.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 304
    aaa do love^veselka.. mm spokoino mama i tati ne mi ugajdat... bih kazala dori 4e maika mi ne mi dava pari za ne6tta koito iskam.. ako iskam ne6ty, sama se li6avam ot ne6ta, za da si kupq vaprosniq parcal koito sam si haresala. Stigala sam do tam 4e da nqqm pari za kafe oba4e da si zema tei jelanite obuvki ili mega qkiq potnik. tei 4e spoko.. [/b][/quote]

и аз на моменти съм така,но не мога да спестявам дълго

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    ne... 6e otka4am vseki pat, v koito nosq vaprosnata dreha obuvka ili tam glupost... 6e me e super sram... ami ako nqkoi razbere 4e stryvat tolkova??! 6e me razpanat na krast bace.. NenennEnE po doore ne... osven tva izvinqqm se ama kecove za 1,80.. kolko pati gi oby predi da ti se otlepi podmetkata i da po4ne6 da si stapva6 napravo na zemqta?
    Мила, по тая логика отдавна да са те разпънали на кръст заради посредствеността ти и простотията ти.
    Би трябвало да се срамуваш не от това дали носиш дрехи до 10 лева /а ти едва ли носиш нещо повече/, а от умствения си капацитет, който честно казано не побира много.
    Нали знаеш - по дрехите посрещат, по ума изпращат.
    Теб хем по акъла, хем по дрехите ще те изпратят.
    Пффф, и защо да откачаш всеки път като облечеш такава дреха? Не си ли си откачена по рождение?
    XaXAX ave dete.. ne sam ti 4oveka na koito da govori6 na mila .. tctct umstveniq mi kapacitet e mnooogo po golqm ot kolkoto si misli6.. vijdaniqta mi za jivota ne go opredelqt... ebati zleto det si... razpavaneto na krast be6e samo izraz - ideq ta e 4e jiveq v kompaniq s hora koito imat dosta pari.. cepi6!?! za koityo da se obli4a6 dori ot terranova e ebati sme6noto.. osven tova ne si zaslujava da si kupua 4ovek ne6ty za 10 leva ili daje po malko sled kato znae6 4e sa ebati masovo razprostranenite + 4e sa ebati kofti ka4estvoto na 1voto prane - dupka. Ko da napraq kat si na 13 i si zle... All about the money nali znae6 ;] dnes si4ko opira do tova ;] iiii ne se pritesnqvai za moq umstven kapacitet... ako ti vijda6 samo do tam 4e da prai6 nekvo dobro vpe4etlneie v nekav forum.. az sam dale4 po nagore..
    aaa do love^veselka.. mm spokoino mama i tati ne mi ugajdat... bih kazala dori 4e maika mi ne mi dava pari za ne6tta koito iskam.. ako iskam ne6ty, sama se li6avam ot ne6ta, za da si kupq vaprosniq parcal koito sam si haresala. Stigala sam do tam 4e da nqqm pari za kafe oba4e da si zema tei jelanite obuvki ili mega qkiq potnik. tei 4e spoko..
    Само с няколко неща не съм съгласна с теб. До преди и аз си мислех че евтините дрешки са най-големия боклук който се предлага на пазара. Но както си вървях по улицата и видях на една витрина една супер яка тениска, влязох да питам колко струва и се оказа че е 8 лева, казах си защо пък не и реших да си я купя. И вече втора година не е мръднала, нито се е скъсала или нещо подобно. Съгласна съм че има и пълни боклуци(китайски в повечето случай), но има и евтини български блузки с доста добро качество и освен това евтини. Разбирам, че се движиш с доста богати приятели, но я ми кажи ако ти държиш супер много на някой, би ли го "разпънала на кръст" за това че носи някоя евтина дреха.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    kupuvala sum si blizka za 2.90, chehli za 3-4-5 lv kato sa hubavi i za ejednevite zashto ne. ima edin mn qki potnici ejednevki im vikam sportni mn qki za po 4 lv

