- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за такива момчета?
Попадали ли сте на момчета, които веднага след като се запознаете започват да ви правят предложения да се видите ии разни намеци да ходите (примерно по скайп) и да са адски настоятелни и чак нахални- примерно сте се виждали 1 път за 1 час. На мен така момчето ми изглежда мн отчаяно или нещо такова. Поне на мен не ми се струва нормално. Вие какво мислите ?
Преди малко гледах една тема как един хлътнал само за няколко часа,а това е хубаво,но ако просто искат само да се забавляват-НЕ РАЗБИРА СЕ!![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
отчаян не е точната дума. Точната дума е "Идиот"
Тези отсега са готови да ги мачкат жените. Готови за манипулация.
Точно така,ама ще допълня че и вие момичетата незнаете какво искате.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Ако ви виждаме веднъж на 3 дни - не ви обичаме.
Виждаме ли ви на всеки 2 часа,вече сме се натрапили....![]()
![]()
![]()
Разберете какво искате,и тогава чак пускайте подобни теми..
Пробвай с веднъж на ден . Близко е до акъла.Първоначално написано от Sixxkiller
Говоря за момче, с което почти не се познаваш. Запознал си се и точка. Просто съм попадала на 2-3 такива и се чудя дали аз нещо не разбирам или това си е нормално вече ..Първоначално написано от Sixxkiller
Момчетата се опитват да ти покажат че държът на теб,а ти за какво мислиш...![]()
![]()
При положение,че такива олигофрени [не го казвам в най - лошия смисъл] се срещат доста често мисля,че може да се нарече "нормално" xD
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
Аз се сещам само за един смисъл на дуамта олигофрен.Първоначално написано от SaSeTo
Можеш ли да ми степенуваш кой от тях е добър; нормален;лош; по-лош; най-лош?
Първоначално написано от SaSeTo
Зависи дали ми харесва човека и дали има за какво да си говорим. Ако е някой супер досаден и ми говори само някви глупости ест че ще си помисля че е отчаян и само си търси компания. Ако обаче е някой симпатяга с който винаги се намира какво да си кажем и имаме общи неща няма проблем да си пишем/говорим по няколко пъти на ден...
О, да. Доста често попадам на такива. Не им обръщам внимание, понякой път даже ме напушва на смях.
мдааа... освен че съм магнит за извратеняци много често ставам и магнит за такива... отчаяни. Ми на мен ми става тъпо. Смятам, че обичта се гради на това, че се познавате и си вярвате и симпатиите... ама само на симпатии не става. Винаги ги режа, не питайте как го правя, че ми е голяма мъка!
oфф да .. попадала съм на такива даже ходих с такъв ..![]()
бляяяяяя ... ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НАПРАВЯ ТАЯ ГРЕШКА !!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Направо ми бъркат здравето... Не стига, че не те познават, ами и веднага се хвърлят с множеството предложения и комплименти, което ми се струва супер изкуствено и тъпо... ама иди им го обясни!
Накрая ако 'тактично' ги отрежеш, те пък започват да се сърдят, все едно си им длъжна с нещо... 0.о смотана работа...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми да,случва ми се много често,защото главно си говоря с разни в нета...То и от там се забивам и гаджета хващам...абе както и да е.
Таа,ами да като ми се случи това,ми се струва,че момчето е много нахално или е просто плейбой или нещо такова.
Досега не съм излизила с такъв.. отказвам им ..
![]()
А,забравих..
Имаше някакъв пич,който като ми писа в скайп почна през 5 минути "айде на кафенце",а още не ми знаеше името...и така нон стпо "айде на кафенце"...
след около 1-1 и 30 мин. ми каза,че не знае точно,но мисли,че ме обича..
![]()
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от slun4ice
apf palno e s takiva povdiga mi se ve4e ka4i li sa tolkova tapi da ne vijdat 4e ako iskam da sam s tqh nqma i az da si poiskam ei taka .. mi ddz..kvo da mislq normalno e da se pak vs mom4eta sa kreteni ot edna ili ot dr-a strana.. em izbqgvash i tva e kazvash vaz i vs e ok ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
На мен лично не ми се е случвало и мисля,че ако момчето става прекалено досадно не е нормално.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...