- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ванилия или ягода?
А те по колко пари са,че нямам каталога и ще го взема от 1 жена утре или вдругиден![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Хмм, аромати от рода на ванилия, ягода и кокос са ми тежички.
Много обичам да ми мирише на киви или на някакви други такива по-свежички плодове...
А най-мразя спрейове, лосиони, шампоани и прочие с аромат на портокал, кайсия, праскова и др. такива.
А, също много обичам аромата на алое вера, съчетан с йогурт.![]()
![]()
Ааа, и не ти препоръчвам тези на Avon или Oriflame.
Зависи от самия аромат. Лично аз бих заложила на плодовия- т.е. ягодката, но ако ароматът на ванилията е в по-лека форма също би ми допаднала.
lonely in my live, това е елекстронният каталог на Avon, за цени и продукти може да разгжледаш тук: http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html
vaniliq mn pove4e mi har![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ванилияяяяяяИначе сега имам лосиона за тяло с мандарина е страхотен. Ползвала съм лосиона с черна череша и индийско орехче и той е супер. Ароматите стават силни и натрапчиви, ако прекалите с количеството спрей или лосион!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз имам сичките от тая сррияПървоначално написано от AnIcHkAtA
а ванилия имах лосион първо и миришеше божествено,поръчах си и спрей и ..
... отвратителен,много силен... ужасссс
![]()
А кой е най-хубав за спрей?Първоначално написано от enola
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ми аз харесвам този който е с папая и този с череши ..Първоначално написано от lonely in my live
Ако са тези на AVON - аз ги имам и двата и са много хубави, който и да си вземеш няма да съжаляваш! Лично на мен повече ми харесва ванилията![]()
![]()
Ванилията е ужасна..![]()
нито едно от двете, мразя сякви плодови и цветни миризми. за да ми хареса парфюм, шампоан или дори гел за тяло, той трябва да мирише на нещо свежо
+1...И според мен черната череша е най-яка.....Супер си ме кефи как мирише :P :P :PПървоначално написано от sladku_bebzi
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
В следващият каталог ще има банан. Аз вече си го поръчах, ще дойде след около 3 - 4 седмици, защото първо трябва да занесат последните поръчки от сегашния каталог, да раздадат новите, да се съберат за 3 седмици поръчките и после... ще мириша на баанааааан!![]()
![]()
![]()
това с банана не е ли шампоан балсам 2 в 1Първоначално написано от babity
![]()
Тая ванилия е много тежка бе, оня ден една напръска цялата стая и имах чувството, че някой ме стиска за гърлото![]()
Аз обожавам и двете.![]()
Ванилията не съм я пробвала....ягодата ми харесва, но любима ми в къпината![]()
Не . Вече има и лосион и спрей за тяло с аромат на банан и оризово мляко в К-09 т.е. в най-новият каталог за юниgirl91 Пуснато на: Пет Май 23, 2008 9:05 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
babity написа:
В следващият каталог ще има банан. Аз вече си го поръчах, ще дойде след около 3 - 4 седмици, защото първо трябва да занесат последните поръчки от сегашния каталог, да раздадат новите, да се съберат за 3 седмици поръчките и после... ще мириша на баанааааан!
това с банана не е ли шампоан балсам 2 в 1![]()
На мен от спрейчетата на Ейван любими са ми с къпина и с череша, но от ягода и ванилия определено бих избрала ванилия, защото ягодата не ми харесва мн.
Имам и ванилията и ягодата.Ягодата ми е гадна.както и този с мед и лимон.НО пък черешата много ми харесва.Пристрастена съм също към мириса на ванилия.Ти си реши.найдобре попитай приятелка дали има някой от двата да ги помиришеш и тогфава реши кой да вземеш
strawberry :P :P :P :P :P :P
С ванилия съм и другите не мисля и да ги пробвам![]()