.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

И каква може да е причината,защото аз не я откривам нещо...

Тааа..Здравейте,как сте,дано да сте по-добре от мен.
    Аз не съм чак зле,но съм доста разочарована
    има едно момче,което мнооогоо,ужасно много харесвам,то мен,също,поне така изглежда от всичко ,което прави,а то не е една-две усмивки..
    Историята ни се влааачи много отдавна...тази година се сближихме,сближихме се и то доста.За съжаление се виждаме почти само в училище и то в междучасията.И аз при удобен момент си го прегръщам или целувам.Вчера се сдобрихме за пореден път,заради глупаво скарване или по-точно недоразумение,защото аз не го изслушах,а...абе това няма значение,оправихме се,всичко прекрасно...Днес беше някак странен Пак така се закачеше с мен с разни подмятания,но не получих прегръдка,беше студен.След това ми беше заявено,че не е плюшена играчка и че иска да диша.Стана ми супер тъпо от това..сдухах се тотално,а сутринта бях в такова прекрасно настроение и исках да му кажа толкова мноооого неща....Отново говори за нас с приятелката ми,а не с мен..мразя,когато го прави...защо трябва да разбирам тези неща от нея,а не от него?!...Та...тя ми сподели,че и е обяснил,че не искал постоянно да му вися на врата,когато се видим(оппа преди това ми беше казано(лично),че съм била с лапешки акъл,защото когато ме придърпа към него аз се отдръпнах и му припомних,че иска да диша...),а искал свобода,freeee....а преди време Й(пак на нея...) беше казал,че иска и аз да идвам сама при него,а не само той да ме търси Те са си приказвали и тя му е казала,че трябва да се радва от този факт,той се е съгласил и и е казал,че се радва,даже много,но пък съм прекалявала...добре било след 1ви,след 2ри час..но не и повече..да съм го оставила да почива Мамка му...това да е станало ден-два,в които да се засичаме по-често...Днес навън се засякохме и получих ръкостискане придружено от "Здрасти" и "Как си"..отговорих му ,че съм добре,а той се позасмя като ме гледаше мазно,мазно...беше ясно защо е така...след това и двамата се гледахме и правихме тъпи физиономии...
    Да знам,"проблемът" ми не е почти никакъв в сравнение с много други,но се изнервям...писна ми малкото време,което прекарваме заедно постоянно да се караме и сърдим...аххх..има и толкова неща,които искам да разкажа,за да покажа кой е по-прав,но няма да ви занимавам повече..

Е,чакам мненията Ви
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мараба, аз съм по зле от тебе щото пръста ми е поддут и е няква нетърпима болка а да питам с тва момче гаджета ли сте или просто си му висиш постоянно на врата ей така от скука??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    мараба, аз съм по зле от тебе щото пръста ми е поддут и е няква нетърпима болка а да питам с тва момче гаджета ли сте или просто си му висиш постоянно на врата ей така от скука??
    ами по принцип не сме,ама цялото даскало за такива ни има...вчера каза и на класа си ,че ходим,а по принцип иска нещата сами да се наредят....досега не е правил на въпрос никога тази тема,знам ли...преди вярно само той идваше при мен,после го изръси това и аз се попрестраших,ама май нещо..

И съжалявам за пръстчето ти,дано се оправи по-бързо

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ами по принцип не сме,ама цялото даскало за такива ни има...вчера каза и на класа си ,че ходим,а по принцип иска нещата сами да се наредят....досега не е правил на въпрос никога тази тема,знам ли...преди вярно само той идваше при мен,после го изръси това и аз се попрестраших,ама май нещо..

И съжалявам за пръстчето ти,дано се оправи по-бързо
    ела да ми го цункаш по бързо да се оправи

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Тва ващо ходене ли е или не ? или ходете или не го закачай

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    ем то,ако зависеше само от мен...онзи ден,когато изръси това на класа си го попитах дали наистина е вярно и той:"Нали знаеш ,че нещата сами ще се наредят"...

tuzaro,освен по виртуален път не знам как другояче ще стане

Eми според мен е точно защото не ходите и му е втръснало да ти е просто някой за лигавене

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    ем то,ако зависеше само от мен...онзи ден,когато изръси това на класа си го попитах дали наистина е вярно и той:"Нали знаеш ,че нещата сами ще се наредят"...

tuzaro,освен по виртуален път не знам как другояче ще стане
    ем съдба, ходи тогава на момчето на врата

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Eми според мен е точно защото не ходите и му е втръснало да ти е просто някой за лигавене
    ааа...мой за лигавене ли...аз искам да излезе нещо сериозно и ми повртъсна да чакам нареждането на нещата,а сега и това...направо ме удари в земятаа....

ааа...мой за лигавене ли...аз искам да излезе нещо сериозно и ми повртъсна да чакам нареждането на нещата,а сега и това...направо ме удари в земятаа....
    Ами явно не си му го показала достатъчно ясно отиваш и му казваш директно, че не ти е плюшена играчка и ,че искаш да сте нещо повече.Щот ко му кажеш искам да сме гаджета малко детско

Ами явно не си му го показала достатъчно ясно отиваш и му казваш директно, че не ти е плюшена играчка и ,че искаш да сте нещо повече.Щот ко му кажеш искам да сме гаджета малко детско
    Е,да наистина не е подходящо да му го изръся току така,но пък и по заобиколен начин пак нещо ме спира...мн съм притеснителна иии...вярно преодолях до голяма степен притеснението си от него,с което се гордея,защото е доста трудно да го направя,но все пак то се връща в подобни моменти...
    и благодаря ти

оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (::

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (::
    ем..май грешката е в мен.Ще се опитам,не няма да се опитам,ЩЕ се поправя та занапред да няма такива неща...пффф..днес.когато се видяхме ме попита дали сме само приятели,а аз му казах,че не знам,така с нежелание,разбра,че няма да е така,де... и пак имаше една такава усмивка от него...хмм...и попита приятелката ми дали му се сърдя още,но аз не му се сърдех,просто начина,по който ми го каза това беше неподходящ..попрекали...

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (::
    ем..май грешката е в мен.Ще се опитам,не няма да се опитам,ЩЕ се поправя та занапред да няма такива неща...пффф..днес.когато се видяхме ме попита дали сме само приятели,а аз му казах,че не знам,така с нежелание,разбра,че няма да е така,де... и пак имаше една такава усмивка от него...хмм...и попита приятелката ми дали му се сърдя още,но аз не му се сърдех,просто начина,по който ми го каза това беше неподходящ..попрекали...
    I na po kolko godini ste,ako ne e taina?Izvini me za vyprosa ama,se izkushavam da popitam.
    A qui

аз на 14,а той на 17,но какво общо има товааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си