.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Обеца...

Обеца...

Преди 2 седмици някъде си сложих обеца на ухото(втрота дупка)и все още ме боли!Незнам защо...Една моя приятелка се продупчи за първи път и са нищо и няма а мен ме боли
    да го мажа ли с нещо или да ида на някакъв лекар....
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    а зачервно ли е, и има ли гной, ако няма и не е зачервено няма от какво да се притесняваш според мен

normalno da te boli po-dulgo ako e po kum hru6tqla! slagai mu led i gledai da ne se infektira!

може и със спирт да го мажеш

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Maжи с тетрациклин или гентамицин

Saatana vittu perkele hate crew!

Ще се оправиш....едва ли е болка дето не се търпи Ако толко се притесняваш мажи се с нещо.

xax kak taka sas spirt ili s led na yhoto te boli 1mesec nqkade gore doly a pak i ne mislq 4e e bolka za ymirane maji go s gentamecin daje e trqbvalo o6te ot na4aloto da zapo4ne6 da si maje6 yhoto s tova i do sega nqma6e da te boli

Град
    София
    промивай го с урина...вечер преди да си легнеш...с памуче.. и ще ти мине...
    thugs get lonely too...

Цитирай Първоначално написано от deville`f
    A , с друго не може ли ? Хм , не съм запозната с обеците , но мисля , че ако няма гной и не е зачервено няма от какво да се притесняваш. Може да се мажеш с крем "Здраве" или подобен крем . Надявам се да няма усложнения !

Град
    Русе
    мисля че и мен ме болеше отначало... но бързо ми мина спокойно
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    СОфия
    мажи го със слюнка..на мен така ми казаха х) за да се "храни" дупката
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

нормално е но ако ти прави прекалено голям проблем я махни
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

spoksi nishto ti nqma ama kat se produp4i dadoha li ti kislorodna voda da si go promivash sutrin i ve4er 6toto az taka pravih akol ne promivai go s kislorodna voda i maji s gentamicin aide uspehche
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Аууу и аз имах проблеми с обеците Пробих си 3 дупки (2 на едното и 1 на другото ухо) Още с медицинските обеци започнаха да ме болят и ми станаха ранички..Мазах ги с някъв антибиотик (предписа ми го кожен лекар) Каза ми да махна медицинските и да сложа някви други (в моя случай сребърни),но проблема продължи Пак ходих на лекар и той ми каза,че най-вероятно кожата ми е прекалено чувствителна и затова имам тия проблеми Каза ми ако искам да пробвам със златни и ако пак съм така да ги махна и да се откажа от обеците Естествено не пробвах,защото мразя златото Ама нали съм инат продължих още около 2 седмици със сребърните и ... за малко да се наложи да ме оперират От тогава съм казала никакви обеци!!!

П.П. Сори ако съм те наплашила,но ако ухото ти се е подуло,има ранички или нещо такова не се бави,а отиди на лекар защото е много сериозно!!!Кожата на ухото е по-чувствителна (най-вече в горната част където е хрущялът) и може да стане опасно ...

Re: Обеца...

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    Преди 2 седмици някъде си сложих обеца на ухото(втрота дупка)и все още ме боли!Незнам защо...Една моя приятелка се продупчи за първи път и са нищо и няма а мен ме боли
    Може да имаш непоносимост към даден метал било то злато,сребро а даже и медицинска стомана така че хубаво е да посетиш някои лекар по въпроса

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

Re: Обеца...

Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    http://piercing-bg.com/
    И стига некомпетентни мнения...със спирт да се мажело,с урина
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    Испания
    Аууууу Край сега ще ти отрежат ухото базикам се де....имам една позната на която също не и зарастват ще мине спокс :P

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Хмм незнам дали мнението ми е за тук, но имам проблем и като гледам вие можете да ми помогнете.
    Имам дупки от един месец и преди 1 седмица и половина си сложих златни обеци.
    Днес забелязах, че от дупката на едното ухо започва да тече гной.. ии незнам да свалям ли обеците какво да правя?! Наплаших се малко, защото до сега не съм имала дупки..

лиси4ету - Ако е зачервено и/или подуто, пръскай с оксикорта, ако не е, почиствай старателно с кислородна вода и сложи медицинските, може да имаш непоносимост към злато.
    Пиши във форума на пиърсинг бг, там хората с това се занимават и яе ти кажат какво да правиш!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Think Pink
    лиси4ету - Ако е зачервено и/или подуто, пръскай с оксикорта, ако не е, почиствай старателно с кислородна вода и сложи медицинските, може да имаш непоносимост към злато.
    Пиши във форума на пиърсинг бг, там хората с това се занимават и яе ти кажат какво да правиш!
    Мерси

Цитирай Първоначално написано от deville`f
    tva e vqrno ina4e ne se smeite... +1
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    в мазето ;dd
    нормално е успокой се .. можеш да се мажеш с кремче здраве или спирт

Супер фен
    Аз преди два месеца си направих втора дупка на ухото и ми казаха да го промивам с риванол и спирт. Но по-добре иди да се консултираш с лекар, да не стане по-сериозно положението...
    nicolepcd

namaji s rakiq..az imam obica na nosa i na mene taka otna4alo me bole6e i s rakiq..moje i s urina,malko e nepriqtno ama sum 4uvala 4e pomaga..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Аз имам на хрущяла и се възпали и в последствие разбрах ,че нещо съм алергична към медицинските обеци... слових си сребърна и го мазах със сприт и Гентамицин и се оправи
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си