.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Историята на едно момче

имало едно момче то било много влюбчиво винаги когато се влюбло в някое момиче той правел всичко за нея и в гоба даже би влезнал но всички се въсползвали от тази му слабост и го исползвали наранявали го по най-жестоките начини той не искал повече да бъде нараняван и се затворил в себеси знаел че не е правилно но го направил свикнал с миъта че се е родил сам и ще си умре сам докато в един прекрасен ден той не се влюбил безумно както никога през живота си но се страхувал да не бъде наранен отново веки ден слушал тъжни песни и си поплаквал когато е сам след което малко му поолеквало но имал нужда да бъде обичан и искал да бъде с момичето на мечтите си но несмеел да и признае чувствата си пред другите се правел че е добре усмихвал се говорил си както преди но вътрешно той умарал никой незнае как се чувствал това момче още стой в ъгъла и плаче и се моли на господ по скоро да дойде денят в който и той ще бъде щастлив и ще се чувства обичан но няма смелост да предприеме първата стъпка и надали ще събере скоро за което най вероятно ще съжалява и той го знаел и ден след ден това рухнало вече момче стой сам в някой ъгъл и плаче
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Кво е тва?

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Кво е тва?
    И аз тва се питам

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Кво е тва?
    И аз тва се питам
    "Историята на едно момче"

Град
    Видин
    И един прекрасен ден момчето се запознало с едно малоумно емо и разбрало че са един за друг..и 3 дена плакали,писали стихове и си резали вените..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    И един прекрасен ден момчето се запознало с едно малоумно емо и разбрало че са един за друг..и 3 дена плакали,писали стихове и си резали вените..
    Забрави да кажиш, че след вените за умрели заедно

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пиши по-грамотно бе, човек...

Животът е адът описан в Библията!

ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ НЕ СА ЗА УКРАСА!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ НЕ СА ЗА УКРАСА!
    Напротив, доста са си хубави!

hottie
    Guest
    Със сигурност ако момчето продължава така да си плаче няма да успее да се радва на живота и да открие любовта и трябва да се вземе в ръце

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    авторе себе си ли визираш в историята ?
    да

а в момента въобще не мие до това да мисля каде има точка каде запетаика или нещо подобно такаче ще помоля да се въздържите от коментари относно моята грамотност
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Със сигурност ако момчето продължава така да си плаче няма да успее да се радва на живота и да открие любовта и трябва да се вземе в ръце
    ами това момче прави опити да се съвземе но няма сили то не е видяло нищо хубаво през целият си живот само болка тъга и самота и не вярва че някой ден щастието ще почука и на еговата врата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    авторе себе си ли визираш в историята ?
    да

а в момента въобще не мие до това да мисля каде има точка каде запетаика или нещо подобно такаче ще помоля да се въздържите от коментари относно моята грамотност

еми слушаи сега , и аз съм бил в твоето положение даже на скоро супер много се прецаках искаш ли да ти кажа защо , защото и аз като теб харесвах едно момиче и се чудех на срещата дали да не я целуна или да и кажа какво изпитвам към нея и се чудех чудех и нищо не направих казах си на 1 среща да не избързвам , след това нямахме възможност да се видим и друг я беше взел , така че по бързо си казваи всичко на тая която си си харесал защото по добре е срама да те отреже от колкото мъката да си малчиш като хуи , а когато после разбрах че тя е искала да ме целуне и ме е харесвала направо се почуствах като наи големия ГЬОН така че недеи се бави
    страх ме е че ако и кажа и тя няма нищо към мен може да я загубя и като приятел а това няма да мога да го преживея

my friend,момиче съм и ти казвам-действай , не оставяй живота да те влече, а вземи това,което искаш.Аз също съм се чувствала така и знам, че по-добре е да рискуваш, отколкото да седиш и да пропускаш възможностите и любовта.Момичетата не са чак толкова страшни и безчувствени!ДЕЙСТВАЙ!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не се отчайвай,защото като седнеш,плачеш и се самосъжаляваш..нищо няма да постигнеш.Действай,живни малко.Ако продължваш на самотек...не те виждам...Вземи живота си в свой ръце. Успех.П.С.Никога,не пропилявай възможностите,които имаш..,защото после горчиво ще съжаляваш,че си ги изпуснал.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Само един път в живота си съм се чувствала така и тогава се замислих и си казах, че ако продължавам така, нищо няма да стане. Сетих се за първото нещо, което ми се прави и отидох по магазините с една приятелка. Беше 7 часа вечерта и повечето магазини бяха затворени, но имах желание просто да изхарча всичките пари и да ми оленке. Предполагам, че ти не си от шопинг маняците, така че сети се за нещото, което най-много ти се прави, но скоро не си имал възможност да го направиш. Или направи нещо лудо, просто се съживи бе човек. А относно момичето, аз бих ти казала действай, но както си решиш. Може пък да е по-добре да изчакаш, докато си напълно готов.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Видин
    Педал веднъж, педал завинаги...трудно ше се оправи тва момче ама има надежда..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен
    win like a man, lose like a man

