- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нови обувки ...
mn sa HUBAFKIIПървоначално написано от dark_sw
![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Ууууу дискриминация!
иначе кецовете на дарк_св биат
we give it all.
Eto gi i moite.....Onzi den si gi vzehNo sega si tursq i nqkakvi sandali ili chehli..
![]()
♥ ♥ ♥
alice sw беше на бал снощи и ся не може да си търпи черните обувки, заради които след 5 едвам се движеше, а утре заминава за Слънчев бряг до вторник затова всичките и обувки са в багажа (:Първоначално написано от enola
сивата пума ми хареса повече от розовата (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Така е . Имам само едно питане към притежателката на сандалите . За всекидневна употреба ли си си купила тези обувки или за по- специални случаи ?Аз мисля , че е за по-специални случаи , но може и да греша !Първоначално написано от Dark~Illusion
Надявам се да не сметнете въпроса ми за толкова глупав , колкото звучи , но просто от любопитство питам !
![]()
Не, не ги нося всеки ден...защото са високи и ме болят краката понякога...Първоначално написано от dark_sw
Но все се намират поводи за да ги нося...![]()
Знаех си аз !Първоначално написано от rusoto_baby_f
Още един път се извинявам за глупавия въпрос , но нали знаете- любопитство !
![]()
Аз си купих чехлички на Найки..
Не смятам че са нещо особено, но си ми харесват и са удобниA и утиват на всичките ми дрехи...
(Взех снимката от нета защото става дълга и широка да ги снимам и после да ги качвам на компеца и после в саита и после тук....)
http://www.brandteaser.com/shoes-boo...on-trainer.jpg
купих си такива миналата седмица,само че нямат жълто,а черно
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Първоначално написано от DYNAMIC
oooooo GiAnni!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ем , не знам , но на мен това са ми любимите кецове . Моделите са супер яки , пък и са доста издръжливи . Първите ми кецове ги нося вече осми месец , и съвесем малко са се прокъсали от вътре , а от вън не са мръднали ! Ти купувала ли си си ,че да твърдиш това ?Първоначално написано от varnen4e
![]()
mn sa hubaviiiii (inlove) az moite kat si gi zimah ne vdqh takia aa vlubena samПървоначално написано от Vikitooo
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
http://www.shoes-bg.com/ladies_elegant_shoes/10959.html
Влюбена съммм![]()
![]()
Утре ще се постарая да пратя новите ми адидаски и обувчиците ми![]()
Аз си взех едни на Springfield - лачени,бели с малко синичко.Само ако успея първо да си кача снимката на компа,че ми забива Bluetootha ще я кача и тук .![]()
Влюбих се!Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз искам такива от ава на moon_flower![]()
tezi mn si gi haresvam i mn im se radvam
![]()
![]()
![]()
tva sa mi keckite [ot dqsnata strana]
i tva sa mi obufkite
![]()
![]()
tva e ot men :P :P :P
Аз имам такива само че ги нося с връзки на черни и бели квадратчета..Първоначално написано от Spider4eto
Fall down seven times..
Stand up eight.