.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Пълно разбирачи... по принцип това че ципата е скъсана не значи че вече не си девствена... според мен ако проникне пенис в теб тогава вече не си девствена...
    Според теб .. не според медицината.
    Kako kazva meditsinata po vuprosa? I iskam da znam i za momchentsata sushto. Che neznam dali sum devstven
    Eating isn't cheating - Arnold

Veche se i povtarqte. E*ali q skapanata medicina. Otivash, e*esh se i veche ne si defstfena OK?! Zashto trqbva da se obqsnqva kato na idioti (nishto lichno)
    freeminded brat ne se nervirai be chovek. Nqma kakvo da se nervish. A i ako beshe s defstfen mozak shteshe da ide i da pita maika si:
    "Mamo, edno momche mi byrkashe v p**kata i mi poteche kruv. Sa ko praim, defstfena li sum ili ne?"
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

Девствена ли съм?

С приятеля ми решихме да правим секс.Обаче аз отдолу бях тясна и той трябваше да ме отвори с пръстите си.Отначало си вкара само средния пръст.След доста вкарвания,усетих нещо съвсем леко като спукване,не мога да го опиша точно(нямаше болка)и след това потече кръв.Не много,но не бяха и само 2-3 капки.Въпросът ми е,дали е възможно без да си е вкарал пениса в мен девствената ми ципа да се е разкъсала?

Очаквам отговорите ви

Дефстфена си, ама и с дефстфен мозък! Мисли малко ма! Ако не си е начесал патката в теб, значи си!!!

Супер фен
    vazmojnop e da ti e razkasal devstvenata cipa,no si devstvena dokato ne spi6 s mo4e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Исках да знам дали ми се е скъсала девстената ципа,какво толкова...егати и хората...

Цитирай Първоначално написано от love_slancho
    Исках да знам дали ми се е скъсала девстената ципа,какво толкова...егати и хората...
    Ми ебати и ципата дето имаш! Колко пъти искаш да се къса, щом е текло кръв значи си я цепнала! Няма процес на зарастване или неща от сорта!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от love_slancho
    ti iska6e da znae6 dali si devstvena i ti kazah DA,DEVSTVENA SI!!!!!! a za cipata e vazmojno i nai-veroqtno q e razkasal,no ne sam ti barkala za da znam sas sigurnost
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на pathetic
    Честито.
    Ти вече си жена.
    (:
    Хич не си девствено.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Пълно разбирачи... по принцип това че ципата е скъсана не значи че вече не си девствена... според мен ако проникне пенис в теб тогава вече не си девствена...

Голям фен Аватара на pathetic
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Възможно е да ти се е "разкъсала девствената ципа", но това не означава, че не си девствена...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Цитирай Първоначално написано от Freeminded
    Дефстфена си, ама и с дефстфен мозък! Мисли малко ма! Ако не си е начесал патката в теб, значи си!!!
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

От медицинска гледна точка като някой пръсне ципата е при момичетата а при момчетата това не може да се докаже (ако може искам да знам как).
    Дойдох, Видях, Направих простотия.

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Kako kazva meditsinata po vuprosa? I iskam da znam i za momchentsata sushto. Che neznam dali sum devstven
    Според теб .. не според медицината.[/quote] kak taka?

Напълно съм съгласна с nikemilov.
    Според вас защо са казвали на девствените момичета Девици? Защото са нямали полов контакт.Тоест са нямали приникване (Разбираемо - от пенис)
    Хименът (ципата) може да се скъса при прости физически упражнения, някои момичета се раждат без химен.Възможно е да се скъса и при поставяне на тампон. Това определено НЕ ЗНАЧИ че не си девствена!

Цитирай Първоначално написано от BabyishKisses
    Според вас защо са казвали на девствените момичета Девици? Защото са нямали полов контакт.Тоест са нямали приникване (Разбираемо - от пенис)
    Хименът (ципата) може да се скъса при прости физически упражнения, някои момичета се раждат без химен.Възможно е да се скъса и при поставяне на тампон. Това определено НЕ ЗНАЧИ че не си девствена!

Така е, ама иди да им го обесниш на многознайковците в този форум...

Цитирай Първоначално написано от BabyishKisses

Така е, ама иди да им го обесниш на многознайковците в този форум...
    След няма и 2 дни ще се появи същата тема нали?
    Единственото което мога да кажа е....Книги и Google!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си