.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 304
    Повече от фен
    viiii normalni li ste s izvinenie ? mi ne ne bih si kupila drehi za 10 lv shtoto polovinata grad she gi ima partoroto 1voto vtoroto che materiqta e druga otkolkot na nqkoq po skupa dreshka nal i v nikaf sluchai nema mi sa sluchi takos neshty ... ko sa praite na neebatelni mi da emo doll mi izvinqaaaaai emo devoiko da ti saobshtq pod secret che ne vsichki nosqta razdarpani neshta i kecove kat emotata ... cepiiish li ? vij sq za umstven potenciql na moita fr ne govori shtot da ti kaja che e pone edno da kaja 10 puti po umna ... az moa pisha v nekaf zabit forum s nekvi konservativni deca po kafto si iskam nachin shtot ne mi puka ti sa celi da ti sa radfat kat neash socialen jivot i to mai za tva si emo sq ako sum te qdosala nojaaaa .... banqta ;]

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    тениската на Бодъм беше 9.90!!!
    Ааааааа, вярно тея тениски са под 10 лева. Бройте ме!

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    viiii normalni li ste s izvinenie ? mi ne ne bih si kupila drehi za 10 lv shtoto polovinata grad she gi ima partoroto 1voto vtoroto che materiqta e druga otkolkot na nqkoq po skupa dreshka nal i v nikaf sluchai nema mi sa sluchi takos neshty ... ko sa praite na neebatelni mi da emo doll mi izvinqaaaaai emo devoiko da ti saobshtq pod secret che ne vsichki nosqta razdarpani neshta i kecove kat emotata ... cepiiish li ? vij sq za umstven potenciql na moita fr ne govori shtot da ti kaja che e pone edno da kaja 10 puti po umna ... az moa pisha v nekaf zabit forum s nekvi konservativni deca po kafto si iskam nachin shtot ne mi puka ti sa celi da ti sa radfat kat neash socialen jivot i to mai za tva si emo sq ako sum te qdosala nojaaaa .... banqta ;]

Аз може ли да те помоля да си купуваш дрехи и от 103ъ254825 лева ако искаш,ама е крайно време да се научиш да пишеш на кирилица,защото 98% от погледнали мнението ти не са го изчели.Не,че се заяждам просто ти казвам.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Е ок, аз като съм си взимала някое друго потниче от 5 лева, защо не съм виждала други с такива?
    Както казах - и да се скъса и да не се скъса, поне няма да ме е яд, че съм хвърлила сума ти пари. Вярно е, че е по-хубаво да си взема нещо по-скъпо, но като ми хареса и 10 лева все ще имам да извадя
    Впрочем един път да се съглася с wasntme_ : fashion boy, пиши грамотно!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Еми попринцип избягвам да си купувам толкова евтини дрехи ,но ако ми хареса нещо защо не ...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Селото си личи от далече. Обикновено на намаленията можеш да забършеш нещо много яко за тия пари. И не - няма да го има половината град. половината град има поло-шъртове на Лакост за по 150 лева.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    ne... 6e otka4am vseki pat, v koito nosq vaprosnata dreha obuvka ili tam glupost... 6e me e super sram... ami ako nqkoi razbere 4e stryvat tolkova??! 6e me razpanat na krast bace.. NenennEnE po doore ne... osven tva izvinqqm se ama kecove za 1,80.. kolko pati gi oby predi da ti se otlepi podmetkata i da po4ne6 da si stapva6 napravo na zemqta?
    Мила, по тая логика отдавна да са те разпънали на кръст заради посредствеността ти и простотията ти.
    Би трябвало да се срамуваш не от това дали носиш дрехи до 10 лева /а ти едва ли носиш нещо повече/, а от умствения си капацитет, който честно казано не побира много.
    Нали знаеш - по дрехите посрещат, по ума изпращат.
    Теб хем по акъла, хем по дрехите ще те изпратят.
    Пффф, и защо да откачаш всеки път като облечеш такава дреха? Не си ли си откачена по рождение?
    XaXAX ave dete.. ne sam ti 4oveka na koito da govori6 na mila .. tctct umstveniq mi kapacitet e mnooogo po golqm ot kolkoto si misli6.. vijdaniqta mi za jivota ne go opredelqt... ebati zleto det si... razpavaneto na krast be6e samo izraz - ideq ta e 4e jiveq v kompaniq s hora koito imat dosta pari.. cepi6!?! za koityo da se obli4a6 dori ot terranova e ebati sme6noto.. osven tova ne si zaslujava da si kupua 4ovek ne6ty za 10 leva ili daje po malko sled kato znae6 4e sa ebati masovo razprostranenite + 4e sa ebati kofti ka4estvoto na 1voto prane - dupka. Ko da napraq kat si na 13 i si zle... All about the money nali znae6 ;] dnes si4ko opira do tova ;] iiii ne se pritesnqvai za moq umstven kapacitet... ako ti vijda6 samo do tam 4e da prai6 nekvo dobro vpe4etlneie v nekav forum.. az sam dale4 po nagore..
    aaa do love^veselka.. mm spokoino mama i tati ne mi ugajdat... bih kazala dori 4e maika mi ne mi dava pari za ne6tta koito iskam.. ako iskam ne6ty, sama se li6avam ot ne6ta, za da si kupq vaprosniq parcal koito sam si haresala. Stigala sam do tam 4e da nqqm pari za kafe oba4e da si zema tei jelanite obuvki ili mega qkiq potnik. tei 4e spoko..
    e pyk slynce kato si "dale4 po nagore" (btw samo za info pi6e se po-nagore ama tfa ti go kazvam samo v slu4ai,4e mi pozvoli6 da ti praq nqkfa zabelejka,6oto gledam ne6ty se izqvqva6 kato vsevi6na ) kfo si gubi6 vremeto da pi6e6 v "nekav forum" begi si nosi parcalkite zaradi koito dori si nqmala pari za kafe ayyy kakva samojertva ot tvoq strana ta kakto bqh trygnala da kazvam zemi si dre6kite,koito struvat maika si i ba6ta si i v pove4eto slu4ai ne si zaslujavat,6toto celiq grad e s takiva,poneje i te ne iskat "da se 4ervqt" i kato 4uqt za ne6to na po-snosna cena i otka4at prekaleno ograni4eno mi se struva ne cenata na drehite opredelq 4oveka to po taq tvoita logika ( za wasntme_ stava duma ) po-dobre idi si vzemi ne6to ot vtorata upotreba,6toto tam ima marki kato Esprit,Lee i sqkfi izvestni nai-vajnoto ka4estveni za koito se seti6 i sa 1000000000000 pati po-ka4estveni ot teq bokluci,deto sa plaznali iz celiq grad pfy izkazah se nai-nakraq samo da ne e prozvu4alo kato nqko zaqjdane ili ne6to ot toq sort prosto 6te mi e interesno da razbera mnenieto na wasntme_
    .......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
    (: JuST BeLieve

