.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Късане

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Миии 1 нъж нямах смелостта да го кажа на 1 момиче и и пратих смс .. с който я осведомих че не желая повече да съм с нея ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Късане

Кой е най-гадния начин,по който са ви зарязвали или вие някой?
    offline forever!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз,скъсах едно момче..,защото вече ми беше писнало от нашата "чат-любов" Така,я наричам,защото той беше на единия край на Бг.аз..на другия.По тела,сме си лафили с часове по цял ден..,но пак не ми стигаше...И всичко някакси стана..просто.Направих го,импулсивно...после съжалявах....циврих..доста... май мина. Затова,съм ПРОТИВ,такава "загуба на време".Той ме попита веднага "друг ли има...",баналните въпроси,които задават момчетата....,но нямаше това е истината.Просто имам нужда от човек,който да е до мен във всеки един момент,когато имам нужда от него. Не,да се виждаме събота и неделя..за по 5 часа...и после като си казваме "чао"...да ни се насълзяват очите..и така..до следващата ни "среща"..

emi spored men e gadno za tozi koito izpitva po silni 4uvstva

Град
    Испания
    Уф не искам да си спомням много много ама айде...най-гадната за мен раздяла за мен беше с момчето което обичаМ истински... кофти наистина ама понякога няма как..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ооооо аз мисля, че държа първенството. Един ме скъса на рождения ми ден с БЕЛЕЖКА След това момчето, което обичах наистина много скъса с мен по скайп след като ме обвини за всичко и съобщи, че иска да е щастлив с друга.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Засега не съм преживявала такава раздяла, ама като гледам как вървят нещата от 1-2 месеца, май скоро и дотам ще се стигне... Все пак искрено се надявам да не става подобно нещо.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ооооо аз мисля, че държа първенството. Един ме скъса на рождения ми ден с БЕЛЕЖКА След това момчето, което обичах наистина много скъса с мен по скайп след като ме обвини за всичко и съобщи, че иска да е щастлив с друга.
    Мене ме отряза един балък миналата Нова година с СМС

Голям фен Аватара на Ice
    Аз пък дори не знаех, че не ходим вече.Той беше на екскурзия в Хърватска, и като си дойде 1 седмица не ме потърси, и аз на инат правех същото.След това ми се включи в чата и ми каза, че не ме обичал както преди, защото се били случили много неща на екскурзията бил с много момичета и се разделихме..
    Everything happens for a reason..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    hubavi podaraci sa vi napravili

Град
    София
    еми тя имаше имен ден и трябваше да ми си обади,но не го направи,аз също на инат...И в даскало се видяхме и тя ми каза че на именния и ден била с един нейн приятел... и аз и казах ми ходи си с него!! праи кфот искаш,после я забравих лека по лека! и сега оби4ам друга

...На рожден ден с смс ... кофти е и винаги се запомня..
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    всяко скъсване е гадно за този които късат...

Не е гадно само на този,когото го късат и този,който реже се чувства гадно малко или много ....
    Обичам те <3 !!!

Гадно, ама няма как...
    Ама само мойто момченце успя да скъса с мене лице в лице...

of vednaj skasah s edno mom4e kato mu napisah edin otvratitelen sms napravo mee sram ama 4 meseca po kasno mu se izvinih i sq mi e nai-dobriq priqtel(2 godini ve4e)
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хах, най-гадният и май единствен път, когато някой е късал с мен, стои си той на 5 метра от мен някъв и гледа как ритат момчетата, а аз съм седнала на една пейка, ушким всичко между нас си е ОК, хили се, обръща се, намигва ми, аз му пращам въздушна целувка, след около минута идва ушким "бившата му", целуват се с език пред мен ей така на 5 метра... Естествено аз гледам ей така ... И след няма половин минута се обръща и ми вика: "Ю,бтл, забравих да ти кажа, че късаме, щот съм си пак с нея..." И се изпари още преди да съм му забила един... След няма и 2 сед имаше пак "Много извинявай, мило, аз сбърках, не трябваше.", ама нямаше кой да го чуе вече...
    The reasons of love... <3

