- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво Да Правя ???
Оффф, не разбра ли тя си има гадже!Остави я да си живее живота!Пък и тя не е показала нещо по-специално към теб, нали?
Значи вече 2 месеца не спирам да мисля за едно момиче.Тя е на 13 аз на 14,но не ми излиза от главата.
Има си гадже,но аз не се отказвам защото вече мисля че наистина се влюбих и не издържам вече.
А иначе се запознахме,но сме само на здрасти,кво правиш и тем подобни.
Така значи не знам дали да и разкрия чувствата си към нея или да чакам да скъсат с оня..
Мерси предварително![]()
Любовта е най-гадното нещо на света !!!
Правило номер 2:Никога не се занимавай с момиче,което си има приятел.
Правило номер 3:Къв си ти,че ше се сваляш с момиче,което си има приятел??!?!?!?!?!?!![]()
Ти НЕ я обичаш....то ако беше така,трябваше да съм влюбена във всички сладуири,които поздравявам...Остави я и не се опитвай да попречиш на сегашната й връзка!
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
ако не я оби4ах щях да съм се отказал за тия 2 месецаПървоначално написано от анонимка
![]()
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Абе,правете разлика между любов и привличане!!!!!само на 14 си..не можеш явно да го разграничиш.Кажи ми какво обичаш в нея??!!Начина ,по който ти казва "Здрасти" или какво?Какво знаеш за нея?Какво тя харесва???Яяя...май останаха мн неотговорени въпроси,нали...Първоначално написано от nody_ledvc
Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика
грешно си разбрала,зна4и знам супер мн неща за нея както и тя за мен,но исках да кажа 4е няма нищо друго освен нормалните тъпи теми на разговор като кфо пр. кфо прави снощи,кви филми за тия говоря ина4е съм я опознал![]()
ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааа ок не сам влюбен щом казвате.И не сам от онея дришлиофци дето не знаят кво искат... просто ми дайте съвет ! Кво ми се нахвърлиха сички![]()
Виж сега не можеш да пренебрегнаш факта,че тя има някого да себеси.Имат някакви чувства един към друг,имат история...Не можеш просто така да прекратяваш чуждите връзки.Помисли си как ще се чувства той?Представи си че ти и тя тръгнете и някой тъпак ти я отнема просто защото е решил ,че е влюбен и ,че тя трябва да е негова.Не се прави така.Постъпи като мъж и се отдръпни.Ако наистина си влюбен както казваш,ще я оставиш сама да избере при кого да иде без да я притискаш.
то4но за това питам дали да и разкрия 4увствата ми или да из4акам да скъсат????за да реши с кой да остане
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Riot