Най-гадния начин по които съм зарязвала момче .. хмм имаше веднъж си спомням излизахме с това момче и по едно време (след 2 3 дена връзка ) реших че просто не мога да съм с него вече.. и тои като ме караше да излизаме аз все бях .. – "сори наказана съм" "сори имам много да уча" и така го лъгах сигурно 3 4 дена докато накрая се реших да му кажа по чата.. ужас .. но оттогава вече си ми е принцип.. - по чата не...

наи гадния начин по които са ме рязали.. хм едно момче ме заряза по скаип.. е след 2 дена се оправихме и тогава на следващия ден аз го оставих хахах.. така че това не се брои .. и единствения които ме заряза.. хмм беше една неделя късно вечерта.. на 2 март тази год (оле нз как помня просто си спомням че скъсахме направо на 3ти март когато беше празника на България.. хах ) и влиза в скаип и ми вика "тряя говорим за нещо .. " и аз .. ест .. "ок .. да говорим" и тои "е то не е за скаип.." зацепих за какво говори питах го тои не отрече но каза че не иска да е по скаип.. което ми напомня че връзката ни почна и свърши по скаип .. ходихме месец и 2 седмици някъде което за мен е доста време и цялата история с късането ми беше много странна защото ми доиде като гръм от ясно небе .. предната седмица се гушкахме и си се смеехме заедно всичко беше толкова яко ... после като попремислих нещата разбрах че не си е струвал нервите та това са 2те наи кофти скъсвания които съм имала..