Здравейте. Вчера в час по литература две момчетии се закачаха с всички момичета, включително и с мен, но аз не съм такава, че да се примиря и аз им отвърнах...
За съжаление момчето, което седя на един чин започна да ги защитава, започна да ме псува, да ме удря постоянно и да ме обижда.
Удряше ме все по-силно и по-силно и аз направо кипнах. Изблъсках го, но не много силно, а той се направи на жертва и се престори, че пада от чина...
Той се надигна и ме изрита ужасно в главата, госпожата дойде при него и го хвана, но той ме ритна още веднъж в гърба и после в корема...
Всички ритници бяха с адска сила и аз направо заревах...
След това госпожата отиде при директора и докато останах насаме с оня, той започна да ме псува /"Шти еба путката майна, ще те фана някъде и ще те разчекна"/...
Аз му казах в лицето, че е комплексар, че по този начин си избива комплексите, а той ми скочи отново, добре, че в този момент влезе директора и го взе със себе си..
После идиотът ми се връща ухилен и вика, че директорът нищо не му е казал и др...
Не знам обаче за мен това е отвратително, според вас трябва ли това момче да бъде изключено от училището, наистина, че сега сме в 7 клас и предстои кандидатстване ама...
Днес директорът и мен повика и си поговорихме добре...
Не знам обаче това е някакъв пълен ад... Още ми се реве...
Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости, ама просто исках да си излея душата...
Дано сте прочели всичко това...