.

Виж резултатите на анкетата: За какво пращате смс-си най-често?

Гласували
4. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • пиша само на милото/прител

4 100,00%
  • поръчвам си песните от planeta mobile

0 0%
  • да проверя дали милото ме обича/изневерява

0 0%
  • да проверя дали ще имам успех в училище/работа/връзката ми

0 0%
  • мелодии и картинки

0 0%
  • да поздравя някой чрез телевизията/радиото

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

planeta mobile и всички подобни

Здравейте. Предварително искам да помоля хората, които не слушат чалга да не сипят неадекватни обиди срещу почитателите на планета тв. Тъ въпроса ми е следния. Гледам това планета мобайл и как можеш да си поръчваш най-новите песни на певиците, преди да са завътяни по планета, но след няколко дни така или иначе ще ги пуснат. И се чудя дали има някой който да си поръчва тези песни - т.с. да си харчи парите за глупости. Такова отношение имам и към всички подобни - диети за отслабване чрез смс, разбери, дали гаджето ти изневеряа, разбери кога ще срещнеш истинската любов, смс игрите обичва ли ме или не и т.н. и т.н. Вие какво мислите? Известно ми е че всичко се прави за пари, но ми е интересно, дали някой се хваща на тези неща. Вие сте по темата, и пак моля за виздържане от неадекватни обиди.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Русе
    Аз лично не се хващам на такива простотии и незнам кой въобще праща...това са пълни измишльотини ....да отслабнеш или колко процента те обича гаджето ти също така незнам и кой си тегли песни при положение, че може да си ги качи на телефона с юесби кабел..Но явно има и такива хора...всякакви ги има.Аз пращам smsи на приятели, роднини, но не и на такива сайтове, програми
    ...

Град
    някъде...
    Аз не пращам смс-и на никой!..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Много забавна анкета

Пиша смси на приятели главно.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    sau na fr-s nqam gadje....

Oo, tova sa pulni gluposti, to nali i v neta gi ima (kato reklami po saitove) Nali naistina ne mislite, che nqkvi tam gadateli vi pishat da vi kagat i t.n. Vsichko e bot ili kakto tam mu se vikashe, ne sum sigurna.. Az kat im vida reklamite i me izbiva na smqh i si vikam e tva ako naistina si mislqt, che nqkoi she se vurge, ama eto, ima koi, no nedeite tui. Tva sa izmislici da vi vzemat parite, ne si struva, vuobshte. Pone tva za lubovta imashe nqkvi "love calculator" .. Nedeite si harchete parite za gluposti
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си