- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Норамлно ли е това?
Здравейте!Аз ходя на училище ато всеки тинейджър и имам проблеми.Всички момчета са ми приятели.Искам гадже,но всички искат да са ми приятели.Това нормално ли е?
В голяма степен зависи от външния ти вид дали е нормално или не.
Нормално е, просто не знаеш как да си намериш гадже. Приятели разбираше имаш, но сети се за рекламата на Спрайт. Може би все някой те желае, но не ти го признава. Може и много да те харесва, не се зане.![]()
еми нормално е, и аз имам много приятели, но за ся не си търся никакви гаджета..... от къде знаеш че там някъде сред тия твоите фр няма някой който да копнее за теб !? :P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
абсолютно съм съгласен, и не е нормално тинейджър да ходи постоянно на училищеПървоначално написано от Мо6no
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
когато прекалено дълго му се преструваш на приятелка момчето почва да си мисли че искаш приятелство а не друго ..нормално е спокс
![]()
Нормално е...![]()
Нормално е. Особено ако имаш някакъв недъг, или си просто природно грозна.
Аве напоследък олигофренията заразна ли е?Първоначално написано от yuyuto
Аз тука един човек дето не е наивен не видях.
Ето моето послание(като човек излязъл от пубертета) МИСЛЕТЕ РЕАЛИСТИЧНО!!!
Ест че е нормално, тва зависи от теб, ако направиш намек на някое момче че искаш да сте повече от приятели ще стане ти явно се държиш твърде приятелски и не флиртуваш достатъчно…![]()
hi
Mi ne vijdam nishto osobeno v tova....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Има и значение дали въпросните ти приятели са заети или не.
Ама мисля, че нещата ще се оправят. Ако има нещо, за което знаеш, че ти пречи да бъдеш харесвана, но не го казваш, сигурно е поправимо. Успокой се ве.![]()
Ххехехеххе батееееееее Емо!Първоначално написано от w0sh
The Spark
Радвай се, че поне те възприемат като приятелка, защото обратното е много по-отвратително. В обратния случай ти и да искаш да са ти приятели, ако те са решили, че искат да са нещо повече, или 'тръгвате' или сте 'дотук' с псевдоприятелските взаимооотношения.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Приемат те за един от тях.И аз съм така.Обаче аз ритам с тях можеби това ги обърква.
Аз пък толкова искам повече момчета приятели...много по добри са от момичетата...
Както и да е де,това не е по темата..Та,както някой се изказа преди мен,до голяма степен това зависи от външният ти вид,друго...може би са заети или просто си те имат за приятелка.
![]()
![]()
Нормално е, спокойно все ще се получи с някой![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ъ... реално.Първоначално написано от w0sh
До авторката - ами замисли се как се държиш с тях. Ако си някаква мъжкарана, не се чуди много.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Заразна е амиПървоначално написано от w0sh
И сигурно съм я прихванала от теб...
И понякога да си наивен е мноу по-яко от колкото да си някав песимист тотален и целия ти живот да е претъпкан с отрицателни емоции...
Хах, близко е до мозъка, ама някои хора са тооолкоз големи и зряли, че не могат да се сетят... Пък тва дето го казваш за външния недъг - е кво бе? Всеки си има недостатъци... Някои хора имат външни недостатъци, други вътрешни... И повярвай - вътрешните са много по-кофти недостатъци... Щот ако си грозен, верно с много мъка, ама може да се промениш към добро, ама ако си един тъп галош, който вижда само гадните страни на живота и си мислиш, че си много реалистичен, е тва си е доживотно... Нема оправия...
До авторката: Спокс, ще си намериш някой... :P За всеки влак си има пътници...