Тук съм за съвет.Търся г0 от някой,имащ същия проблем като мен,но който има добро желание може да помогне...Става въпрос за това,че имам непоносимост от кръв.Това явно рядко се среща защото нямам близък с подобен проблем иначе щях да говоря с него.Видя ли кръв ми прималява,ушите ми пламват мн е гадно и най-често..припадам.Веднъж когато няколко паралелки гледахме филм за едни наркомани (който според мен си беше доста брутален) на мен ми стана ужасн0 и едва успях да изляза от кабинета исках да 0тида до тоалетната но ..паднах пред вратата.
Всъщност изпадам в такива състояния не само к0гато видя кръв.Пр0сто явно съм със слаба психика ли нерви ли незнам какво но дори когато слушам нещ0 за кървища съсиреци разкъсвания и тн ми става ужасно.
0баче скоро се случи нещ0 което ме накара сериозно да се замисля и се притесних и ак0 дотук сте се чудили защо темата ми спада в този раздел сега е крайно време да го кажа...
След обезкосмяване против възпаление си мажа интимните части с едно бебешко оли0 коет0 разнасям с клечка за уши.Но...клечката се плъзна и ми влезе в ..... Страшн0 лошо ми стана,д0гади ми се,пак имах чувството че ще припадна....мина ми чак след 10мин.
А това е съвсем мъничка клечка за уши...И се замислих че когато ми дойде времето за първия път ...Незнам как ще г0 понеса.
Та идеята заради която изписах толкова много е дали някое от вас момичета има също така чувствителен организъм като моя и как е преживяло първия си път.
Ще ви бъда МНОГО МНОГО БЛАГОДАРНА ако се отнесете сериозн0 към проблема ми и отг0ворите на притесненията ми.