.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Важно Съобщение ..

Умолявам в Раздел Кофата вече да се налага модераторски контрол и ако може да се баннат няколко никове, които пишат наистина тъпи неща и задръстват все пак приличната КОФА .. Та става дума за Циганксия Бог за Някакв си АЗИС и т.н. ... Моля Раздел КОФАТА да бъде сериозно разгледана и обсъдена от модераторите и админите и да се налага контрол и да се банват по-често тъпите юзери ... благодаря за вниманието, на което се надявам ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Няма да е лошо да има ЛЕК контрол и лица прекаляващи с лансирането на дадена тема да бъдат наказвани

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

В кофата се осъществява контрол само за сериозни нарушения, каквито са 2,4, 12, 13 точна от правилата, както и други нарушения на текстове от законите на България.

Моля за такива сигнали да се използва темата за модераторска помощ на адрес - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162249

П.П. Няколко потребителя с нарушения в кофата са изтрити, включително и посочените.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

^ Благодаря за съдействието ... ще използвам другата тема, но просто ми писна и решх да напиша собствена ... благодаря още веднъж ... и ще помоля пак, за по-често прочистване на раздела ... пийс ...

Град
    Асеновград, България
    Здравей, HenykucT,
    раздел Кофата е създаден точно с цел потребителите там да изливат каквото имат, за да не се появява то по другите раздели. Там сме дали значително по-голяма свобода на действия и контрола е чувствително намален (каква е целта, вече казах). Това разбира се не означава, че липсва всякакъв контрол. Въпросът за Кофата е дискутиран многократно. Раздела не е създаден с цел да бъде приличен, а точно с тази, да се пишат "тъпи неща". Това вече трябваше да сте го разбрали.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Здравей, HenykucT,
    раздел Кофата е създаден точно с цел потребителите там да изливат каквото имат, за да не се появява то по другите раздели. Там сме дали значително по-голяма свобода на действия и контрола е чувствително намален (каква е целта, вече казах). Това разбира се не означава, че липсва всякакъв контрол. Въпросът за Кофата е дискутиран многократно. Раздела не е създаден с цел да бъде приличен, а точно с тази, да се пишат "тъпи неща". Това вече трябваше да сте го разбрали.
    Тъпи неща разбирам. Но това са обиди и некултурно отношение ... и аз пиша само там и то не винаги свързано, но все пак има граници на тъпотията и на натрапването на тъпотия ... разбираш ме, нали ? Пък и България над всичко ...

Мега фен
    Готин си е раздела,и няма нужда модератори да се разхождат там.
    Стига глупости ! Хайде,сега заради двама човека да се маха статута на хубавият раздел ! Че , то каква кофа ще е с модератори ?

Сложете 2-3 буклукджия който да махат някой хора който прекаляват то тая кофа стана раздел 'политика', някви товарят само просто трябва почистване!
    ОБИЧАМ СИ МОЙТО МИЛО МИТКО. :*:*:*

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ceko_potter
    e те нищо не правиха аз се сцепих от смях
    +1

Мега фен
    Въбоще,там му е мястото на спама,че тръгне ли из форума..тога ще го закъсаме..

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Въбоще,там му е мястото на спама,че тръгне ли из форума..тога ще го закъсаме..
    machoka e obi6tal ako tr1gnat da gi spre

Кофата е добър раздел, но понякога прекалявате с простотия
    Иначе нямам нищо напротив от време на време влизам да видя, кой какви простотий пише
    Just do it ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    ...Че , то каква кофа ще е с модератори ?
    Абре верно, че кофата с модери няма да е баш кофа, ама има хора, които наистина прекаляват...въпреки, че този раздел е направен специално за изливане на тъпотия.

Мега фен
    Аз си признавам - вчера исках още 25 мнения да стана с 1000,и вместо да пиша глупости из форума поспамих в кофата..и готово !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си