.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 304
    Магазин за строхотни и супер ефтини дрехи е SiZ!Има го в Скай Сити и на Графа!

Ако някой знае други такива яки магазинчета да пише....

Ми да,стига да ми харесват що не.

Ми да бих си купила стига да ми хареса, но казано честно и от скъпарските дрешки не всичко ми харесва, така че не се влияя от цената а от това дали ми харесва

xaxaxxaxaxa moga da zam1l4a i da se izsmeq na t1piq vi spor si4kite ste mno hubavi s dre6ki ot 5 6 lv ili s dre6ki ot 100 ama ne drehite praqt 4ovekaa ...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Само да ви кажа, че почти няма разлика дали ще си вземеш дрехи от скъпите магазини или от по-евтините. В скъпите магазини продават същите боклуци. В Китай тези дрехи струват 1 евро, а тука се продават за 100+ (имам си източници) .. Единствената разлика е, че с едното можеш да се изгъзариш, а с другото - не. На мен зимата ми бяха донесли дрехи от Германия. Кецовете ми за 30 евро ся са скъсани отвсякъде, а имам едни пантофки за 1 евро (майка ми просто много ги е харесала), които още са здрави и хубави!
    Именно- етикетът нищо не гарантира. Имах горнище на Reebok с надписче и след първото пране останаха само контурите. Много ме е яд, защото беше страшно хубав цвят. Всичко е made in turkey
    Аз имах кецове на Reebok за около 150лв. След 2 седмици вече не ставаха за нищо. Преди 4 месеца си купих едни кецове на Мания (за около 30лв) и не са мръднали. Сигурно 4 пъти съм ги прала в пералнята.

Мега фен
    Град
    София
    ^Абосолютно същото! Не съм имала обувки на Reebok, но преди две години си купих кецове на мания, всики разправяха, че ще се скъсат след 2 седмици, но все още са здрави обувките и карам колело с тях. И още нещо: купих си кецове Converse(~70лв), за месец се разлепиха и скъсаха, купих си кецове на mat star(~10лв), носих ги един месец и се разлепиха и те, но поне по- тънко минах.....

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от miss_sweet
    xaxaxxaxaxa moga da zam1l4a i da se izsmeq na t1piq vi spor si4kite ste mno hubavi s dre6ki ot 5 6 lv ili s dre6ki ot 100 ama ne drehite praqt 4ovekaa ...
    to4no-ne drehite pravqt 4oveka.
    Nqma zna4enie dali noshish drehi za 10-20-30 lv ili drehi za 100+... vajnoto e da ti sedqt dobre i da se 4ustvash dobre v tqh...
    opredeleno spora vi e glupav...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    wasntme_ като те гледам такава `убавица... Зарежи ги кафетата и парцалните - събирай за пластична операция.

най- точното мнение бих казала, естествено след като изчетох всичките 20 и еди- колко си страници и всички абсурдни мнения на тая малка пикла

Град
    Хасково
    Изобщо не ми пука... Взимам си и си нося... Взимала съм си дънки за 10 лв, вчера си взех блузка мн симпатична за 2.95лв и обувчии поне 3-4 чифта за по 6-7 лв и съм си много доволна... За 100 лв мога да се облека цялата и да ми останат още пари А и както казаха - не дрехите правят човека !!!

Естествено, даже преди малко си купих потниче за 2,50 И не е втора употреба

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ми попринцип за тия пари няма хубави дрехи.Но ако си харесам нещо защо да не си го взема..

Мега фен
    Град
    София
    Има едни магазини Нар маг- изключително евтини работи има като дрехи, не знам как е качеството, но определено са грозни.

Супер фен Аватара на gabi_94
    аз също си имам евтини дрехи, даже повечето ми блузи са под 10лева. Много са си хубави даже. Никой не би предположил че са толкова евтини, добре че го има вуйчо и неговите магазини. Има супер евтини нещица там и хубави, но трябва да се нацели момента Сега наистина за под 5 лева дреха не съм си купувала която да не е и втора употреба. Просто не намирам такива.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ЗА 10 ЛЕВА 10 БЛУЗИ ШЕ СИ ВЗЕМА
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

не виждам причина да не си взема ...аз винаги съм била на мнението че това че една дреха не е над 50 лв не я прави по ниско качествена но за жалост рядко се намират по магазините дрехи на цена от 10 лв
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ако си харесам нещо ефтино не ми пречи да си го взема,за мен цената няма значение важно е да ми харесва дрехата и да ми стои добре
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от ResPekT333
    Ако е хубава дрешката защо да не си купя : )
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Купувала съм си ;];]
    Търсещият щастие е като пияницата,
    който не може да улучи пътя към дома,
    но знае, че има дом.
    Ще ми помогнеш ли да го намеря??

Мега фен
    Град
    София
    аз и за 60 стотинки съм си взимала

Естествено,че ще си купя.. и съм си купувала.Не знам кое му е странното.То мойте блузи за г/д на такава цена.Не си купувам супер скъпите дрехи,защото за мен няма смисъл да давам ужасно много пари за парцалки.Ако е хубава дрехата..защо не?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, защо не... Имам много такива дрехи, но тях по съм си ги взела от намаления.
    Но и дори дрехата да е на редовна цена - да, бих си взела

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на breathless
    Sure. (:
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    Велико Търново
    разбира се, че бих си купила.защо не? за мен няма значение колко струва

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град