.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 304
    1 4uval ako ima etiket versa4i i struva nad 500lv 6te si go nosi6, a edno sexy potni4e- ne za6toto ne e markovo i struva 8lv. Taka li da rzbiram? (govorq ob6to t.e. ne e zadaljitelno da e 4uval a ne6to v takav vid i ne e zadaljitelno da e potni4e)
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен
    ne bih dala 500 lv za neshty kat dreha specialno :] toest maika mi ne bi gi dala smqta che nqma smisul zashtoto shte mi omrazne barzo i e prava inache ne bih zela neshty za 8 lv zashtoto shte se chustvam stranno i zashtoto 100% nqma da e tolkova qko no ako mnoooogo mi haresa bih si go zela prosto za sega neshty tolkova evtino nikoga ne mi e haresvalo ne bi me bilo sram po-skoro shte kaja na priqtelite si neshty ot roda " ei hora tva e purvoto neshty za 8 lv koet si kupih ma me radfa " :] otgovorih li ti izcherpatelno ?

Мега фен
    Град
    София
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ , ти за много хубава ли се имаш, че обиждаш Emo Doll? Не знам къде живееш, но в истинския свят нормалните хора изглеждат по такъв начин. С тонове грим и часове преработка на фотошоп може и на барбита да приличат, но по- хубаво от естествената красота няма.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    prosto se kefq 4e kato vidq nqkoq kato tebe sas oranjev potnik ot bitaka za 4-6 lv moga napravo da q razreva.
    Аве тва, че някое момиче носи потник за 4-6 лв не му пречи са бъде отворено и да сее шамари
    А така ! Много сте повърхностни ! Само това ще кажа ! Цената на дрехите ти не определя колко ти е акъла и като цяло какъв човек си ! Престанете да коментирате глупости и да издребнявате , защото това говори лошо за вас !

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ , ти за много хубава ли се имаш, че обиждаш Emo Doll? Не знам къде живееш, но в истинския свят нормалните хора изглеждат по такъв начин. С тонове грим и часове преработка на фотошоп може и на барбита да приличат, но по- хубаво от естествената красота няма.
    Не че нещо,но такъв беше въпроса и някой си отговориха и вие му се нахвърлихте,бил тъп бил грозен и т.н.И ако трябва да бъда честна Твоето Бонбонче ми е по-симпатична от Emo Doll,това си е лично мнение,аз не я харесвам друг я харесва,но просто съм убедена,че ако не спорехте с момичето щяхте да кажете,че е красиво.
    И какво сега ще кажете,че и аз съм грозна,но ми е все тая,просто си изказах мнението,защото от 3-4 дена чета грозни коментари относно някой предпочитащ по-скъпичките дрехи.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Lovage
    "Оплаквах се ,че нямам скъпи обувки до момента ,когато видях човека без крака.."

само тва ше кажа..
    И все пак никой не обърна внимание на това мнение. Според мен това е най-стойностното мнение в цялата тема.Ами хората,които нямат пари дори и за хляб? Аз лично имам дрехи от над и под 10 лева.Сега си взех две много сладки потничета и една жълта блузка.Потничетата бяха по 6 блузата-8...В Том Тейлър сигурно щяха да са повече от 60...
    wasntme_ аз също съм от Шумен и например пазарувам от Каризма.Там са само маркови дрехи на ниски цени.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    Цитирай Първоначално написано от Lovage
    "Оплаквах се ,че нямам скъпи обувки до момента ,когато видях човека без крака.."

само тва ше кажа..
    И все пак никой не обърна внимание на това мнение. Според мен това е най-стойностното мнение в цялата тема.Ами хората,които нямат пари дори и за хляб? Аз лично имам дрехи от над и под 10 лева.Сега си взех две много сладки потничета и една жълта блузка.Потничетата бяха по 6 блузата-8...В Том Тейлър сигурно щяха да са повече от 60...
    wasntme_ аз също съм от Шумен и например пазарувам от Каризма.Там са само маркови дрехи на ниски цени.
    +1 И пак го казвам не робувам на марки,а си купувам това,което ми хареса и ми седи добре.Имам от най-обикновенни дрехи до по-официални и скъпички.
    А м/у другото днес си харесах едно изчистено розово потниче за 4,50 (не е втора употреба) и смея да кажа,че беше много сладинко.Мисля утре да намина

http://www.bgwebmarket.com/Formuliar...i/io389-1.jpeg Потника е подобен само,че розов и изчистен.По принцип обичам по-изчистените неща,а не шарените и натруфени.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    marzi me da pisha na kirilica mnogo vreme otnema prosto i ne bluzata mi ne e 5 lv da ti kaja :] inache s kvo po tochno pretendirame ? iam dostatchno pari da si kupq bluza za poeche ot 10 lv nqaa kaam tochna suma shtoto she me ubete s kamani sigorno haha kat va znam kvi ste nadahani hahhahaha ;] pak ti det mojesh si kopuvash po 20 parcala za po 100 lv na sedmica izvinqaaai ti ko po 2000 na sedmica li imash li ko ??? neshty mi sa vidq che wasntme_ da si vikala fr da q pribirat hah ahhahahah ama ti ne si vervash naliii ??? auu i zabraih da kaja ama emo doll ti si mnooo hubava naprao princesa ko govorish za wasntme_ kat si s photshop za da ti lushti kojata na liceto i pak si grozna kat spleskana palachinka ot minavaneto na bager :P yay
    ne sum povurhnostna prosto darja da ne se oblicham s maximalno evtini drehi ne sum kaaala che drehite mi sa po 500 kinta nal ??? togas ko? ;]
    Има определени седмици, в които родителите ми наистина могат да отделят 2000лв за дрехи. Но какво значение има това? Бих носила оражев потник от 5лв, да видим дали няколко грозни неграмотнички могат да ме разпачат....

az li4no dnes si kypih edni mn sladki 4ehli za 6lv kupuvala sam si i mn drehi pod 10 lv i sa se okazvali mn po ka4esteni ot nqkoi dosta po skapi taka 4e az ne namiram ni6to lo6o v tova da si kupuvam eftini drehi
    АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....

И аз имам няколко дрехи под 10лв и не се оплаквам откачеството им.Не винаги скъпите неща са качествени.Веднъж си бях купила обувки за около 70 лв,които след месец носене не приличаха на нищо ,а например обувки за 20-30 лв. съм ги носила два сезона, и когато съм ги захвърляла е било не защото са се скъсали,а просто защото вече не ми харесват .

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами аз не мога да разбера защо е прието, че най-обикновен потник с надпис Mango е много по-як от същия потник без надписа? Първия е 15лв, а втория - 5лв, на Акропол. Качеството е едно и също.

Мега фен
    Град
    София
    love^veselka, може и да споря с някого, но никога не бих казала нещо, което не мисля. Не мога да нарека черното- бяло, разбира се черно или бяло според моите очи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    marzi me da pisha na kirilica mnogo vreme otnema prosto i ne bluzata mi ne e 5 lv da ti kaja :] inache s kvo po tochno pretendirame ? iam dostatchno pari da si kupq bluza za poeche ot 10 lv nqaa kaam tochna suma shtoto she me ubete s kamani sigorno haha kat va znam kvi ste nadahani hahhahaha ;] pak ti det mojesh si kopuvash po 20 parcala za po 100 lv na sedmica izvinqaaai ti ko po 2000 na sedmica li imash li ko ??? neshty mi sa vidq che wasntme_ da si vikala fr da q pribirat hah ahhahahah ama ti ne si vervash naliii ??? auu i zabraih da kaja ama emo doll ti si mnooo hubava naprao princesa ko govorish za wasntme_ kat si s photshop za da ti lushti kojata na liceto i pak si grozna kat spleskana palachinka ot minavaneto na bager :P yay
    ne sum povurhnostna prosto darja da ne se oblicham s maximalno evtini drehi ne sum kaaala che drehite mi sa po 500 kinta nal ??? togas ko? ;]
    О, извинявай.
    Това, че с часове ТИ седиш пред компютъра, за да си "оправяш" зурленската мутра с фотошопа, не означава, че и аз извършвам точно тази дейност.
    Това, че ТВОЯТА кожа е без блясък и е неподдържана и пъпчива, не означава, че и моята е такава, че да я оправям на фотошоп.

По-добре палачинка, отколкото свинско лайно, цепиш ли?

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    love^veselka, може и да споря с някого, но никога не бих казала нещо, което не мисля. Не мога да нарека черното- бяло, разбира се черно или бяло според моите очи.
    Както казах всеки си има вскус и ако ти харесваш един тим момичета,аз друг.

Град
    Долината На Идиотщината
    да имам няколко тениски и потници които са по 7-8 лева

Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Само не разбирам защо всички нападате wasntme_ ?Защото носи скъпи дрехи ? О,Боже,това,че не е имала пари за кафе,за да си купи някоя дреха не значи нищо!Просто е намерила откъде да вземе пари !Аз също не бих си купила блузка за 10лв,защото първо качеството няма нищо общо с по-скъпите,материята.Дори една обикновена класическа блузка с надпис Адидас излглежда по-добре от парцалите от Теранова за 10тина лева ! Хайде,сега нападнете и мен,че не си купувам евтини парцали .. пффф
    Не те нападам за тва, че не си купуваш евтини парцали, ми щото си ебати простото парче, проблем?
    На никого не му пука за колко кинта са ви гащичките и потничетата с цигански камъчета и дантелки, ами е дразнещо тва, че в главата сте като хелиев балон и упорито отказвате да приемете, че да се прикрива тоя недъг със скъпи дрипи е егаси низменната история, капиш ли?

Плюс тва, не знам колко са скъпи дрехите на wasntme_, обаче като й гледах предишната снимка, първото, за което се сещах, бяха пазарските сергии във Варна и китайските обувни магазини по 'Пискюлиев'... хахеахеха...

ae q ne dei da mi obijda6 varna ela sa razhodi za 5 min po centara da vidi6 ti teq bitaci det razpraq6 za tqh sa zabutani do garata (ne sam hodila tam ba6ta mi raboti otsre6ta) tai 4e ae da ni sa obijdame na bas 4e daje ne si i stapval v skap magazin

P.S. ne zn dali si momi4e ili mom4e no ako si momi4e si mn zabila ma ofca ae begai ni mi sa razpraq s bavno zagrqa6ti *** ** *******

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Само не разбирам защо всички нападате wasntme_ ?Защото носи скъпи дрехи ? О,Боже,това,че не е имала пари за кафе,за да си купи някоя дреха не значи нищо!Просто е намерила откъде да вземе пари !Аз също не бих си купила блузка за 10лв,защото първо качеството няма нищо общо с по-скъпите,материята.Дори една обикновена класическа блузка с надпис Адидас излглежда по-добре от парцалите от Теранова за 10тина лева ! Хайде,сега нападнете и мен,че не си купувам евтини парцали .. пффф
    Не те нападам за тва, че не си купуваш евтини парцали, ми щото си ебати простото парче, проблем?
    На никого не му пука за колко кинта са ви гащичките и потничетата с цигански камъчета и дантелки, ами е дразнещо тва, че в главата сте като хелиев балон и упорито отказвате да приемете, че да се прикрива тоя недъг със скъпи дрипи е егаси низменната история, капиш ли?

Плюс тва, не знам колко са скъпи дрехите на wasntme_, обаче като й гледах предишната снимка, първото, за което се сещах, бяха пазарските сергии във Варна и китайските обувни магазини по 'Пискюлиев'... хахеахеха...

ae q ne dei da mi obijda6 varna ela sa razhodi za 5 min po centara da vidi6 ti teq bitaci det razpraq6 za tqh sa zabutani do garata (ne sam hodila tam ba6ta mi raboti otsre6ta) tai 4e ae da ni sa obijdame na bas 4e daje ne si i stapval v skap magazin

P.S. ne zn dali si momi4e ili mom4e no ako si momi4e si mn zabila ma ofca ae begai ni mi sa razpraq s bavno zagrqa6ti *** ** *******
    А, странно, че не ти се разправя с бавнозагряващи, при положение, че ти си въобще незагряваща.
    И да, момиче е.
    Ами ако беше момче? Какво? Щеше да се спаружиш от страх ли?
    Макар и момиче да е, пак не можеш да стъпиш на малкия й пръст.
    Ти си много зле, бье!
    Кой е обиждал града ти?
    Това, че си от Варна, въобще, ама въобще не ти дава право да обиждаш когото и да било, най-малко предното момиче, цепиш ли?
    Още по-малко пък ти дава право да се смяташ за голямата гражданка.
    Защото дори и в Ню Йорк Сити да идеш да живееш, манталитетът ти ще бъде селски, селски и само селски, цепиш ли?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бахти кво се разправяте за глупости

гризкай ла-йна
    аь ус ефь пьтнсше

Мега фен
    Град
    София
    Ако ми харесва,да.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен

P.S. ne zn dali si momi4e ili mom4e no ako si momi4e si mn zabila ma ofca Mad ae begai ni mi sa razpraq s bavno zagrqa6ti *** ** *******
    За кво, като не знаеш дали съм момиче или момче, ми пишеш в мъжки род?
    Толкова ли ти куца логиката?

Плюс тва, съм от Варна. И все повече се убеждавам, че е фул с тъпи путки като теб. Лесно се засягаш за абсолютно нищо.. не знам дали аз съм забитата овца в такъв случай, но поне не бълвам лайна и помия без причина...хахахахах
    +1

По-принцип си купувам дрехи втора ръка и съм много доволна. Хем съм добре облечена хем не се изхвърлям с парите за дрехите си. Обличам се в мой си стил и това, че пазаря от second hand никога не ме е притеснявало и никога не съм го криела.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ

Да бих си купила , купувала съм си и кецове за 1.80!
    Уау,е тва е ... кецове за 1.80.
    Иначе аз също бих си купила такива евтини дрехи,още повече,че ако имам примерно 100 лева ще си купя поне 5-10 работи.
    Защо не? И аз имам такива Във вид на пантофки, лошото е че бяха емовски бели на скелетчета. Иначе кец-пантофка.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    love^veselka mersi za mnenieto vse pak
    emo doll abe ti si nenormalno 13 godishno :} sry ma tuka moga da kaja che dori razlikata ni ot 2 godini si lichi emi nqmam photoshop no tova za blqsaka na kojata ne se polochava ot tolkos poddarjane a ot podhodqshta svetlina ili programa i opr nqaam pupki po liceto si- dolo v profila mi, mi e impulsa, vij go dobre i ot blizo za da shvanesh
    nqkoi me beshe pital zashto q trovq - otgovora e prost zashtoto tova dete ne priema otgovor razlichen ot neiniq i zashtoto imenno za tova pochna da obijda moqta priqtelka wasntme_ ;]

i otnovo emo doll ako iskash da se trovim np ma na LP che nema smisul da te sramq pred celiq forum ;]

ahahahahhhxAHhxhaxha ot kakva tema na kade se otiva ahaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си