Това е моята история. Ще се радвам ако ми отговорите кокретно. Ето я и нея:

Значи, момче на 16 години съм. Преди 2 дена майка ми замина за София да и правят операция и ще стои там поне 2 седмици. Баща ми работи на корабите и се прибира на 2 месеца в годината. Майка ми извика съседката, която е на 35 и въпреки години е доста добре оформена, също така има доста добро тяло. Разведена е. Поне 2 седмици ще съм с нея. Вчера стояхме по цял ден с нея и беше доста забавно. Вечерта на финала бях доста, НО ДОСТА изненадан...тя дойде по сутиен и боксерки...целия се изчервих. Тя като човек ме попита какво ми е...и аз веднага се сдухах и отговорих "нищо, нищо". И така...днешния ден пак с нея по цял ден гледаме филми, говорим си и тн. Харесва ми да съм с нея. Искам да си остане в нас...хора мисля, че се влюбвам...колкото и странно да звучи. Какво да и кажа? Какво ще си помисли?...Подчертавам СРАМ ме е адски много ме е СРАМ, дайте свойте мнения. Ще съм ви много благодарен. Ако искате дори оставете си скайповете на лична да лафим по скайп, че по цял ден само това ми се върти в главата...