Казвам се Теодора, на 16 съм. Няма да казвам от къде, защото градчето ни е малко и тук няма много 16 годишни Теодори, а наистина не се гордея със себе си. Първо да започна с това, че не съм повърхностна, но това винаги ме е комплексирало. Тъй де. Преди година се преместих от София тук, в настоящия ми град и аз реших, че след като тук никой не ме познава, това е иделната възможност да си сложа подплънки, тъй като имам супер малък бюст и това адски много ме комплексира- тук никой не ме познава => няма кой да забележи огромната разлика) Сложих подплънки (бая големи. и не оформящи само, а наистина триъгълни подплънки) С блуза без деколте се чувствах перфектно, защото бюста ми изглежда перфектен. И толкова пъти съм получава комплименти, като се започне от 'какъв красив бюст' та чак до 'ехааааа, ебаси циците'. Наистина, не исках така да става, не исках да ставам няква тъпа развей-цици, просто исках да се харесвам малко повече. И ето, сега дива същинския проблем- плаж. Всички ще видят супер огромната разлика и че всъщност съвършените ми гърди въобще ги няма, а на тяхно ямсто- ужасно изглеждащо бюстченценце. Пробвах няколкото бански, които имам вкъщи, ама не... няма как да не се види драстичната разлика. В никакъв случай не искам да си проличи, че съм носела гига подплънки... и мисля да не ходя на плаж. Но толквоа обичам пясъка, морето и накрая какво- ще трябва да пропусна целия лагер. Моля ви, моля ви, моля ви, дайте някакви идеи какво да направя... какъв бански да избера, някакви визуални трикчета или и аз не знам какво, просто ми помогнете, плийз... поселдната надежда сте ми, ще ви обичам цял живот. (Забравих да отбележа, че имам и стриики, които не желая да се виждат). Плийз, без ебавки... отчаяна съм ;((((((((