- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историята на едно момче
имало едно момче то било много влюбчиво винаги когато се влюбло в някое момиче той правел всичко за нея и в гоба даже би влезнал но всички се въсползвали от тази му слабост и го исползвали наранявали го по най-жестоките начини той не искал повече да бъде нараняван и се затворил в себеси знаел че не е правилно но го направил свикнал с миъта че се е родил сам и ще си умре сам докато в един прекрасен ден той не се влюбил безумно както никога през живота си но се страхувал да не бъде наранен отново веки ден слушал тъжни песни и си поплаквал когато е сам след което малко му поолеквало но имал нужда да бъде обичан и искал да бъде с момичето на мечтите си но несмеел да и признае чувствата си пред другите се правел че е добре усмихвал се говорил си както преди но вътрешно той умарал никой незнае как се чувствал това момче още стой в ъгъла и плаче и се моли на господ по скоро да дойде денят в който и той ще бъде щастлив и ще се чувства обичан но няма смелост да предприеме първата стъпка и надали ще събере скоро за което най вероятно ще съжалява и той го знаел и ден след ден това рухнало вече момче стой сам в някой ъгъл и плаче
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
И аз тва се питамПървоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
"Историята на едно момче"Първоначално написано от Lost_Kiss{}
![]()
И един прекрасен ден момчето се запознало с едно малоумно емо и разбрало че са един за друг..и 3 дена плакали,писали стихове и си резали вените..![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Забрави да кажиш, че след вените за умрели заедноПървоначално написано от SiegHeil
![]()
![]()
Пиши по-грамотно бе, човек...
Животът е адът описан в Библията!
ПРЕПИНАТЕЛНИТЕ ЗНАЦИ НЕ СА ЗА УКРАСА!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Напротив, доста са си хубави!Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Със сигурност ако момчето продължава така да си плаче няма да успее да се радва на живота и да открие любовта и трябва да се вземе в ръце![]()
даПървоначално написано от KillSwitchEngage
а в момента въобще не мие до това да мисля каде има точка каде запетаика или нещо подобно такаче ще помоля да се въздържите от коментари относно моята грамотност
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
ами това момче прави опити да се съвземе но няма сили то не е видяло нищо хубаво през целият си живот само болка тъга и самота и не вярва че някой ден щастието ще почука и на еговата вратаПървоначално написано от the_hottie
страх ме е че ако и кажа и тя няма нищо към мен може да я загубя и като приятел а това няма да мога да го преживеяПървоначално написано от KillSwitchEngage
my friend,момиче съм и ти казвам-действай , не оставяй живота да те влече, а вземи това,което искаш.Аз също съм се чувствала така и знам, че по-добре е да рискуваш, отколкото да седиш и да пропускаш възможностите и любовта.Момичетата не са чак толкова страшни и безчувствени!ДЕЙСТВАЙ!
Не се отчайвай,защото като седнеш,плачеш и се самосъжаляваш..нищо няма да постигнеш.Действай,живни малко.Ако продължваш на самотек...не те виждам...Вземи живота си в свой ръце.![]()
![]()
Успех.П.С.Никога,не пропилявай възможностите,които имаш..,защото после горчиво ще съжаляваш,че си ги изпуснал.
Само един път в живота си съм се чувствала така и тогава се замислих и си казах, че ако продължавам така, нищо няма да стане. Сетих се за първото нещо, което ми се прави и отидох по магазините с една приятелка. Беше 7 часа вечерта и повечето магазини бяха затворени, но имах желание просто да изхарча всичките пари и да ми оленке. Предполагам, че ти не си от шопинг маняците, така че сети се за нещото, което най-много ти се прави, но скоро не си имал възможност да го направиш. Или направи нещо лудо, просто се съживи бе човек. А относно момичето, аз бих ти казала действай, но както си решиш. Може пък да е по-добре да изчакаш, докато си напълно готов.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Педал веднъж, педал завинаги...трудно ше се оправи тва момче ама има надежда..![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
win like a man, lose like a man
Няма от какво да те е страх или срам.
Просто й признай вс,нищо не губиш.
А представи си примерно ако нищо не й кажеш сега,после сиг ще е късно,а тогава ще ти още по-гадноЩе се питаш защо ли не й казах когато имах възможност.......
Така,че давай нищо не губиш.
;]
i az te suvetvam deistvai,sega,za6oto posle 6e e kusno, i 6e ti e kofti,nie momi4etata ne sme 4ak tolkova bez4uvstveni,vseki nqkoga e obi4al, i e zagubil,ne se predavai dori, i ni6o da ne izleze ima tolkova mnogo momi4eta, se 6e nameri6 nqkoq,yspeh i pls pi6i,kakvo e stanalo.
Първоначално написано от ivakavlad
Аз съм същия...Харесвам едно момиче но съм такъв дришльо, че си мисля че ако и кажа тя няма да ме вземе на сериозно.Много кофти се чувствам..и всички си мислят че съм перфектно и всичко ми е наред, но не е така.С момичето сме добри приятели но си мисля че ако и кажа мога да я загубя и като приятел и като нещо повече
![]()
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Първоначално написано от bokoboko
ae,za6o tolkova mnogo se pritesnqvate,kak 6e reagira momi4eto,e zavisi ot haraktera,no vse pak deistvaite,dokato e vreme,posle 6e e kusno
Знам всеки път си мисля че трябва да го направя но примерно застава огледало пред мене и си помислям "о боже, на къде съм тръгнал" и слагам слушалките в ушите и това е.Много тъпо звучи но това е истината.
Не сте интересни вече комплексарите! Измислете нещо ново ,че да ви обръщаме внимание ( малкото което заслужавате ,а още не сте го заслужили) нямам думи за такива като теб!Първоначално написано от SiegHeil
+1 Съгласен съм ! Рискувай!Първоначално написано от slun4ice_90
ТИ се стегни! Имай самочуствие!Първоначално написано от bokoboko
УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Thorough respect.Първоначално написано от assd