.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    А те по колко пари са,че нямам каталога и ще го взема от 1 жена утре или вдругиден
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен
    Хмм, аромати от рода на ванилия, ягода и кокос са ми тежички.
    Много обичам да ми мирише на киви или на някакви други такива по-свежички плодове...
    А най-мразя спрейове, лосиони, шампоани и прочие с аромат на портокал, кайсия, праскова и др. такива.
    А, също много обичам аромата на алое вера, съчетан с йогурт.

Ааа, и не ти препоръчвам тези на Avon или Oriflame.

Зависи от самия аромат. Лично аз бих заложила на плодовия- т.е. ягодката, но ако ароматът на ванилията е в по-лека форма също би ми допаднала.

lonely in my live, това е елекстронният каталог на Avon, за цени и продукти може да разгжледаш тук: http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html

a losionyt s kypina i vaniliq miri6e li hubavo i po hubav li e ot vaniliqta ?

Град
    in my world!
    vaniliq mn pove4e mi har
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на SunSmile
    ванилияяяяяя Иначе сега имам лосиона за тяло с мандарина е страхотен. Ползвала съм лосиона с черна череша и индийско орехче и той е супер. Ароматите стават силни и натрапчиви, ако прекалите с количеството спрей или лосион!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Да, точно за тия спрейчета говоря, обаче една приятелка си беше зела с черна череша и индийско орехче и миришеше мн силно и сладко и не ми хареса.Ако има някой който си е купувал да каже дали и ванилията мирише толко силно щото онова определно беше мн гадно
    аз имам сичките от тая сррия а ванилия имах лосион първо и миришеше божествено,поръчах си и спрей и .. ... отвратителен,много силен... ужасссс

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Да, точно за тия спрейчета говоря, обаче една приятелка си беше зела с черна череша и индийско орехче и миришеше мн силно и сладко и не ми хареса.Ако има някой който си е купувал да каже дали и ванилията мирише толко силно щото онова определно беше мн гадно
    аз имам сичките от тая сррия а ванилия имах лосион първо и миришеше божествено,поръчах си и спрей и .. ... отвратителен,много силен... ужасссс
    А кой е най-хубав за спрей?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Цитирай Първоначално написано от enola
    А кой е най-хубав за спрей?
    ми аз харесвам този който е с папая и този с череши ..

Ако са тези на AVON - аз ги имам и двата и са много хубави, който и да си вземеш няма да съжаляваш! Лично на мен повече ми харесва ванилията

Ванилията е ужасна..

Мега фен Аватара на iiirish
    нито едно от двете, мразя сякви плодови и цветни миризми. за да ми хареса парфюм, шампоан или дори гел за тяло, той трябва да мирише на нещо свежо

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Ванилията е ужасна..
    +1...И според мен черната череша е най-яка.....Супер си ме кефи как мирише :P :P :P
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Мега фен Аватара на babity
    В следващият каталог ще има банан. Аз вече си го поръчах, ще дойде след около 3 - 4 седмици, защото първо трябва да занесат последните поръчки от сегашния каталог, да раздадат новите, да се съберат за 3 седмици поръчките и после... ще мириша на баанааааан!

Град
    Far^Far^AwaY
    ягодка
    Когато си прав няма какво да доказваш [!]

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от babity
    В следващият каталог ще има банан. Аз вече си го поръчах, ще дойде след около 3 - 4 седмици, защото първо трябва да занесат последните поръчки от сегашния каталог, да раздадат новите, да се съберат за 3 седмици поръчките и после... ще мириша на баанааааан!
    това с банана не е ли шампоан балсам 2 в 1

Тая ванилия е много тежка бе, оня ден една напръска цялата стая и имах чувството, че някой ме стиска за гърлото

Аз обожавам и двете.

Ванилията не съм я пробвала....ягодата ми харесва, но любима ми в къпината

I dvete me kefqt,no za sprei za tqlo..mai pove4e vaniliq....

girl91 Пуснато на: Пет Май 23, 2008 9:05 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

babity написа:

това с банана не е ли шампоан балсам 2 в 1
    Не . Вече има и лосион и спрей за тяло с аромат на банан и оризово мляко в К-09 т.е. в най-новият каталог за юни

Повече от фен
    На мен от спрейчетата на Ейван любими са ми с къпина и с череша, но от ягода и ванилия определено бих избрала ванилия, защото ягодата не ми харесва мн.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Имам и ванилията и ягодата.Ягодата ми е гадна.както и този с мед и лимон.НО пък черешата много ми харесва.Пристрастена съм също към мириса на ванилия.Ти си реши.найдобре попитай приятелка дали има някой от двата да ги помиришеш и тогфава реши кой да вземеш
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    blagoevgrad
    strawberry :P :P :P :P :P :P
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    С ванилия съм и другите не мисля и да ги пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми