.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Чувствата ми са много объркани

Та и аз с моите проблеми Харесвам едно момче силно, но не и да го обичам. И няма да разказвам цялата история. Не е важна, но и той ми каза, че ме харесва. Скоро излязохме, за съжаление не само двамата. И от тогава се чувствам много объркана. Не знам какво изпитвам към него. В един момент мога да кажа, че дори ми е безразличен, а в следващия, че се чувствам сякъш на седмото небе. Той се държи много мило, но нещо не се получава. Характерите са ни много различни и имам чувството, че държим една дистанция един от друг. Но също и изпитвам привличане или привързаност или не знам какво, но не и любов. Та исках да ви попитам, дали сте се чувствали по този начин. И защо. Мерси предварително.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на iiirish
    щом си разколебана в чувствата си и във всеки един момент изпитваш нещо различно към него, значи такова нещо като "чувства" ти нямаш към него. явно е някакво моментно привличане, бегла симпатия или нещо подобно. сигурна съм, че много скоро ще отшуми

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ооо изпитфала съм го тфа 4увство и беше мн тъпо ... акрая стаан така 4е той ми предложи а аз му отказах под предлог 4е ме кефи само кат фр ....
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Враца
    Еми да, имала съм нещо такова Не веднъж Виж, като идеш за седмица - две някъде... или пък спреш да го търсиш за известно време... и ако не ти домъчнее или пък нещо такова - значи не му се кефиш много Не ме слушай, още съм с детския си акъл

Мацко, изглежда нямаш никактв проблем. Скоро сама ще осъзнаеш, че не те кефи и че дори не би имала нищо общо с него. Бързо ще ти мине и не предприемай още мн общи срещи, за да не му се дразниш още повече след време

знам какво ти е, и аз бях така.... мога да ти кажа че си луда по това момче може сега да не ми повярваш, но след време ще го разбереш....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Мерси за отговорите, но evelinka1122 се оказа права. Осъзнах, че много го харесвам и имам нужда да го харесвам. Мерси отново.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си