Град
    Varna

ideq ta e 4e jiveq v kompaniq s hora koito imat dosta pari.. cepi6!?! za koityo da se obli4a6 dori ot terranova e ebati sme6noto..

tova sa gluposti koito govorish, priqtelq mi e chovek s mnogo pari, negovite priqteli sushto no nikoga, nikoga nqma da mi se podigravat ako razberut 4e potnika mi struva 4 lv. daje ako ima i mujki shte pitat "ot kude?" vqrno kuppuvat si markovi drehi i t.n, no zashtoto roditelite im davat parite, ako te trqbva da gi izkarat teq pari nqma da si kupuvat skupi drehi. Q si pomisli na tvoite priqtel4eta koi im dava pari4ki za dreshki. i kakvi priqteli she sa ti ako te " razpunat na krust". nz na kolko godini si ne znam kolko ti e jiteiskiq opit, no ne e vajnoto kolko pari sa ti drehite, vajnoto e da sa chisti i da ne sa skusani

Град
    Sofia
    Да,защо не...ако е хубав....то че няма да издържи много и че не е качествен не е,но ако ми хареса ще си го взема...

Разбира се, че да се обличаш от Теранова вече е смешно, понеже толкова си скапаха стоките, че дори сергиите с дрехи по 2 лева са по-качествени...
    Иначе айде да не си говорим за марково и т.н., понеже познавам бая натокани мадами с голямото самочувствие, а всички дрехи, които имат съм ги виждала по магазини тип 'джапанки, шнолки, ластичета и дънки на едно място'...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f

ideq ta e 4e jiveq v kompaniq s hora koito imat dosta pari.. cepi6!?! za koityo da se obli4a6 dori ot terranova e ebati sme6noto..

tova sa gluposti koito govorish, priqtelq mi e chovek s mnogo pari, negovite priqteli sushto no nikoga, nikoga nqma da mi se podigravat ako razberut 4e potnika mi struva 4 lv. daje ako ima i mujki shte pitat "ot kude?" vqrno kuppuvat si markovi drehi i t.n, no zashtoto roditelite im davat parite, ako te trqbva da gi izkarat teq pari nqma da si kupuvat skupi drehi. Q si pomisli na tvoite priqtel4eta koi im dava pari4ki za dreshki. i kakvi priqteli she sa ti ako te " razpunat na krust". nz na kolko godini si ne znam kolko ti e jiteiskiq opit, no ne e vajnoto kolko pari sa ti drehite, vajnoto e da sa chisti i da ne sa skusani
    emi dobre, no moje bi az darja da poddarjam standarta... nz az za sebe si 6e se 4uvstvam po dobre. razbira6 li?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Баси темата Че защо да не с купя???

Ми щото има госпожички от голямото доброутро които не биха си купили евтина дрешка ....

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f

emi dobre, no moje bi az darja da poddarjam standarta... nz az za sebe si 6e se 4uvstvam po dobre. razbira6 li?
    rabiram te, makar na men da mi e malko stranno, no razlichni hora - razlichni razbiraniq

изчетох почти всички мнения и ще изкажа и моето.. веднъж една фр ми спомена че една фукла от предния ми клас й казала че си купува само маркови дрехи и скъпи а тя живее в село (прейте сметка) след време се оказа че потника й струва 6 лв доста й се смях а то не бе фукане с него не бе чудо просто.. а главното по темата не бих си взела такава дреха защото я има във всеки град всяко село всеки пазар и просто си вземам една две марки всичките ми дрехи да знам че няма да са на всеки пазар а само в дадената марка магазин не ми е за гъзария ами просто обичам да съм различна + това по ок по малко дрехи но по-скъпи и по - качествени от колкото боклуци за по 4-5 лв такива всеки носи докато е малък естествено обаче аз не съм 4-5 клас че още да нося такива.. мисълта ми е че цената на дрехите определя КАЧЕСТВОТО а всички "гъзарки" съм забелязала че са с дрехи които са на всеки малък магазин или във всеки магазин и всеки 3-ти е с тях на преобладаваща цена от 4-5 лв шарени и смешни с гадни материи еми ср ако съм обидила някой но това е положението
    Lof YAaA..!