e pyk slynce kato si "dale4 po nagore" (btw samo za info pi6e se po-nagore ama tfa ti go kazvam samo v slu4ai,4e mi pozvoli6 da ti praq nqkfa zabelejka,6oto gledam ne6ty se izqvqva6 kato vsevi6na ) kfo si gubi6 vremeto da pi6e6 v "nekav forum" begi si nosi parcalkite zaradi koito dori si nqmala pari za kafe ayyy kakva samojertva ot tvoq strana ta kakto bqh trygnala da kazvam zemi si dre6kite,koito struvat maika si i ba6ta si i v pove4eto slu4ai ne si zaslujavat,6toto celiq grad e s takiva,poneje i te ne iskat "da se 4ervqt" i kato 4uqt za ne6to na po-snosna cena i otka4at prekaleno ograni4eno mi se struva ne cenata na drehite opredelq 4oveka to po taq tvoita logika ( za wasntme_ stava duma ) po-dobre idi si vzemi ne6to ot vtorata upotreba,6toto tam ima marki kato Esprit,Lee i sqkfi izvestni nai-vajnoto ka4estveni za koito se seti6 i sa 1000000000000 pati po-ka4estveni ot teq bokluci,deto sa plaznali iz celiq grad pfy izkazah se nai-nakraq samo da ne e prozvu4alo kato nqko zaqjdane ili ne6to ot toq sort prosto 6te mi e interesno da razbera mnenieto na wasntme_ [/quote]

