.
Отговор в тема
Страница 3 от 13 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 304
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    всички готини дрехи са над 10 лв а даже и над 100 и нагоре..имам доста дрехи, които са били на по 100 лв или нагоре..имам и маркови дрехи,нищо не пречи да си купя нещо до 10 лв но просто ще е някъв боклук който след 3 носения ще се скъса..
    Уважавам тее.е....Така еее

Супер фен Аватара на pinki
    егати, че защо да не си взема ако е хубаво, удобно и ми стои добре
    обикновенно цената няма значение, важни са тея 3те фактора дето ги написах по-доре да е удобно, хубаво и да стои добре защото има доста скъпи неща, които както и да ги сучиш и да ги опъваш то модела като си е гаден ... а пък и да не би случайно по-евтините неща да носят някаква зараза, че има изказвания от рода "мне не бих си купила" ?!
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    НЕ! Веднъж така се прецаках с едно потниче за 10 лв.и още на второто обличане му се е*а мамата... И от тогава съм си казала,че такива неща повече-Никога!(плюс моделите са много смотани и обикновени) По-добре 1 качествена блуза,отколкото 5-6 парцала(боклуци)
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

quote] Уважавам тее.е....Така еее [/quote]
    Сега мила моя ще ти кажа един фокус , много ще ти хареса , обещавам ! Вземаш един пистолет допираш го между очите си и дърпаш спусъка !

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    абе аз никъде не съм виждала дрехи за под 10 лв .....съвсем сериозно може би,защото съм от малък град,но тук няма такива дрешки за съжаление,ако имаше лееле.. щеше да е супер ,аз дори една тениска за най-малко от 25лв. не съм си взимала и сега като чета се изумявам,особено за тези кецове 1,80
    Даам и аз така. Толкова евтини дрехи не съм виждала. Знам само един магазин, в който има супер яки обувки за по 15-20 лева, но за дрехи още не съм намерила. Иначе ако имаше щях да си купувам от там, нищо не ми пречи.

Да, защо да не си ги купя? Даже предпочитам по-евтините неща, защтоо знам, че няма да ги нося дълго. Не се заслужава да дам 50-60 лв за една фанелка, която ще я нося само едно лято. Сега съм си харесала един потник за 5лв и мисля да си го купя.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на pathetic
    Надявам се да не ми се налага да си взимам дрехи над 10 лева..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    абе аз никъде не съм виждала дрехи за под 10 лв .....съвсем сериозно може би,защото съм от малък град,но тук няма такива дрешки за съжаление,ако имаше лееле.. щеше да е супер ,аз дори една тениска за най-малко от 25лв. не съм си взимала и сега като чета се изумявам,особено за тези кецове 1,80
    Даам и аз така. Толкова евтини дрехи не съм виждала. Знам само един магазин, в който има супер яки обувки за по 15-20 лева, но за дрехи още не съм намерила. Иначе ако имаше щях да си купувам от там, нищо не ми пречи.
    Оооо и аз съм от малък град И при нас има 2 такива магазинчета Дори една приятелка си купи едни обувчици много сладки - бели с голяма катарамка отпред Взе си ги за 2.30,а миналата събота като ходихме до Русе на разходка ги видяхме АБСОЛЮТНО същите за 27 лв.
    П.П. До колкото знам не във всеки град има такива магазини,защото жената от щанда каза,че зареждат стока от точно такива магазинчета в Силистра (естествено каза ни го след като и казахме на каква цена сме купили същите обувки )

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Оооо и аз съм от малък град И при нас има 2 такива магазинчета Дори една приятелка си купи едни обувчици много сладки - бели с голяма катарамка отпред Взе си ги за 2.30,а миналата събота като ходихме до Русе на разходка ги видяхме АБСОЛЮТНО същите за 27 лв.
    П.П. До колкото знам не във всеки град има такива магазини,защото жената от щанда каза,че зареждат стока от точно такива магазинчета в Силистра (естествено каза ни го след като и казахме на каква цена сме купили същите обувки )
    МНОГО ВЯРНО !!! колко пъти съм срещала из града такива обувки некви им надули цените, а като ида във варна направо ми иде да се охапя за г*за от яд, защото са същите ама с поне 20 лв по-евтини БАХТИ ИЗЛАГАЦИЯТА !
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ее чак за 2.30 няма при нас. Може би защото е на по-забутано място, но има разлика от магазините по центъра с около 20 лева. За това като си купувате обувки от по 100 лева не си мислите че сте направили голямото геройство. Даже сте се прецакали.

