- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи до 10 лева..
Бихте ли си купили дреха 10 лева?Говоря за тениски и други такива работи...Който иска нека пише,който не здраве да е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да!Защо пък да не?!
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Защо се чудите на темата ? Нали знаете че нашата "приятелка" бесницата си купува само маркови дрехи![]()
![]()
Да бих си купила , купувала съм си и кецове за 1.80 които нося вече 5 месеца пера и убувам и са здрави !
Уау,е тва е ... кецове за 1.80.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Иначе аз също бих си купила такива евтини дрехи,още повече,че ако имам примерно 100 лева ще си купя поне 5-10 работи.![]()
Ima mn svestni drehi za do 10 lv i stiga da popadnesh na tochnite, sa superGalko, che povecheto sa vse edni i ushti (gulti i zeleni)
i za ot 15 nagore.. No trqbva da se tursi poveche
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Ако е хубава дрешката защо да не си купя : )
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Да има един мега евтиния магазин и ...Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
Една моя приятелка все ме изненадва с нови обувки,били те кецове със златни пайети или от онеци тип цвички и всичките са за от 5 до 8 лева.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз пък имам една блузка с къс ръкав за 7лв и една друга за 9,90лв. А и имам няколко потничета за 5лв и не са никак лоши!
Ако ми кажеш къде да си намеря...ще ти купя и на тебе.
Ест, купих си понтик за 5 лева, който ползвам за физкултува. Пък някой път като го съчетая с него друго и стои добре да е*а. Но попринцип не си купувам толкова евтини дрехи. Просто няма хубави.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
НЕ бих си купила поради няколко при4ини :
1- ка4еството: ?
2-след като са ефтини целия град ще се наплни с тях![]()
3- има и още ама не ми се пише ....
не мислете 4е съм някфа надуфка .. !!!!!!!!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да?!
И стига с тъпите въпроси,моля те!
we give it all.
Да.Имам един бял потник - той е 5лв и много ми харесва, имам и един черен - той е 3![]()
wow..kade gi nameri :P tva v sf li?Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Не гледам марката или цената(в смисъл да видя, че е малко пари и да се откажа, защото е евтино и безмарково). Важното е да има вди. Никой няма да ме пита на улицата колко ми струва блузатаПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Да, естествено. Ако ме кефят. Пък и то щом става въпрос за потници и тениски, даже това си е нормална цена. И в магазини като Манго като пуснат намаленията можеш и блуза за 14-15 лв да си намериш, което е почти същото. Аз веднъж си взех един супер як потник от Дика за 6.99![]()
Леко е тъпо да си избираш дрехите по етикетите, ама какво да се прави, трябва да има и такива като теб![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
значи всички "за", с изключение на една, която не иска да я мислим за "надуфка"
Първоначално написано от Say It Right
Защо се чудите на темата , бе хора ? Ако явторка беше някоя друга мадама рабирам , ама все пак това е Бесницата , която не може да даде по-малко от 100 лева за тениска или потник !По темата : Защо да не си купя , ако ми харесва модела , цвета , как ми стои и въобще отговаря на критериите ми за хубава дреха ? Сега съм си харесала два съвсем обикновени потника , всеки от които струва по 5 лева , но се чудя ,защото съм си харесала и една тениска за 20 лева . Според мен по-изгодно е да си взема потниците , защото са 95% памук и 5% еластан , а пък тениската е 50% еластан и 50 % памук ! Това доказва , че не винаги по-скъпото е по-хубаво като материя !
А това , че ти си някаква материалистка и си нямаш друга работа освен да се хвалиш с "марковите" си дрехи и да пишеш теми пряко свързани с цени , не е наш проблем и те съветвам да престанеш , защото само се излагаш . Не се заяждам , просто ти казвам това за твое добро !
![]()
ako sa hubavi 6to ne
Живей така,че като умеш гаргите да грачат,
курвите кръв да храчат,а яките пичове за теб да плачат!!!