Здравейте значи искам да споделя моя проблем и да ме посъветвате или предложите нещо Проблема е свързан с акнето имам го от няколко години използвах продукти като лептен серията на Виши на Теен Клеен спиртове бях и на дерматолог но нищо не помогна намаляха малко но не се махнаха имам по челото и местата където се бръсна и вече съм се отчаял почти губа надежда срам ме е да излизам да погледна някого ако можете с нещо да помогнете и да ме посъветвате ще ви бъда благодарен и успех на всички във всяко едно нещо !![]()
![]()
![]()
Нормално е в тинейджърските години да имаш пъпки. Според мен няма от какво да се притесняваш.Преди и аз имах много пъпки и постоянно се мажех с разни глупости. Нищо не можеше да ги махне напълно, а само да ги намали. После си купих салицилов спирт и страшно много ми помогна. Но всяка кожа е различна и й помагат различни продукти. Щом и дерматлог не е могъл да ти помогне - продължавай да опитваш с разни продукти, докато намериш "твоя".
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
благодаря за отговора ти![]()
1-во заглавието на темата трябва да пояснява какво съдържа тя .....
и 2ро ИМА ХИЛЯДИ ТАКИВА ТЕМИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
съжелявам![]()
И АЗ .........![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
emm ima vaksini sre6ty akne...moje da probva6 aide yspex![]()
ne znam dali si probval absoliutno vsi4ko...az shte ti predloja sega neshto,koeto na men mi pomogna-moje i na tebe da ti pomogne seriqta na evelin pure control izmivasht gel i tonik! ako iskash probvai!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Нормално е в тинейджърските години да имаш пъпки.Аз също имам,но.....
Първоначално написано от Kassu
![]()
Добър вечер!![]()
Нормално е на тези години да имаш,с времето ще се махнат и помни-хората около тен не им обръщат толкова внимание,колкото ти!!!![]()
И аз ти препоръчвам Зинерит - наистина помага..Първоначално написано от LP_GirL
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
ще послушам съветите ви и благодаря![]()