То ако става на въпрос и аз нямам дрехи втора употреба,защото не искам да дойзносвам на друг парцалите а да си купя нещо което само аз ще си го нося.Вярно не давам по 200 лева за дънки,но не давам и левче за блузка.
    Не бъдете толкова крайни всеки сам си живее живота и сам решава колко пари за дрехи ще дава.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Dreamland Varna
    em da az sam si kupuvala
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от ~chudinka~
    e pyk slynce kato si "dale4 po nagore" (btw samo za info pi6e se po-nagore ama tfa ti go kazvam samo v slu4ai,4e mi pozvoli6 da ti praq nqkfa zabelejka,6oto gledam ne6ty se izqvqva6 kato vsevi6na ) kfo si gubi6 vremeto da pi6e6 v "nekav forum" begi si nosi parcalkite zaradi koito dori si nqmala pari za kafe ayyy kakva samojertva ot tvoq strana ta kakto bqh trygnala da kazvam zemi si dre6kite,koito struvat maika si i ba6ta si i v pove4eto slu4ai ne si zaslujavat,6toto celiq grad e s takiva,poneje i te ne iskat "da se 4ervqt" i kato 4uqt za ne6to na po-snosna cena i otka4at prekaleno ograni4eno mi se struva ne cenata na drehite opredelq 4oveka to po taq tvoita logika ( za wasntme_ stava duma ) po-dobre idi si vzemi ne6to ot vtorata upotreba,6toto tam ima marki kato Esprit,Lee i sqkfi izvestni nai-vajnoto ka4estveni za koito se seti6 i sa 1000000000000 pati po-ka4estveni ot teq bokluci,deto sa plaznali iz celiq grad pfy izkazah se nai-nakraq samo da ne e prozvu4alo kato nqko zaqjdane ili ne6to ot toq sort prosto 6te mi e interesno da razbera mnenieto na wasntme_
    maAAAAAaiko... kakvi hora imalo ... hy.. slu6ai sq mneniqto na vsevi6nata wasntme_ na4i 1vo za taka nare4enata pravopisna gre6ka... slu6ai sq tei kat me gleda6 ako iskah da pi6a правилно, SLAN4ICEEE, 6tqh li da si nahakvam si4kite mneniq na latinica?!!? tyi o6te da nz kvo staa i da se opitva6 da se zaqjda6 ne e rabota 2ro tva za po nagoreto i tn bqha specialno kam emo kuklata koqto mi hodi po nervite ot nz koga... i ako ti ne be6e NOVA4KA 6te6e da zn za ko ide re4... tka.. sega za tva 4e ssam nqmala pari za kafe.. XaXAXaXa smaojertva si e da ;] ama spokoino az si izbiram kvo da praq i bez ti da mi sa ligai6 tyka.. ne sam dlajna da ti davam obqsnenie.. prosto se kefq 4e kato vidq nqkoq kato tebe sas oranjev potnik ot bitaka za 4-6 lv moga napravo da q razreva... tva 4e ne sam oti6la na 1-2 kafeta /samojertvata/ si stuva cepi6 li .. + ne sam kazala 4e cenata na drehite opredelq 4oveka... kazah 4e darja da se poddarja standarta... kato kazah standart ti qvno si dale4 ot misalta da go poddarja6... -~=> 6e me pra6ta vav 'vtorata upotreba'... ostavi me men i otidi da si zeme6 bikini ot magazin 'vsi4ko po lev4e' ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    prosto se kefq 4e kato vidq nqkoq kato tebe sas oranjev potnik ot bitaka za 4-6 lv moga napravo da q razreva.
    Аве тва, че някое момиче носи потник за 4-6 лв не му пречи са бъде отворено и да сее шамари

Град
    пловДИВ
    Ем не ... Тва под 10 лв такова животно няма ... ( освен във магазините втора употреба ) Кратко и ясно по темата : НЕ . Не бих си взел
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    prosto se kefq 4e kato vidq nqkoq kato tebe sas oranjev potnik ot bitaka za 4-6 lv moga napravo da q razreva.
    Аве тва, че някое момиче носи потник за 4-6 лв не му пречи са бъде отворено и да сее шамари
    prava si ama pove4eto sa nekvi takiva izmisleni... smisal te nz kvo stava okolo tqh.. kakto i da e.. dr tema e ve4e tva... ne sam kazala 4e se zaqjdam sas vsi4ki... prosto s tezi osobeno drazne6tite XAXaxaXAX ebaam sa :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Може би не бих си купила,защото както казаха преди мен качеството ще е по-ниско и ще се скапе на второто носене.Иначе ако преценя че материята е хубава и модела също даже ще се зарадвам че съм намерила нещо хубаво за толкова пари.Гледам предимно дрехата да е качествена.А до тези теми детo развихте за стандарти и т.н меко казано се втрещих. Смятам че е хубаво човек да се облича добре и скъпо,стига да може да си го позволи.А не като едни две познати дали 200 лв за ноктопластики,а техните се 4удат двата края как да свържат Това че на някои хора им стига да се лишат от 1-2 кафета за да си купят маркови дрешки,незначи че всички имат тази възможност.И кви бяха тия глупости "ако видя момиче с оранжав потник 6 лв мога да я разрева.." Моми4ето си е купило това,което може да си позволи,важното е да е 4исто и спретнато а не финансите и.

Какво ли се обяснявам и аз,детски пози.Ревете,че сте си счупили нокът..Хората ръце нямат...

Чесно казано никога няма да си купя такива дрехи.Можеда са най0хубавите,но няма да са толкйова качествени от марковите дрехи.Може бе един потник от 7лв. няма да издържи повече от друг потник от 50лв.

