- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи до 10 лева..
Защо пък не? Не е нужно всичките ни дрехи да са маркови за 30 лева блузката. Когато нещо е наистина хубаво, ако ще и за 2 лева да е - купувам го.
Stay up all night with the stars *
10лв са много за една блузка
.........
ДА! Защо пък не? Ако е хубава,ще си я купя!Първоначално написано от besnicataa
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ako e xybava , a ne nqkoi parcal za6tto ne ?!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Ооо,даа естесвено бих си купила!Само да ми падне такъв евтин,готин магазин,ама не намирам хичЗнам за теранова,ама точно това е кой не я знае?Винаги са ми харесвали парцалките там,ама открай време почнах да забелязвам,че цялото ми даскало е примерно с некфа блузка оттам,или панталони.Вече даже само да се огледам и виждам Теранова.Аз тоя магазин го научих наизуст
иначе тфа за мен,не е кой знае какъв проблем.Даже се кефя с приятелки да си купим еднакви дрехи,амаа тука вече не знам,до сега бях по ндка и витошка,побърках се,всички бяха с едни добре познати дрешки
![]()
![]()
Всичко за 1 лев !
Първоначално написано от Drogiranata_
Една приятелка работи в магазин,в който до скоро (заради намалението) най-скъпите дрехи бяха 15 лв.Толкова много неща си накупувах за морето,че просто не е истина
7 потника,3 туники,5-6 тениски,3 чифта къси гащета (спортни) за по 5-6 лв. ... 3 Летни роклички (идеални за плаж),2 чифта къси дънки,една дънкова пола за по 15 лв. ... Не знам сигурно има и още ... Все пак оставих към 200 и няколко лева при нея
Жалко само,че шефката й не сложи намаление и на новата стока ...
![]()
![]()
![]()
Извод:Бих си купила стига пак да попадна на подобен магазин... Проблема обаче е,че са рядко срещани магазините с над 50% намаление
А тези,в които нещата без намаление са по 10-тина лева са си боклуци
Просто в такъв магазин нищо не може да ми грабне окото ...
(за сега)
3oPuTy, къде е товa![]()
разбира се че бих, имам дори неща от втора употреба,
които са ебати яките!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
ем аз скоро гледах в един скъп магазин - те там дрехите някфи супер смотани, пък толкоз скъпи![]()
а иначе за 4-5 лв има супер яки неща, пък и са качествени
If you were born an original, don't die as a copy !!
Що пък не .. !?! Не е наложително да е скъпа .. даже по - евтиното е по- хубаво :P![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Бих си взела, но рядко намирам хубави дрехи за около 10 лв..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
оооооо сещам се наскоро имаше 75% намаление в terranova![]()
![]()
само дето бой нямаше :P![]()
Естествено,че да.Тия дето са превзимат,че не биха си купили и се правят на велики с марковите си дрешки изглеждат още по смешно от тези с дрехи за 10лв :P
От къде я изровихте тая тема,супер стара е и собственичката на темата е марковата "пичка" тука.![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Имам 6-7 тениски които са за по-малко от 10 лева...Ако намеря пак такъв магазин бих си купила пак..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ми, ако са хубави, естествено.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ааама разбира се,защо не !![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...