.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=20215
    ползвам същата и съм страшно доволна
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Препоръчайте добра преса за коса :)

аи момичета вие сте :P

Мега фен
    Хмм, добра, недобра, все ще ти съсипе косата...
    Но щом толкова настояваш, ако ще си взимаш, задължително си вземи керамична...
    Колкото до марката-Braun, Rowenta, Imetec. Марки колкото щеш.
    А каква що годе искаш да бъде цената?

По-тъпанарски аватар и подпис не съм виждал..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    По-тъпанарски аватар и подпис не съм виждал..
    Е, за всяко нещо си има сефте, нали?
    Айде сега ми се нахвърлете за аватара и подписа ми.
    Чакам ви. :P

Моя приятелка има преса на Ramington и е много доволна от нея. Естесвено има много други марки, които рпедлагат добри модели- Philips, Rowena, Braun. Поразгледай в някой магазин като Tehnopolis, със сигурност ще си исбереш подходяща. Гледай да е с керамично покритие и йонизиращ ефект, по-щадящи косата са, макар че всяко горене я скапва...

ami znachi az polzvam na rowenta edna... http://appliances.market.dir.bg/xoff...266&shop_id=57

dovolna sam.. pak i negori kosata mnogo.. no ako iskash idealni izpravqniq da stavat ti preporachvam edna na Sapir za okolo 24-25 lv.. 15-sekundna e i nagrqva do 200 gradysa.... mn e dobra... obache adski izgarq kosata tri pati sam se izpravqla i oseshtam. 4e e po izgoreno otdolo...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    просто ... сешоар :P
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Ами аз имам доста чуплива коса и ползвам на Taurus с керамично покритие.Доволна съм,изправя ми я чудесно освен след къпане (бухва ми косата ако я изправям след баня).Само че зависи каква цена те устройва.Моята е от Techno Polis за 80 лева.

Bila sam na kasting za lice na Rowenta i tam ni pokazvaha yredite ... imashe strahotni presi...taka 4e ti prepora4vam tazi marka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си