- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късане
Миии 1 нъж нямах смелостта да го кажа на 1 момиче и и пратих смс .. с който я осведомих че не желая повече да съм с нея ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Кой е най-гадния начин,по който са ви зарязвали или вие някой?
offline forever!
Аз,скъсах едно момче..,защото вече ми беше писнало от нашата "чат-любов"Така,я наричам,защото той беше на единия край на Бг.аз..на другия.По тела,сме си лафили с часове по цял ден..,но пак не ми стигаше...И всичко някакси стана..просто.Направих го,импулсивно...после съжалявах....циврих..доста... май мина.
![]()
![]()
Затова,съм ПРОТИВ,такава "загуба на време".Той ме попита веднага "друг ли има...",баналните въпроси,които задават момчетата....,но нямаше това е истината.Просто имам нужда от човек,който да е до мен във всеки един момент,когато имам нужда от него.
Не,да се виждаме събота и неделя..за по 5 часа...и после като си казваме "чао"...да ни се насълзяват очите..и така..до следващата ни "среща"..
![]()
![]()
Уф не искам да си спомням много много ама айде...най-гадната за мен раздяла за мен беше с момчето което обичаМ истински... кофти наистина ама понякога няма как..
Ооооо аз мисля, че държа първенството. Един ме скъса на рождения ми ден с БЕЛЕЖКАСлед това момчето, което обичах наистина много скъса с мен по скайп след като ме обвини за всичко и съобщи, че иска да е щастлив с друга.
Засега не съм преживявала такава раздяла, ама като гледам как вървят нещата от 1-2 месеца, май скоро и дотам ще се стигне... Все пак искрено се надявам да не става подобно нещо.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мене ме отряза един балък миналата Нова година с СМСПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Аз пък дори не знаех, че не ходим вече.Той беше на екскурзия в Хърватска, и като си дойде 1 седмица не ме потърси, и аз на инат правех същото.След това ми се включи в чата и ми каза, че не ме обичал както преди, защото се били случили много неща на екскурзията бил с много момичета и се разделихме..![]()
Everything happens for a reason..
Първоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
hubavi podaraci sa vi napravili
![]()
еми тя имаше имен ден и трябваше да ми си обади,но не го направи,аз също на инат...И в даскало се видяхме и тя ми каза че на именния и ден била с един нейн приятел... и аз и казах ми ходи си с него!! праи кфот искаш,после я забравих лека по лека! и сега оби4ам друга![]()
...На рожден ден с смс ... кофти е и винаги се запомня..
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
of vednaj skasah s edno mom4e kato mu napisah edin otvratitelen sms napravo mee sram ama 4 meseca po kasno mu se izvinih i sq mi e nai-dobriq priqtel(2 godini ve4e)![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Хах, най-гадният и май единствен път, когато някой е късал с мен, стои си той на 5 метра от мен някъв и гледа как ритат момчетата, а аз съм седнала на една пейка, ушким всичко между нас си е ОК, хили се, обръща се, намигва ми, аз му пращам въздушна целувка, след около минута идва ушким "бившата му", целуват се с език пред мен ей така на 5 метра... Естествено аз гледам ей така... И след няма половин минута се обръща и ми вика: "Ю,бтл, забравих да ти кажа, че късаме, щот съм си пак с нея..." И се изпари още преди да съм му забила един... След няма и 2 сед имаше пак "Много извинявай, мило, аз сбърках, не трябваше.", ама нямаше кой да го чуе вече...
![]()
Супер глупаво е да скъсаш някой било то с sms или въобще по телефона,по скайпа,по имейла или нещо подобно.. Когато имаш да кажеш нещо като това най - добрия начин е face To face x]
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
бахти, тва някой да ми го направи няма да оживееПървоначално написано от yuyuto
![]()
мм...веднъж аз прекратих една 7 месечна връзка..на 30 Декември..подарък за Нова година...ама понякога неможеш вече да правиш компромиси и не издържаш...няма как![]()
Освен, че си мн тъп и темата ти е лишена от смисъл!
най-гадния начин,по който съм зарязвала... 'ама аз вече не те обичам...'![]()
Хубавото на подобни постъпки е че после не страдаш. Аз още си пазя бележката.Първоначално написано от My`OwN
![]()
Ами само 1 момче ме е зарязвало.. И то 1-2 пъти...
Първия път, не се бяхме чували 2 дена... В тия два дена той беше на два купона.. И нали акто ми писа, говореше някво нормално, обаче по едно време изтърси "Ама ти намери ли си друг?". Аз бях толкова слисана, че не знаех кой е правилния отговор и казах: "Ами не знаех, че трябва вече." Тогав атой ми прати снимка на него и няква пача от купона за рожденния и ден.
Втория път беше най-гаден. Кликва ми по телефона в 00:00. Аз вече съм заспала. Будя се и се стряскам и се чудя какво става. Той никога не ми кликваше. Кликна ми още веднъж.. И аз реших да му се обадя. После някакъв изтерзан глас, който каза "Трябва да поговорим. Аз така и така се сдобрих с тая от Бургас (той е от Сф). И за тва че прекалено мнгоо те обичам няма как да те лъжа, че съм само с теб. Обаче какво да ти кажа тя ми дава нещо, което ти не." Аз казах "Аха...Секс." Тряснах телефона и заспах. След тва той ми се обади пак. И двамата ревахме и подсмърчахме. Обяснявахме се колко се обичаме..![]()
Ии последния път като скъсахме.. Разбрах, че сме скъсали като се забихме. ЗАщото след като се забихме той ми каза.. "Ии ти сега с кого си?" "ЪЪ никого. А ти в коя си влюбен пак?" "Ааа в никоя." "Това се едно не си ти" "ДА бе и аз се чудя как съм без гадже. Аз никога не съм без гадже"....![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Най-гадния начин по които съм зарязвала момче .. хмм имаше веднъж си спомням излизахме с това момче и по едно време (след 2 3 дена връзка) реших че просто не мога да съм с него вече.. и тои като ме караше да излизаме аз все бях .. – "сори наказана съм" "сори имам много да уча" и така го лъгах сигурно 3 4 дена докато накрая се реших да му кажа по чата.. ужас
.. но оттогава вече си ми е принцип.. - по чата не...
наи гадния начин по които са ме рязали.. хм едно момче ме заряза по скаип.. е след 2 дена се оправихме и тогава на следващия ден аз го оставих хахах.. така че това не се брои .. и единствения които ме заряза.. хмм беше една неделя късно вечерта.. на 2 март тази год (оле нз как помня просто си спомням че скъсахме направо на 3ти март когато беше празника на България.. хах) и влиза в скаип и ми вика "тряя говорим за нещо .. " и аз .. ест .. "ок .. да говорим" и тои "е то не е за скаип.." зацепих за какво говори питах го тои не отрече но каза че не иска да е по скаип.. което ми напомня че връзката ни почна и свърши по скаип .. ходихме месец и 2 седмици някъде което за мен е доста време и цялата история с късането ми беше много странна защото ми доиде като гръм от ясно небе .. предната седмица се гушкахме и си се смеехме заедно всичко беше толкова яко ... после като попремислих нещата разбрах че не си е струвал нервите
та това са 2те наи кофти скъсвания които съм имала..
![]()
klamer4e твоето мнение ми напомня за късането на една пр с гаджето и .... тя е на сип за 8 час на даскало а тои още след 7мия отпрашил.. звъни и по време на биологията и я пита.. "ко праиш.." и тя .. "ем нищо в час по биология съм" и тои "ок ок просто да ти каажа че искам да скъсаме.."
![]()