Хахха като се замисля среща с непознат от нетане съм имала.. Всъщност виждала съм се с тия хора, ама никога само двамата..
С две момчета бяхме така... За първото не ми се обяснява, защото след поредица от запознанства с добрите му приятели и прочие се запознах с първата ми любов.
Ааа второто момче.. Бяхме си писали няколко месеца, след това загубихме контакт и то не, защото не си допадахме просто една приятелка каза, че той е грозно баскетболистче.. Аз се съгласих и просто спрях да му пиша. След няколко месеца случайно видях скайпа му и му писах. Оказа се дори по-печен и готин човек от преид месеци. Та дори вече слушаше хардкор и другихубави музики. Се си казвахме, че ще се видим. Един ден докато се разхождах, видях три момчета пред мен, които ми грабнаха окото. С пиърсинг, татуеровки... А бе красавци Ии се заглеждам по-добре ии гледам, че в средатат е точно този мой "познат"... Писах му в сакйп да се видим и на следващия ден се видяхме.. По тъмно + неговите приятели
Какво последва след тва.. Еми той ме хареса.. Аз го отрязах ( все още не разбирам защо ).. И сега сме супер добри приятели.. Дори сега докато пиша т'ва той ме чака, защото се разбрахме да се видим.. Е аз пак ще закъснея.. но здраве да е ще ми прости..
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)