.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Оффф, не разбра ли тя си има гадже!Остави я да си живее живота!Пък и тя не е показала нещо по-специално към теб, нали?

Град
    София

Какво Да Правя ???

Значи вече 2 месеца не спирам да мисля за едно момиче.Тя е на 13 аз на 14,но не ми излиза от главата.
    Има си гадже,но аз не се отказвам защото вече мисля че наистина се влюбих и не издържам вече.
    А иначе се запознахме,но сме само на здрасти,кво правиш и тем подобни.
    Така значи не знам дали да и разкрия чувствата си към нея или да чакам да скъсат с оня..
    Мерси предварително
    Любовта е най-гадното нещо на света !!!

p1rvo q opoznai po-dobre
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Град
    somewhere over the rainbow
    Правило номер 1:Не се занимавай с момиче,което си има приятел.
    Правило номер 2:Никога не се занимавай с момиче,което си има приятел.
    Правило номер 3:Къв си ти,че ше се сваляш с момиче,което си има приятел??!?!?!?!?!?!

Ти НЕ я обичаш....то ако беше така,трябваше да съм влюбена във всички сладуири,които поздравявам...Остави я и не се опитвай да попречиш на сегашната й връзка!
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Ти НЕ я обичаш....то ако беше така,трябваше да съм влюбена във всички сладуири,които поздравявам...Остави я и не се опитвай да попречиш на сегашната й връзка!
    ако не я оби4ах щях да съм се отказал за тия 2 месеца

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от nody_ledvc
    kogato stane6 na pove4e ot 14 god 6te se nau4i6 da razli4ava6 dvumese4no uvle4enie po nqkoq madama ot istinska ve4na lubov!

Цитирай Първоначално написано от nody_ledvc
    Абе,правете разлика между любов и привличане!!!!!само на 14 си..не можеш явно да го разграничиш.Кажи ми какво обичаш в нея??!!Начина ,по който ти казва "Здрасти" или какво?Какво знаеш за нея?Какво тя харесва???Яяя...май останаха мн неотговорени въпроси,нали...
    Музиката е разходка в света на любовта,а любовта е музика

Град
    София
    грешно си разбрала,зна4и знам супер мн неща за нея както и тя за мен,но исках да кажа 4е няма нищо друго освен нормалните тъпи теми на разговор като кфо пр. кфо прави снощи,кви филми за тия говоря ина4е съм я опознал

Град
    София
    ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааа ок не сам влюбен щом казвате.И не сам от онея дришлиофци дето не знаят кво искат... просто ми дайте съвет ! Кво ми се нахвърлиха сички

Град
    somewhere over the rainbow
    Виж сега не можеш да пренебрегнаш факта,че тя има някого да себеси.Имат някакви чувства един към друг,имат история...Не можеш просто така да прекратяваш чуждите връзки.Помисли си как ще се чувства той?Представи си че ти и тя тръгнете и някой тъпак ти я отнема просто защото е решил ,че е влюбен и ,че тя трябва да е негова.Не се прави така.Постъпи като мъж и се отдръпни.Ако наистина си влюбен както казваш,ще я оставиш сама да избере при кого да иде без да я притискаш.

Град
    София
    то4но за това питам дали да и разкрия 4увствата ми или да из4акам да скъсат???? за да реши с кой да остане

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Правило номер 1:Не се занимавай с момиче,което си има приятел.
    Правило номер 2:Никога не се занимавай с момиче,което си има приятел.
    Правило номер 3:Къв си ти,че ше се сваляш с момиче,което си има приятел??!?!?!?!?!?!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си