.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Пъпки по дупето....

Пъпки по дупето....постоянни са,а по време на цикала се увеличават заради превръзките...не ми казвайте да сменя превръзките...това го знам...а през останалото време като не съм в цикъл

Повече от фен
    Град
    lunata

Re: Пъпки по дупето....

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Пъпки по дупето....постоянни са,а по време на цикала се увеличават заради превръзките...не ми казвайте да сменя превръзките...това го знам...а през останалото време като не съм в цикъл
    Застани пред огледалото, надупи се, ЦВЪКНИ ги докато не потече бялото по стъклото.
    wtf

Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Застани пред огледалото, надупи се, ЦВЪКНИ ги докато не потече бялото по стъклото.
    ае брат ти мислиш ли малко преди да пишеш току виж зела, че те послушала шси преебе задника и ше заприлича на гъз

по темата: минавай ги с памуче със спирт и вечер може да ги мажеш с бочко, за перфектна лична хигиена не е нужно да се споменава нали

Цитирай Първоначално написано от Овесения
    OMG

da ne sa hemoroidi?...

Ами, отиди на лекар,бе !Толкова ли не можеш да се сетиш!

може да е от жегата...и най-вероятно е от нея.Не сменявай дамските превръзки,това няма нищо общо,просто те запаряват дупето ти и затова се получават пъпки...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

и аз мисля, че е от жегата... и наистина превръзките доста запарват...

от жегата е, макар че никога не съм имала този проблем (и по-добре) съветвам те, ако те притесняват чак толкова много иди при дерматолог
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Скоро ми се появиха,ония ден ги забелязах
    Ам.....това със спирта ще го пробвам :P

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    и аз понякога имам и е гадно като сядам ама...от жегата е да при мен бързо изчезват.както ти казаха мажи ги с крем бочко

Cruel Intentions

Град
    Пловдив
    Смени си дрехите......

Супер фен Аватара на Riot
    изкъпи се
    Моля ?!

не се обиждай, ама от хигиена е.
    не се срамувай, признай си че понякога пропускаш миенията преди лягане.

начи 1.смени превръзките
    2.увеличи хигиената и 3.ползвай крем здраве ; ]
    и аз имах пъпки едно време, излизаха по 3-4 и много ги мразих.. ама с крема се оправиха и като увеличих миенията

не ме е срам да си призная..
    не казвам че си нечистоплътна, щото и аз не бях, просто понякога от мързел забравях преди лягане да си метна душче, а тва е нещо много важно.

и бтв наскоро и аз си забелязах пъпка на гъзо. излязла е едничка, много кофти. тва е щото лятото и много се потя.. ми.. къпане му е майката, редовно миене.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на plamka
    Намажи ги със спирт и после със крем здраве или бочко или някакъв от тоя род. Предполагам, че ще помогне.

Az se zaparvam ot prevrazki sas silikonovo pokritie otgore, zatova si kopuvam samo s pamu4no i mi e mnogo po dobre.. probvai i ti taka.

A moje6 da gi maje6 sas slab spirten raztvoi, no razbira se stiga da ne sa do ligavici.. tova ako ne si polovo aktivna.. ako si.. po dobre otidi la lekar ili nz, za6toot mn pati si misli6 4e e eedno a vsa6tnost e dr..

Мега фен
    Мий си гъзО и ще видиш как всичко ще се оправи.
    Преди няколко седмици бях на гости и нямах възможност да се къпя всеки ден и забелязах, че са ми се появили някакви пъпки, даже пъпки не може да се нарече, ама яко боляха.. Окъпах се два-три пъти и ми мина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си