива някое хубаво момиче ? Мисли реално
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от Vladkoy
Слушай мнения от този тип и ще си умреш самотна. Аз самият уча в чужбина, но обичам приятелката си и тя мен също. И двамата сме готови да жертваме близостта си за известно време, в името на едно по-добро бъдеще.Първоначално написано от slun4ice_90
Ако съответното момче ти е нещо повече от "гадже" или "временно удоволситие" го дръж здраво - ако и той те обича по същия начин няма да го загубиш.
+ to4no taka.. napl1no s1m s1glasna.. razstoqnieto NE pre4i.. zavisi kolko teo bi4a toi i kolko ti go obi4a6... moq fr si e v BG az s1m v 4ujbina.. mn mi e bolno bez nego.. i sq nqkoi 6a kajat.. "misli6 li 4e ne izneverqva" mi da ne izneverqva.. kogato mu imam p1lno doverie...p1k i horata koito sa s nego mi kazvat 4e ne e baral nikoq.. p1k i da e izneveril.. kvo da napraim :P .. ta taka.. ako lubovta vi e istinska i silna.. edno razstoqnie nqma da vi razdeli ... uspeh4iПървоначално написано от Python5
![]()
P.S Sorry 4e pi6a na 6liokavica.. no v u4ili6te nqmam kirilizaciq![]()
Казвам,го,защото е трудно да се поддържа такава връзка....Трудно е,когато са от различни градове...а какво остава,когато той е чак в друга държава....просто мисля..реалноПървоначално написано от Python5
![]()
Ок,както и да е.Не ми се заяжда с вас и,не ми се пишат безсмислени романи.Все пак уважам вашите мнения.Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Кефя ви се,тогава,че успявате...малко хора успяват.Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
![]()
![]()
ХАХАХА, приятелю, каква беше тази смешкаПървоначално написано от Python5
))
Искаш да ми кажеш, че тя ще го чака цял живот да се върне или тя да отиде при него? Точно в този случай ше умре самотна... Той ще е на майна си райна тя тук и ще се обичат, лол. Мойто момче, спри да гледаш романтични филми, зле ти влияят![]()
На колко сте години? Той колко време ще учи там? Колко често ще се връща? Ти колко често ще можеш да ходиш при него? Тези неща имат значение.Първоначално написано от Vladkoy
Връзката от разстояние е тежка, но изобщо не е невъзможна. Познавам достатъчно хора, които се справят чудесно. Но говоря за хора на около 20 години и нагоре - демек, малко по-зрели и самостоятелни от примерно едно 15 годишно момче/момиче. Самата аз пътувам постоянно, защото уча в Милано, а приятелят ми - в София. Но имаме прекрасна, вълнуваща и пълноценна връзка.
Не правиш разлика между това да учи в чужбина, и това да учи в България. Не, че той ако иска да 'кръшне', не може да го направи и там, но като цяло самата обстановка е много по-различна...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В смисъл? Май не разбрах...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съгласна съм с негоПървоначално написано от Vladkoy
Обръщението ми беше към авторката.., не реплика на твоя постПървоначално написано от Barbie
Ако така си го разбрала, де?
![]()
Имах предвид, че тя не може да осъзнае каква е разликата... Аз понеже съм минала вече по тоя път и отговорно мога да заявя, че предпочитам Той да учи в чужбина, отколкото в друг град на България. Вярно, ще се виждаме на месеци няколко пъти, но поне ще бъда много по-спокойна.Всички знаем как протича тук 'студентския живот'.
И в двата случая положението е меко казано кофти, но за мен по-малкото 'зло' е чужбина.
Ако пък ситуацията се обърне, и аз замина, а Той остане... е, няма да я бъде 'наш'та'...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е не бях сигурна към кого е постът, но ми стана любопитно какво ли ще да значиПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Иначе...то има чужбина и чужбина. Но съм съгласна. Най-малкото, поне на мен ми се струва, че с хора от чужди култури човек се сближава по трудно...
Но пък примерно моят приятел си е в София и когато не учи - работи (или поне се прави, че учи...или се прави, че работи) Но сме в 24 часов контакт.
Дори нямам думи да описвам хора като теб :/. Наистина въпроса на Barbie "На колко си години" май обобщава всичко.Първоначално написано от Vladkoy
Отново се обръщам към авторката
Прочети цялата тема - мненията са противоречиви, но ако си достъчно мъдра ще отсъдиш правилно, спрямо това какви хора пишат в подкрепа и какви против връзката Ви. Разгледай внимателно аргументацията - едните се обосновават на собствен опит или на реални случаи, другите пишат бисери, като тези на Vladkoy.
Сигурен съм, че каквото и да решиш ще е за добро, но ще се съсипеш ако вземеш грешното решение и после цял живот се питаш "А какво би станало ако ...?"
Първоначално написано от Vladkoy
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
nevijdani o4i se zabravqt..s te4enie na vremeto i ti 6te go zabravi6 povqrvai..Първоначално написано от InLoveeee
Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка следващото сбъднато желание.Светът е пълен с магия.Повярвай го с цялото си сърце.
Аха, и как поддържаш връзка с възлюбения/ата си? Чатате си всяка вечер романтично и си повтаряте колко много се обичате и ако бяхте заедно к'во сте щели да правите до 3-4 посред нощ?Първоначално написано от Python5
Не знам, готин Python5 ( питона ти 5 ли е ?), но ми е интересно как виждаш ти една връзка на майна си райна примерно 1 година не говорим за повече..?
п.п. в момента се обичаме с 5 момичета по чата, едната е в гърция, другата италия, третата на другия край на бг и т.н. Много яка любов правим след 4 часападат им задръжките
![]()