- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи до 10 лева..
Да, не ме интересува цената, важното е да ми хареса поредния "парцал"![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
..
Пф!!
Кво значение има колко струва?!
И какво като е 10 лв,като ми харесва да няма да се откажа от нея,само защото е 10 лв а не 50!бааааахти смотаната тема!хораааааа!
Първоначално написано от comics
имам 5 тениски по 2 лв сяка....препродавам ги по 5 лв
мн са години изглеждат като за по 15 лв![]()
от илианци за по физическо са таман![]()
Първоначално написано от comics
Хммм то тряя да има една 4ерна овца все пак .......![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
яла пиле у село София, ще намериш .Първоначално написано от simonchety
![]()
![]()
![]()
![]()
(живея в софия и нищо лично към софиянците)
от кой град си ти?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
всички готини дрехи са над 10 лв а даже и над 100 и нагоре..имам доста дрехи, които са били на по 100 лв или нагоре..имам и маркови дрехи,нищо не пречи да си купя нещо до 10 лв но просто ще е някъв боклук който след 3 носения ще се скъса..
![]()
Желязна Девица
в скай сити(който е от софия ще се сети) има едно евтинко магазинче, потничетата и блузките са до 10 кинта дънките до 30 и там некви якенца, те вече са повече, и редовно си взимам супер сладуркси потничета и блузки и много повече от 3 носения са издържали.
Има много яки дрешки от по 5-10 лева. Ако и качеството е добро, бих си взела.
оо принцесата се завърна
Ммм що не...обикновено си купувам по скъпички дрехи но честно казано имам много потничета и тениски за по 10лв.
П.П. Какъв е смисъла на тая тема да се хвалиш колко си богата ли![]()
в Теранова имаше и чанти за 99 стотинки и пак бяха супер якиПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
по темата:естествено че да стига да ми хареса модела
Защо не? Има даже тук едно магазинче, в което продават дрешки, та там могат да се намерят хубави потничета за около 10 лева. С това изменение на модата започнаха да вкарват доста грозни модели, но като се разтърсиш има.
Пък за качеството не ме интересува - хем ми е хванало окото, хем все ще имам 10 лева, с които да си го купя, нова дрешка, макар и евтина никога не е в излишък. Пък все ще се намери къде да я нося.
Относно качеството не ми пука. Би ми пукало ако беше нещо от порядъка на 50-60 примерно, защото за тия пари да се скъса на втория ден... е извинете. Ама след като е почти без пари, поне няма да ме е яд ако нещо й се случи.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
stupid...не си мислете, че като давате 30+кинта за блуза ви гарантира качество или стил...бих ви пуснала снимки на блузи да им определите цената, обаче ме мързи...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1 ! Това и аз исках да кажа , но с малко повече думи ! Не е важно дали целия град ще има такъв потник , защото на теб ти стои различно и уникално !Първоначално написано от alice sw
![]()
гадни смотани парцаланиииииииииииииииии иииииии![]()
![]()
![]()
ми потничета да.щот се намират свясни..въпреки,че аз имам 1-2 до 10 лв,не щот за парите,ма просто кат тея по пазара не ми харесват кво да направяна мен ми изглеждат супер зле,дрехите по пазарите,не ми е такъв стилът просто..тука гледам пишете за теранова,еми да там има супер сладки неща,виждала съм и ми харесват понякога..и все пак по-скъпото,ако щете (марково) е мн по-качествено от пазарските боклуци( да отбележа,че и тази теза си има свовто изключение разбира се,щот тфа не важи за вс дрехи и обувки и тн..),но мен нещо като ме изкефи и за 1 лв да е ше си го зема,ама кат не ми харесват.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Много ясно, че бих си купила.
Наскоро си купих няколко тениски на H&M, всяка за по 10 лева.
Бяха толкова евтини, просто защото си ги купих от магазин за маркови преоценени стоки.
Много често там има дрехи на цени 10-20 лева, много по-хубави и качествени от тези за по 50-60. :P
Що да не? Нормална цена за боксерки. На разпродажба си купих тениска на Converse за толко пари. И Тениските за спорт са по 5-7 лева чист памук! Екстра са!
Grumpy old madman
Дам магазинчето се казва S&Z и го има и под колоните на Графа. И са си качествени дрехите! Имам един два суитшърта от там, единият за 10лв, а другият - 7лв. Имам и анцунг (само долнище) пак за 10лв. Цяла зима си ги носих и нищо не им се е променило. Докато примерно от Теранова не малко блузки са ми се скапвали още след първото пране! Амо то и Теранова е една марка...Първоначално написано от Spider4eto
Разбира се, че ще си купяСамо да ми харесва
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Ако дрехите ми харесват![]()