.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sofia

Срочна оценка

Вярно ли е, че ако имаш ХХХ2 оценката ти за срока е 2ка (ако последната е 2)
    Аз например имам 5342 и ми каза оная коза че това означава 2ка за срока Не беше класно..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Вярно е. Трябва да те изпита най-малко за 3 и след това да ги смята средно аритмитично..
    The Spark

Град
    Sofia
    аз я питах дали ще ме изпита пак, тя - НЕе Тоест иска да ми остави 2ка. И са като не иска да ме изпита кво да направя аз

Град
    7 hills..
    ми qq молиш и се и се надяваш да те изпита
    The Spark

Град
    Sofia
    Ако до края на срока не ме изпита ше я обеся

Град
    sofiq o.k
    аве си4ко зависи от у4ителя
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

to4no.. ako e re6ila ta t1p4e 6te te t1p4e.. taka de.. moje da q moli6.. tq ako ne ta haresva i ako e izgradila "negativno mnenie" zaa teb... nqma te izpita.. na puk 6te ostavi... men taka sa me precakvali mn daskali

Nai dobre 6a stane.. da i opre6 pistolet v glavata. ili ma izpitva6 ili 6te ti pr1sna 4erepa Basi daskalite.. ako ne si im lubimec ... iii te precakvat ot sqkade... ne e hi4 qko

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa
    to4no.. ako e re6ila ta t1p4e 6te te t1p4e.. taka de.. moje da q moli6.. tq ako ne ta haresva i ako e izgradila "negativno mnenie" zaa teb... nqma te izpita.. na puk 6te ostavi... men taka sa me precakvali mn daskali

Nai dobre 6a stane.. da i opre6 pistolet v glavata. ili ma izpitva6 ili 6te ti pr1sna 4erepa Basi daskalite.. ako ne si im lubimec ... iii te precakvat ot sqkade... ne e hi4 qko
    tova e 4e moga da se sdobiq s pi6tak ama posle 6te stane problem na 2008ma i 6e me izklu4at

Супер фен Аватара на WaterLilly
    НЕ е вярно. Учителят има право да ти пише дори по-висока оценка, от тези, които си имала през срока. Не е задължително да се смята средноаритметично, дори ако първия срок имаш 5, а втория 4, може да ти пише по-високата оценка за годината.

btw, това ми го е казвал учителя по математика, така че съм сигурна.

Цитирай Първоначално написано от sanch0
    Цитирай Първоначално написано от Chefinkaaa

tova e 4e moga da se sdobiq s pi6tak ama posle 6te stane problem na 2008ma i 6e me izklu4at
    абее нека .. нали си си изпълнил.. задължението

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Вярно е. Трябва да те изпита най-малко за 3 и след това да ги смята средно аритмитично..
    +1 , ама най-много да останеш на поправителен като те гледам как се отнасяш към това !

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    +1 , ама най-много да останеш на поправителен като те гледам как се отнасяш към това !
    Аз?? ще имам най-малко 5.00 за годината .. аз съм скрит гений.. принципно говорих
    The Spark

Не, не би трябвало да се пише двойка в такава ситауция. Но ако преподаввателя те мрази ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sofia
    Ще направя един проект там да затапя с една 6ца накрая и да съм спокоен Не ме мрази ...МАЙ

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    няма да ти остави 2 не се притеснявай ,,
    леле мене сега мега много ме е страх за изпитите след 7 клас тази година ,а пък по математика май ще завърша с 5 а съм положила сигурно най-много труд от целия клас .. страх ме е ,освен за срочната оценка и за теста,дали ще е по-труден от миналогодишния
    Summer (h)

Град
    In Devil's Castle
    зависи от даскала
    someone else...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ама, че тъпотия.
    Това, че последната оценка на даден материал е двойка, не означава, че не си знаеш уроците преди, предвидени за срока!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Има едно-единствено правило - Оценката е точно толкова, колкото реши преподавателят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си