Първо на отиване към даскало ми падна батерията и не можех да си слушам музика, после по английски госпожата се ядоса супер много и е подала молба за напускане и има шанс всички да останем на изпити, после по математика правихме контролно, след контролното да се събираме да ходим на някъв концерт обаче аз бях примряла от глад щото не бях яла цял ден и отскокнах до отсреща и с левчето което ми беше останало си купих кифлички със сирене и си седа пред даскало и си ям първата кифличка и изведнъж пакета се къса от долната страна и сички останали изпопадат. На отиване в автобуса беше супер жега и супер блъсканица. Прибирам се вече вкъщи с желанието и мисълта да си пиша с приятеля си, но уви него го нямаше и го чаках до 10 без 15 да се появи, с появяването си му разказах кво е станало и той започна да ми държи някво тъпо конско защо не съм поискала пари от някой друг, и за капак на всичко след има няма 10 минути си легна. Сигурно ще ме помислите за няква тъпа лигла с маловажни проблеми, но просто имах нужда да си излея душата някъде, защото нервите ми нямаше да издържат още много и щях да получа някоя нервна криза. Мерси на тези които изчетоха темата.