- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи до 10 лева..
Магазин за строхотни и супер ефтини дрехи е SiZ!Има го в Скай Сити и на Графа!![]()
![]()
Ми да бих си купила стига да ми хареса, но казано честно и от скъпарските дрешки не всичко ми харесва, така че не се влияя от цената а от това дали ми харесва![]()
Аз имах кецове на Reebok за около 150лв. След 2 седмици вече не ставаха за нищо. Преди 4 месеца си купих едни кецове на Мания (за около 30лв) и не са мръднали. Сигурно 4 пъти съм ги прала в пералнята.Първоначално написано от ^Santra^
^Абосолютно същото! Не съм имала обувки на Reebok, но преди две години си купих кецове на мания, всики разправяха, че ще се скъсат след 2 седмици, но все още са здрави обувките и карам колело с тях. И още нещо: купих си кецове Converse(~70лв), за месец се разлепиха и скъсаха, купих си кецове на mat star(~10лв), носих ги един месец и се разлепиха и те, но поне по- тънко минах.....
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
![]()
![]()
![]()
най- точното мнение бих казала, естествено след като изчетох всичките 20 и еди- колко си страници и всички абсурдни мнения на тая малка пикла
Естествено, даже преди малко си купих потниче за 2,50И не е втора употреба
![]()
Ми попринцип за тия пари няма хубави дрехи.Но ако си харесам нещо защо да не си го взема..
Има едни магазини Нар маг- изключително евтини работи има като дрехи, не знам как е качеството, но определено са грозни.
аз също си имам евтини дрехи, даже повечето ми блузи са под 10лева. Много са си хубави даже. Никой не би предположил че са толкова евтини, добре че го има вуйчо и неговите магазини. Има супер евтини нещица там и хубави, но трябва да се нацели момента![]()
Сега наистина за под 5 лева дреха не съм си купувала която да не е и втора употреба. Просто не намирам такива.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ЗА 10 ЛЕВА 10 БЛУЗИ ШЕ СИ ВЗЕМА![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
не виждам причина да не си взема ...аз винаги съм била на мнението че това че една дреха не е над 50 лв не я прави по ниско качествена но за жалост рядко се намират по магазините дрехи на цена от 10 лв
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Ако си харесам нещо ефтино не ми пречи да си го взема,за мен цената няма значение важно е да ми харесва дрехата и да ми стои добре
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от ResPekT333
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Купувала съм си ;];]
Търсещият щастие е като пияницата,
който не може да улучи пътя към дома,
но знае, че има дом.
Ще ми помогнеш ли да го намеря??
аз и за 60 стотинки съм си взимала
Естествено,че ще си купя.. и съм си купувала.Не знам кое му е странното.То мойте блузи за г/д на такава цена.Не си купувам супер скъпите дрехи,защото за мен няма смисъл да давам ужасно много пари за парцалки.Ако е хубава дрехата..защо не?
Sure. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
разбира се, че бих си купила.защо не? за мен няма значение колко струва
мии в теранова блузки с къс ракаф са по 9.90 аз имам от там потник