Град
    при мама
    Няма от какво да те е страх или срам.
    Просто й признай вс,нищо не губиш.
    А представи си примерно ако нищо не й кажеш сега,после сиг ще е късно,а тогава ще ти още по-гадноЩе се питаш защо ли не й казах когато имах възможност.......
    Така,че давай нищо не губиш.
    ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    i az te suvetvam deistvai,sega,za6oto posle 6e e kusno, i 6e ti e kofti,nie momi4etata ne sme 4ak tolkova bez4uvstveni,vseki nqkoga e obi4al, i e zagubil,ne se predavai dori, i ni6o da ne izleze ima tolkova mnogo momi4eta, se 6e nameri6 nqkoq,yspeh i pls pi6i,kakvo e stanalo.

Re: Историята на едно момче

имало едно момче то било много влюбчиво винаги когато се влюбло в някое момиче той правел всичко за нея и в гоба даже би влезнал но всички се въсползвали от тази му слабост и го исползвали наранявали го по най-жестоките начини той не искал повече да бъде нараняван и се затворил в себеси знаел че не е правилно но го направил свикнал с миъта че се е родил сам и ще си умре сам докато в един прекрасен ден той не се влюбил безумно както никога през живота си но се страхувал да не бъде наранен отново веки ден слушал тъжни песни и си поплаквал когато е сам след което малко му поолеквало но имал нужда да бъде обичан и искал да бъде с момичето на мечтите си но несмеел да и признае чувствата си пред другите се правел че е добре усмихвал се говорил си както преди но вътрешно той умарал никой незнае как се чувствал това момче още стой в ъгъла и плаче и се моли на господ по скоро да дойде денят в който и той ще бъде щастлив и ще се чувства обичан но няма смелост да предприеме първата стъпка и надали ще събере скоро за което най вероятно ще съжалява и той го знаел и ден след ден това рухнало вече момче стой сам в някой ъгъл и плаче
    Аз съм същия...Харесвам едно момиче но съм такъв дришльо, че си мисля че ако и кажа тя няма да ме вземе на сериозно.Много кофти се чувствам..и всички си мислят че съм перфектно и всичко ми е наред, но не е така.С момичето сме добри приятели но си мисля че ако и кажа мога да я загубя и като приятел и като нещо повече

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Историята на едно момче

Цитирай Първоначално написано от bokoboko
    Аз съм същия...Харесвам едно момиче но съм такъв дришльо, че си мисля че ако и кажа тя няма да ме вземе на сериозно.Много кофти се чувствам..и всички си мислят че съм перфектно и всичко ми е наред, но не е така.С момичето сме добри приятели но си мисля че ако и кажа мога да я загубя и като приятел и като нещо повече
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

ae,za6o tolkova mnogo se pritesnqvate,kak 6e reagira momi4eto,e zavisi ot haraktera,no vse pak deistvaite,dokato e vreme,posle 6e e kusno

Знам всеки път си мисля че трябва да го направя но примерно застава огледало пред мене и си помислям "о боже, на къде съм тръгнал" и слагам слушалките в ушите и това е.Много тъпо звучи но това е истината.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Педал веднъж, педал завинаги...трудно ше се оправи тва момче ама има надежда..
    Не сте интересни вече комплексарите! Измислете нещо ново ,че да ви обръщаме внимание ( малкото което заслужавате ,а още не сте го заслужили) нямам думи за такива като теб!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Не се отчайвай,защото като седнеш,плачеш и се самосъжаляваш..нищо няма да постигнеш.Действай,живни малко.Ако продължваш на самотек...не те виждам...Вземи живота си в свой ръце. Успех.П.С.Никога,не пропилявай възможностите,които имаш..,защото после горчиво ще съжаляваш,че си ги изпуснал.
    +1 Съгласен съм ! Рискувай!

Цитирай Първоначално написано от bokoboko
    Знам всеки път си мисля че трябва да го направя но примерно застава огледало пред мене и си помислям "о боже, на къде съм тръгнал" и слагам слушалките в ушите и това е.Много тъпо звучи но това е истината.
    ТИ се стегни! Имай самочуствие!

УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от assd
    win like a man, lose like a man
    Thorough respect.