Супер фен
    Е какво значение има цената? Ако дрехата изглежда добре и ми харесва, например, бих си я взела......А пък във великата Терранова да не би да няма тенисчици от по 10лв., а?

Да отбележа само че втората употреба са нови дрехи с дефекти и са 4 лева на килограм нямам какво да кажа повече

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    Да отбележа само че втората употреба са нови дрехи с дефекти и са 4 лева на килограм нямам какво да кажа повече
    много ти знае главата

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    Да отбележа, че има голяма разлика между втора употреба и второ качество.

Втора употреба съм давал 30 лева за тениска
    Grumpy old madman

Мм не ,чЕ имаМ НещУу ПроТИфФ ,Но щом дрЕшкЪтЪъ 3 ТоЛкоВЪъ ефТинЪъ ...зАнчИи би ТрябваЛуу дА я имЪъ ЦЕлияЯ грАд.....пЪк тФаа наПраВуу не могЪъ да го поНасЯм....кФоТуу имам АзЗ ..Друг Не ТрЯбваа да го ИмЪъ

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    Мм не ,чЕ имаМ НещУу ПроТИфФ ,Но щом дрЕшкЪтЪъ 3 ТоЛкоВЪъ ефТинЪъ ...зАнчИи би ТрябваЛуу дА я имЪъ ЦЕлияЯ грАд.....пЪк тФаа наПраВуу не могЪъ да го поНасЯм....кФоТуу имам АзЗ ..Друг Не ТрЯбваа да го ИмЪъ
    .. с поведение на п*тка
    тая песен знаеш ли я?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    .. с поведение на п*тка
    тая песен знаеш ли я?
    хахаахахх май май е така

Град
    in my world!
    mn rqdko si kupuvam evtini drehi,evtini si vzimam za vka6ti i mahalata imam 2 potnika za po 8 lv za vka6ti tva sa mi nai evtinite drehi vsi4ko dr e nad 20,no ako ima nqkoq gotina dre6ka bih si vzela ei taka ne 4e mn 4esto 6te q slagam ama prosto da q imam,obi4am da si vzimam drehi koito dr gi nqmat draznq se kato varvq po ulicata i da vidq nqkoi s ne6to kato moeto
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    ..във един измислен свят..
    дЪъъ ТъЪъ иБъЪъ В ГъЪъзЗзъъъ ДъЪ тИиИи сСсСъ СчУупИ ДаНо КЛаВиАтУрЪтЪъ ДъЪ нИ пИшИш ПоВиЧиИ в ТоСс ФорУм..

Голям фен Аватара на o0ps
    Аа ШшАмАаРиИи?

Град
    shumen
    4ovek pi6e6 taka naro4no za da drazni6 nali? smisal kaji 4e se gavri6 ne6ty?!?! 6toto ako realno pi6e6 tei... samoubii se ve sloji krai na makite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    da bih si kupila stiga da izglejdat dobre za6to ne?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Да.Защо не?

Еми купоувам си на средни цени и по скъпи и по евтини...ако ми харесва що па да не си взема нещо за 10 лева?Кой ми гледа цената? Пък и какво ми пука?А ти ходи си наври марковите анцузи в гъза (за авторката,понеже е много надутаа и мисли,че е супер яката мода да ходиш с изсулен нацуг адидас.Даже понякога се чуда,вие тези анцузи гладите ли ги ?Толкова сте вманиачени,че и това не е изключено.)

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Какво значение има колко струва дрехата?Важното е да ти харесва.Аз например съм си купувала много дрехи от 2-ра употреба и даже някои тънки тениски и потничета ми излизат по 60-70 стотинки.Като ми харесват защо да не си ги купя?Има някои,които нямат възможност да си купуват маркови и скъпи дрехи.
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си