Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
И така моят въпрос е..излизали ли сте някога с някой непознат от нета,който сте харесали,как е минало,каде ходихте,притеснихте ли се,целунахте ли се..въобще тази среща беше ли по-различна от срещите с момчета/момичетата,за които сте сигурни ,че съществуват ..
Излизала съм няколко пъти на такива срещи с момчета от нета и лично за мен няма много голяма разлика дали познавам момчето или не . Аз ще ви разкажа за последното момче преди гаджето ми , с което съм излизала така. Беше преди около 4-5 месеца , аз бях на 13 , а той на 15 и се бяхме запознали в един сайт за запознанства . Тогава момчето нямаше снимка и не съм много сигурна как толкова лесно се навих да излезем , защото си бяхме писали само 1 седмица преди това , ама все пак отидох на срещата . момчето беше от скоро в моя град и аз бях една от малкото му познати тук . Разбрахме се да излезем заедно и го направихме , като преди срещата си бяха разменили телефоните за всеки случай . Отидох на уговореното място и като по чудо бях точна и той не закЪсня , но когато дойде се разминахме 3 пъти преди да се запознаем . Запознахме се и всичко беше идеално ( момчето беше наистина много готино ) , после влязохме в едно кафе , в което искарахме около 2 часа , като говорехме на много различни теми , макар че отначалото и двамата ни беше малко срам , но после се отпуснахме Когато си тръгвахме , понеже времето беше доста хубаво и приятно, момчето ми предложи да ме изпрати и аз приех , макар че после изпращането се превърна в една прекрасна разходка , беше много приятно , ходехме хванати за ръце , говорихме си и всичко беше идеално Накрая ме изпрати до нас , като се разбрахме някой друг път пак да излезем , защото и на двамата ни беше много приятно , но се получи така че далго време не можех да изляза с него , винаги бях заета и накрая се появи и гаджето ми и това момче остана на заден план . Това беше една прекрасна първа и последна среща и определено не съжалявам за нищо