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Супер глупаво е да скъсаш някой било то с sms или въобще по телефона,по скайпа,по имейла или нещо подобно.. Когато имаш да кажеш нещо като това най - добрия начин е face To face x]
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Хах, най-гадният и май единствен път, когато някой е късал с мен, стои си той на 5 метра от мен някъв и гледа как ритат момчетата, а аз съм седнала на една пейка, ушким всичко между нас си е ОК, хили се, обръща се, намигва ми, аз му пращам въздушна целувка, след около минута идва ушким "бившата му", целуват се с език пред мен ей така на 5 метра... Естествено аз гледам ей така ... И след няма половин минута се обръща и ми вика: "Ю,бтл, забравих да ти кажа, че късаме, щот съм си пак с нея..." И се изпари още преди да съм му забила един... След няма и 2 сед имаше пак "Много извинявай, мило, аз сбърках, не трябваше.", ама нямаше кой да го чуе вече...
    бахти, тва някой да ми го направи няма да оживее

мм...веднъж аз прекратих една 7 месечна връзка..на 30 Декември..подарък за Нова година...ама понякога неможеш вече да правиш компромиси и не издържаш...няма как

Освен, че си мн тъп и темата ти е лишена от смисъл!

най-гадния начин,по който съм зарязвала... 'ама аз вече не те обичам...'

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Хубавото на подобни постъпки е че после не страдаш. Аз още си пазя бележката.

Ами само 1 момче ме е зарязвало.. И то 1-2 пъти...
    Първия път, не се бяхме чували 2 дена... В тия два дена той беше на два купона.. И нали акто ми писа, говореше някво нормално, обаче по едно време изтърси "Ама ти намери ли си друг?". Аз бях толкова слисана, че не знаех кой е правилния отговор и казах: "Ами не знаех, че трябва вече." Тогав атой ми прати снимка на него и няква пача от купона за рожденния и ден.
    Втория път беше най-гаден. Кликва ми по телефона в 00:00. Аз вече съм заспала. Будя се и се стряскам и се чудя какво става. Той никога не ми кликваше. Кликна ми още веднъж.. И аз реших да му се обадя. После някакъв изтерзан глас, който каза "Трябва да поговорим. Аз така и така се сдобрих с тая от Бургас (той е от Сф). И за тва че прекалено мнгоо те обичам няма как да те лъжа, че съм само с теб. Обаче какво да ти кажа тя ми дава нещо, което ти не." Аз казах "Аха...Секс." Тряснах телефона и заспах. След тва той ми се обади пак. И двамата ревахме и подсмърчахме. Обяснявахме се колко се обичаме..
    Ии последния път като скъсахме.. Разбрах, че сме скъсали като се забихме. ЗАщото след като се забихме той ми каза.. "Ии ти сега с кого си?" "ЪЪ никого. А ти в коя си влюбен пак?" "Ааа в никоя." "Това се едно не си ти" "ДА бе и аз се чудя как съм без гадже. Аз никога не съм без гадже"....
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Най-гадния начин по които съм зарязвала момче .. хмм имаше веднъж си спомням излизахме с това момче и по едно време (след 2 3 дена връзка ) реших че просто не мога да съм с него вече.. и тои като ме караше да излизаме аз все бях .. – "сори наказана съм" "сори имам много да уча" и така го лъгах сигурно 3 4 дена докато накрая се реших да му кажа по чата.. ужас .. но оттогава вече си ми е принцип.. - по чата не...

наи гадния начин по които са ме рязали.. хм едно момче ме заряза по скаип.. е след 2 дена се оправихме и тогава на следващия ден аз го оставих хахах.. така че това не се брои .. и единствения които ме заряза.. хмм беше една неделя късно вечерта.. на 2 март тази год (оле нз как помня просто си спомням че скъсахме направо на 3ти март когато беше празника на България.. хах ) и влиза в скаип и ми вика "тряя говорим за нещо .. " и аз .. ест .. "ок .. да говорим" и тои "е то не е за скаип.." зацепих за какво говори питах го тои не отрече но каза че не иска да е по скаип.. което ми напомня че връзката ни почна и свърши по скаип .. ходихме месец и 2 седмици някъде което за мен е доста време и цялата история с късането ми беше много странна защото ми доиде като гръм от ясно небе .. предната седмица се гушкахме и си се смеехме заедно всичко беше толкова яко ... после като попремислих нещата разбрах че не си е струвал нервите та това са 2те наи кофти скъсвания които съм имала..

klamer4e твоето мнение ми напомня за късането на една пр с гаджето и .. .. тя е на сип за 8 час на даскало а тои още след 7мия отпрашил.. звъни и по време на биологията и я пита.. "ко праиш.." и тя .. "ем нищо в час по биология съм" и тои "ок ок просто да ти каажа че искам да скъсаме.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си