.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 304
    Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Купих си днеска много яки къси гащи за 6 лв. и мноооого им се кефя

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз съм голяма фенка на потниците дето са от 4 и 8 лв. и всяко лято си купувам много от тях...Има хубави цветове и са удобни...Какво от това, че са евтини, важното е да ми харесват!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Да.Повечето ми дрехи са до 10 лв.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Да, що не?!

Ако намеря ще си купя.Защо не?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Разбира се,ако е хубава дреха ,а не някой парцал
    Summer (h)

По принцип не гледам много много цената,важното е да ми хареса дадената дреха,тей както има ужасни маркови дрехи,така има и сладки евтини.Важен е модела и това как ми седи

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    shumen
    ne... 6e otka4am vseki pat, v koito nosq vaprosnata dreha obuvka ili tam glupost... 6e me e super sram... ami ako nqkoi razbere 4e stryvat tolkova??! 6e me razpanat na krast bace.. NenennEnE po doore ne... osven tva izvinqqm se ama kecove za 1,80.. kolko pati gi oby predi da ti se otlepi podmetkata i da po4ne6 da si stapva6 napravo na zemqta?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    ne... 6e otka4am vseki pat, v koito nosq vaprosnata dreha obuvka ili tam glupost... 6e me e super sram... ami ako nqkoi razbere 4e stryvat tolkova??! 6e me razpanat na krast bace.. NenennEnE po doore ne... osven tva izvinqqm se ama kecove za 1,80.. kolko pati gi oby predi da ti se otlepi podmetkata i da po4ne6 da si stapva6 napravo na zemqta?
    омфг

Току що ходих до болницата и навръщане минах през един магазин>има супер яки дрешки за от 3лв потничето до 20 лв рокли,а са наистина много хубави,не са парцалки,направо не можах да повярвам и ма и с голи гърбове,абе все яки.Някой ако е от Сливен да пише да му кажа къде е магазинчето.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен
    Мила, по тая логика отдавна да са те разпънали на кръст заради посредствеността ти и простотията ти.
    Би трябвало да се срамуваш не от това дали носиш дрехи до 10 лева /а ти едва ли носиш нещо повече/, а от умствения си капацитет, който честно казано не побира много.
    Нали знаеш - по дрехите посрещат, по ума изпращат.
    Теб хем по акъла, хем по дрехите ще те изпратят.
    Пффф, и защо да откачаш всеки път като облечеш такава дреха? Не си ли си откачена по рождение?

Мега фен
    Град
    София
    А мен ще ме е срам ако имам такава позната.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аман от комплексирани лапенца. Ако толкова много не харесвате телата си мислите ли, че ако сложите потник от 100лв сланините ще се скрият?! Наистина е забавно... Аз имам тениски и по 70лв и по 1-2лв. Важното е една дреха да стои добре и да ти харесва. Какво като е под 10лв?!

И пак ще кажа - и милярди да имах, пак щях да се кефя на дрипче шоповете. Има магия там.

Цитирай Първоначално написано от white_chik
    Ех,ако имаше дрехи до 10 лв......за съжаление от досат време не съм си харесвала нещо,което да е до 10 лв.По магазините има страхотни неща,които обаче са прекалено скъпи,за да си ги позволя.За повечето неща пинизът е да улучиш момента,има страхотни намаления понякога.Аз лично много се кефа като си намеря нещо хубаво и евтино.Всеки може да си купи скъпа,хубава дреха,яко е да си вземш нещо ефтино,в което да изгреждаш срахотно.
    Днес си взех потник на Кики Рики,цената му беше 24 лева от миналата година ,а тази беше намален на 12 и си го взех.Харесва ми.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Най яките ми парцали са за по 2 лева,беее :P

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз имам потник за 5 лева от пазара... ако е готина-да,защо не..
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

зех си джапанки за плажа за 7.50 от ранърс :P

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Мила, по тая логика отдавна да са те разпънали на кръст заради посредствеността ти и простотията ти.
    Би трябвало да се срамуваш не от това дали носиш дрехи до 10 лева /а ти едва ли носиш нещо повече/, а от умствения си капацитет, който честно казано не побира много.
    Пффф, и защо да откачаш всеки път като облечеш такава дреха? Не си ли си откачена по рождение?

Боже,докато има хора,даващи по 200 лева за потник,други едвам намират левче да си купят хляб.Ще видим след годинки като ги няма мама и тати да ти угаждат,как ще си го позволиш.

Е че ако са хубави защо не???
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
    всички готини дрехи са над 10 лв а даже и над 100 и нагоре..имам доста дрехи, които са били на по 100 лв или нагоре..имам и маркови дрехи,нищо не пречи да си купя нещо до 10 лв но просто ще е някъв боклук който след 3 носения ще се скъса..
    О, не е така.......Имам дрехи за по 4-5 лева, които нося от сума ти време, пара и обличам пак........Голяма част от дрехите ми (особено летни потничета и блузки) са доста под 10 лв.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като си изкарвате сами парите ще видите колко хляб има в дрехата от 10 лева. Аз получавам 3 лев, зада слушам и да се надвиквам с дузина разгонени тийнейджъри, които в час обикновено ядат или стрелят по едни патки. За 2 учебни часа съм така скапана, а нервната ми система е разбита...........Доста бих се замислила как ще похарча спечелените 6 лв уверявам ви.

Ами аз си падам малко връзкарче, та на борсите знам какви са цените и т. нар. оригинални дрешки, които се продават понякога в бутиците са всъщност струвт 1/10 от зададената цена =)
    Купувала съм си блузка за 10 лева, българска, 100% памук, черна и не е избеляла (нося я една година вече).
    Панталон за 5 лева о.О, който само защото отслабнах не мога да нося, иначе е страхотен като модел
    зимна блузка за 12 лева ръчно плетена, но много сладка и мекичка (малко над 10, но си струва да я спомена)
    А да... и едно червено костюмче на Дукати (Италия) за 15 лева а вече пет години го нося и не шава

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    XaXAX ave dete.. ne sam ti 4oveka na koito da govori6 na mila .. tctct umstveniq mi kapacitet e mnooogo po golqm ot kolkoto si misli6.. vijdaniqta mi za jivota ne go opredelqt... ebati zleto det si... razpavaneto na krast be6e samo izraz - ideq ta e 4e jiveq v kompaniq s hora koito imat dosta pari.. cepi6!?! za koityo da se obli4a6 dori ot terranova e ebati sme6noto.. osven tova ne si zaslujava da si kupua 4ovek ne6ty za 10 leva ili daje po malko sled kato znae6 4e sa ebati masovo razprostranenite + 4e sa ebati kofti ka4estvoto na 1voto prane - dupka. Ko da napraq kat si na 13 i si zle... All about the money nali znae6 ;] dnes si4ko opira do tova ;] iiii ne se pritesnqvai za moq umstven kapacitet... ako ti vijda6 samo do tam 4e da prai6 nekvo dobro vpe4etlneie v nekav forum.. az sam dale4 po nagore..
    aaa do love^veselka.. mm spokoino mama i tati ne mi ugajdat... bih kazala dori 4e maika mi ne mi dava pari za ne6tta koito iskam.. ako iskam ne6ty, sama se li6avam ot ne6ta, za da si kupq vaprosniq parcal koito sam si haresala. Stigala sam do tam 4e da nqqm pari za kafe oba4e da si zema tei jelanite obuvki ili mega qkiq potnik. tei 4e spoko..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си