Град
    Испания
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Защо се чудите на темата ? Нали знаете че нашата "приятелка" бесницата си купува само маркови дрехи

Да бих си купила , купувала съм си и кецове за 1.80 които нося вече 5 месеца пера и убувам и са здрави !
    И аз имам за 1.80 но не е кецове ами едни други обувчици,които ме зарадваха повече от тези за 30лв

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    всички готини дрехи са над 10 лв а даже и над 100 и нагоре..имам доста дрехи, които са били на по 100 лв или нагоре..имам и маркови дрехи,нищо не пречи да си купя нещо до 10 лв но просто ще е някъв боклук който след 3 носения ще се скъса..
    Уважавам тее.е....Така еее
    Ти си я уважавай, ама аз да ти кажа, че в този магазин, за който обясних по-горе има маркови чисто нови дрехи за по 10-20 лева, а в един друг, който уж се води най-скъпият и най-хубавият магазин в града, ги има абсолютно същите, само дето дрехите са двойно и тройно по-скъпи.
    Зимата си купих от първия магазин едно яке за 50 лева, влязох скоро да разгледам в този другия, и моля ти се, видях го същото, обаче на цена 104 лева.
    Мисълта ми е-не винаги цената е гаранция за стил, качество, че дори и за красота на дадена дреха.

Аеее вие си купувате не дрехи, вие си купувате марката явно. Иначе самата дреха без етикета на някоя световна марка може и да е под 10 лева дори.

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    НЕ! Веднъж така се прецаках с едно потниче за 10 лв.и още на второто обличане му се е*а мамата... И от тогава съм си казала,че такива неща повече-Никога!(плюс моделите са много смотани и обикновени) По-добре 1 качествена блуза,отколкото 5-6 парцала(боклуци)
    i az mislq taka nqma nujda da imam tolkova mn drehi po ok po malko no ka4estveni pyk i kato si zeme6 ot 7 lv potnik celiq grad go ima posle mnn e precakano ..
    Lof YAaA..!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Ест, купих си понтик за 5 лева, който ползвам за физкултува. Пък някой път като го съчетая с него друго и стои добре да е*а. Но попринцип не си купувам толкова евтини дрехи. Просто няма хубави.
    +1 Аз също не си купупвам толкова евтини дрехи,все си мисля,че марковото си е марково,но не винаги е така.Преди около година си взех един мн. як потник за 5 лв. и едни дънки от Terranova за 50,като си мислех,че потника още на първото пране ще се раздърпа и познайте какво стана,"марковите" дънки още на първия месец се раздърпаха и станаха като торба,сега ги ползвам за домашни дрехи,а потника от 5 лв. още го нося и му няма абсолютно нищо,та правете си изводите
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Фен
    Град
    Казанлък
    Разбира се, че ще си купя. Някои дрехи излизат по-качествени дори и от марковите. За мен цената и марката не са гаранция за качество и стил.

Град
    Враца
    Мда, има една верига магазини в града ми, дето дрехите са хипер евтини... някакви супер сладки пантофки за по 8лв... Същите, само че в магазин в центъра са на цена към 20лв... И не само с обувките е така Така, че не говорете, че като цената е ниска, то стоката е боклук... не винаги е така

Аз си купих един потник от един Outlet за 10лв и много си го харесвам само ми трябва един колан за висока талия и ще е идеално

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Ех,ако имаше дрехи до 10 лв......за съжаление от досат време не съм си харесвала нещо,което да е до 10 лв.По магазините има страхотни неща,които обаче са прекалено скъпи,за да си ги позволя.За повечето неща пинизът е да улучиш момента,има страхотни намаления понякога.Аз лично много се кефа като си намеря нещо хубаво и евтино.Всеки може да си купи скъпа,хубава дреха,яко е да си вземш нещо ефтино,в което да изгреждаш срахотно.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo

Да бих си купила , купувала съм си и кецове за 1.80!
    Уау,е тва е ... кецове за 1.80.
    Да има един мега евтиния магазин и ...
    Я сподели къде е. :Д

Иначеее, защо не? Пък и си имам.
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    НЕ бих си купила поради няколко при4ини :
    1- ка4еството : ?
    2-след като са ефтини целия град ще се наплни с тях
    3- има и още ама не ми се пише ....
    не мислете 4е съм някфа надуфка .. !!!!!!!!!!!
    +1
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
    да.. ако са хубави защо не..
    ако са хубави мн ясно :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    v ruse skapo pF za 10 lv sha e 4udo xaxaxaxaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

тениската на Бодъм беше 9.90!!!

попринцип не подбирам дрехите по цена .. купувам това което ми хареса ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си