оф..какво качество бе преди седмица си взех дънки от един магазин на много ниски цени..вчера в добрич като ходих влезнах в няколко МАРКОВИ магазини и СЪЩИТЕ дънки бяха с 10 лева повече и тове не се случва за пръв път качеството било по добро и по темата - да естествено и вчера сии взех две мн сладки блузки за по 6.50
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Некъде там...
    Харесва ли ми, ако ще и в магазин втора употреба да е пак ще си я взема. :P
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Повече от фен Аватара на plamka
    mi ako mi haresa shto ne kqk... imam 1 potni4e za 6 lv savsem obiknoveno bqlo i si e mn hubavko... drugo... imam edna myni4ka 4anta tip bonbon za 4 lv... imam gumenki za 8 lv... sigurno imam i nqkvi drugi gluposti ama sq ne se se6tam

Само не разбирам защо всички нападате wasntme_ ?Защото носи скъпи дрехи ? О,Боже,това,че не е имала пари за кафе,за да си купи някоя дреха не значи нищо!Просто е намерила откъде да вземе пари !Аз също не бих си купила блузка за 10лв,защото първо качеството няма нищо общо с по-скъпите,материята.Дори една обикновена класическа блузка с надпис Адидас излглежда по-добре от парцалите от Теранова за 10тина лева ! Хайде,сега нападнете и мен,че не си купувам евтини парцали .. пффф
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен
    Да бих си купила ... пък и имам потничета до 10лв иии блузки ... като ми хареса що да не си го купя ....
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Само не разбирам защо всички нападате wasntme_ ?Защото носи скъпи дрехи ? О,Боже,това,че не е имала пари за кафе,за да си купи някоя дреха не значи нищо!Просто е намерила откъде да вземе пари !Аз също не бих си купила блузка за 10лв,защото първо качеството няма нищо общо с по-скъпите,материята.Дори една обикновена класическа блузка с надпис Адидас излглежда по-добре от парцалите от Теранова за 10тина лева ! Хайде,сега нападнете и мен,че не си купувам евтини парцали .. пффф
    Никой не оспорва преимуществото на по-скъпите дрешки.Всеки човек с възможности си купува такива заради КАЧЕСТВОТО,за което споменах в предния пост.Който няма такава възможност си купува по-евтини.Неразбирам с какво това примерно,че водя по-висок стандарт на живот от някое друго момиче,трябва автоматично да прави мен нАдУфКЪъ,а нея - дрипла.
    Апък да не зачеквам темата "Що е то марката Адидас и има ли тя почва у нас" ....

Цитирай Първоначално написано от Deja _Vu
    Може би не бих си купила,защото както казаха преди мен качеството ще е по-ниско и ще се скапе на второто носене.Иначе ако преценя че материята е хубава и модела също даже ще се зарадвам че съм намерила нещо хубаво за толкова пари.Гледам предимно дрехата да е качествена.А до тези теми детo развихте за стандарти и т.н меко казано се втрещих. Смятам че е хубаво човек да се облича добре и скъпо,стига да може да си го позволи.А не като едни две познати дали 200 лв за ноктопластики,а техните се 4удат двата края как да свържат Това че на някои хора им стига да се лишат от 1-2 кафета за да си купят маркови дрешки,незначи че всички имат тази възможност.И кви бяха тия глупости "ако видя момиче с оранжав потник 6 лв мога да я разрева.." Моми4ето си е купило това,което може да си позволи,важното е да е 4исто и спретнато а не финансите и.

Какво ли се обяснявам и аз,детски пози.Ревете,че сте си счупили нокът..Хората ръце нямат...
    +1 mnogo to4no kazano! prisyedinqvam see
    .......::СамОтнА в ... Град нА ЩаСтиЕто::.......
    (: JuST BeLieve

Мега фен Аватара на Pliok0019
    wasntme_ като те гледам такава `убавица... Зарежи ги кафетата и парцалните - събирай за пластична операция.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    wasntme_ като те гледам такава `убавица... Зарежи ги кафетата и парцалните - събирай за пластична операция.
    ОМГ 100% сигурна съм,че ако не беше казала,че предпочита скъпите дрехи нямаше да я обидите.Момичето просто предпочида да не отиде на кафе два/три пъти и да си купи нещо смислено с паричките.Познавам такива хора,вместо да излязат петък вечер си седят вкъщи и после си купуват нещо много по-смислено от една пиянска вечер.
    Бахти хората сте,всеки си купува спрямо възможностите му,ако вие не можете да си го позволите, то тя може.

мНОУ ясно че бих си купила... ако си намеря хубавка дрешка на ниска цена няя и да се замисля.. аа btw ot kade si gi namirate kajete nqkoe magazinche ako nqq da vi zatrudnq tnx predvaritelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си