- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен или не??
Mislq che sum devstven oshte ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Дам аз съм девствен и никога не съм виждал гола женапризнавам си
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
искам да питам да ли свирката премахва детствеността?и ак0 може точни отговори!![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
Не, хуя трябва да влезе в путка!
ок,значи треа да почакам още![]()
![]()
![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
Ухаа мн девствени беВъобще не е лошо, даже е хубаво щот в нашо време децата от рано са мятат(без да знаят боли ли ги , сърби ли ги, пикаели им се и те така) Когато се чувствате готови, тогава го направете и не избързвайте
![]()
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Пък аз се пазя за сватбата![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тук има много гледни точки но от моята мога да отвърна мигновенно и без много увъртания по посока на твоята съвкупност от думи с цел получаване на информация с други думи въпросително изречение, а това внезапно предоставяне на отговор ще е именно с положителна стойност или на кратко ще цитирам един много мърър човек "ДА и в това няма нищо срамно".
Дойдох, Видях, Направих простотия.
Аз се пазя за Златната сватба.....![]()
Първоначално написано от mickelangelo
Аз съм същия случай...![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Получих главоболие, докато го прочета.Първоначално написано от Ilarion_III
![]()
По темата: и аз съм девствена все още. След 2 месеца и нещо правя 17.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Само тва не съм правил.Първоначално написано от Freeminded
Начи съм девствен.![]()
Браво мацка.... Гордея се с теб... Въпреки, че мойта приятелкя я проебах на 15.....Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Абе и аз съм на това мнениеПървоначално написано от bazzil
То сега са си го поставили като фикс идея ;]
Иначе не, не съм девствен ;] Направих го на 16
а чикията?Първоначално написано от Blocker
Първоначално написано от KisskilleRcHe
Това вече си е въпрос на личен избор.Макар че аз смятам, че преди 16-17 години е раничко, като се замисля, че на 15 и надолу още бях с дечурлийски акъл.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
девствена съм,да...просто още не съм намерила подходящия човек,а и не съм сигурна,че съм готова(колкото и на моменти да ми се иска),още съм си с хлапашкия мозък
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ХХАХАХАХАХАХАХХААПървоначално написано от Freeminded
![]()
![]()
![]()
Човек се учи докато е жив и пак умира глупак.
Леле много непорочни и невинни излязохте...Само аз ли съм правила секс![]()
![]()
![]()
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
не, не си само тиПървоначално написано от Komshiikata
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
От двайсет поста само 2 мрасници,добре![]()
![]()
![]()
![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
3 смеОт двайсет поста само 2 мрасници,добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе то сички така казваме ама накрая друго става... а понякога и в началото ощеПървоначално написано от Wrathchild
Иначе Ние мъжете поне винаги можем да излъжем, че ни е за първи път![]()
иначе по темата... една кака ме при лъга и... ме разврати... вече не съм девствен![]()
![]()
![]()
(а я ибах де... че горното звучи малко двусмислено![]()
![]()
)
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...